Teatrul de Comedie își invită spectatorii la reprezentații în aer liber
https://www.ziarulmetropolis.ro/teatrul-de-comedie-isi-invita-spectatorii-la-reprezentatii-in-aer-liber/

După o lungă perioadă în care interacţiunea cu publicul s-a realizat doar în mediul virtual, Teatrul de Comedie îşi invită spectatorii la o serie de reprezentaţii în aer liber. Reîntâlnirea reprezintă pentru Teatru un moment de sărbătoare, de aceea au fost programate şi spectacole cu acces gratuit.

Un articol de Petre Ivan|10 august 2020

În datele de 21 și 22 august, de la ora 20.30, Muzeul Național al Literaturii Române va găzdui în curtea interioară (Strada Nicolae Crețulescu 8), două reprezentații RENCONTRES, un spectacol cu Violeta și Dragoș Huluba.

Nu vei regreta să îți petreci ultimele zile de vară vizionând un spectacol conceput cu o fantezie debordantă, în care expresia, mimica, plasticitatea corporală, dansul și pantomima creează un veritabil comentariu despre dragoste, însingurare și înstrăinare, fin, sensibil, ironic. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile și în baza unei rezervări în prealabil, la adresa de email organizare@comedie.ro.

În datele de 29, 30 august și 3 septembrie, de la ora 21.00, în cadrul celei de-a de-a patra stagiuni „Teatru în TVR” sunt programate reprezentații ale spectacolului DISEARĂ LA 7 de Aurelian Bărbieru, regia Chris Simion-Mercurian, cu Alexandru Conovaru și Ilona Brezoianu. Acestea se vor desfășura în Grădina TVR (strada Colonel Blaremberg). Prețul unui bilet este de 33 de lei și achiziția se poate realiza online, de pe site-ul Teatrului de Comedie, începând de sâmbătă 8 august. Biletele vor fi disponibile și la fața locului.

• Se interzice accesul persoanelor diagnosticate cu COVID-19 sau care au fost în contact cu astfel de persoane.

• Se vor respecta distanţele impuse de organizatori atât pe spaţiul de acces, cât şi pe locurile repartizate.

• Este obligatorie purtarea măștii de protecţie pe întreaga perioadă de prezenţă în incinta TVR.

• Nu este permisă apropierea de scenă și oferirea de flori actorilor la sfârșitul spectacolelor.

Reguli pentru acces: La intrare, fiecare spectator va trebui:

• să completeze o declaraţie pe proprie răspundere

• să accepte termoscanarea

• să accepte purtarea mășii de protecție în incintă și pe întreaga durată a reprezentației.

Detalii complete aici: http://www.tvr.ro/regulile-obligatorii-pentru-participan-ii-la-stagiunea-teatru-in-tvr-editia-a-patra_28398.html#view

21
/09
/20

O Gală a Premiilor UNITER la Craiova înseamnă o triplă sărbătoare: 30 de ani de la înființarea UNITER, 170 de ani de la înființarea teatrului craiovean „Marin Sorescu” și ... bucuria revederii cu artiști și parteneri după șase luni de așteptare.

18
/09
/20

Cel mai nou cinematograf de tip multiplex din România a fost inaugurat de Cineplexx pe 16 septembrie la Târgu-Mureș, în prezența unui public nerăbdător să-și vadă vadă filmele preferate pe marele ecran. Locația nou deschisă reprezintă cea de-a cincea investiție făcută de companie în România într-un singur an de la intrarea pe piața locală.

18
/09
/20

Nu e un admirator al comunicării intense din vremea noastră, care culminează cu incomunicarea și explică dezamăgit că în era corectitudinii politice, pentru că suntem atacați, orice am spune, sfârșim prin a nu mai spune nimic. Jeremy Irons s-a născut pe 19 septembrie 1948.

17
/09
/20

CRONICĂ DE FILM Există filme de stare, filme de idei şi filme de subiect (şi diverse combinaţii între ele). Programate a fi lansate în curând în cinematografe, „Madre” (2019), al spaniolului Rodrigo Sorogoyen, şi „Corpus Christi” (2019), al polonezului Jan Komasa, sunt în primul rând filme de subiect.

17
/09
/20

Expoziția „Onoarea națiunilor. Ordine și decorații din patrimonial Muzeului Național de Istorie”, care își așteaptă vizitatorii până în luna noiembrie, constituie un proiect unic, potrivit organizatorilor cel mai mare proiect de acest gen care s-a pus în operă în țară după 1989.

17
/09
/20

În perioada 30 septembrie–4 octombrie, va avea loc o ediție specială a Festivalului Internațional de Literatură și Traducere Iași–FILIT. Sub semnul continuității, Muzeul Național al Literaturii Române Iași propune o formulă adaptată la condițiile crizei globale.

17
/09
/20

A 12-a ediție KINOdiseea – Festivalul de Film pentru Publicul Tânăr are loc în București, în perioada 17 septembrie–11 octombrie 2020, și aduce pe marile ecrane din aer liber cele mai noi filme pentru copii, dar numai bune pentru o seară petrecută cu întreaga familie.

Pagina 1 din 91612345...102030...Ultima »