Teatrul Masca, 24 de ani!
https://www.ziarulmetropolis.ro/teatrul-masca-24-de-ani/

Teatrul Masca va aniversa în acest weekend 24 de ani de la înfiinţare şi va prezenta publicului spectacole de interior şi în amfiteatru.

Un articol de Petre Ivan|21 mai 2014

De asemenea, vor avea loc o serie de workshop-uri pe tema statuii vivante, a commediei dell’ arte sau a teatrului gestual, precum și vernisaje de fotografie – Cristinel Dadal și sculptură – “Eu-Masca”- Bianca Mann.

„Bucuria de a trăi prin teatru, alături de spectatori este unică şi ea se petrece cu aceeaşi intensitate de 24 de ani. Există în Cartierul Militari din Bucureşti, un loc hărăzit de zeiţele artelor cu cele mai alese daruri. Vă așteptăm cu emoția începutului, cu un teatru altfel, plin de culoare și încărcat de căldură! „ Mihai Mălaimare, Directorul Teatrului Masca.

Teatrul MascaProgramul pentru public va debuta vineri, 23 mai, ora 19.00 cu spectacolul de interior „Intrusa”, adaptare după nuvela lui J. L. Borges și va continua sâmbătă și duminică de la ora 18.00 cu „Romeo și Julieta” și „Parcul”. Biletele procurate online beneficiaza de reducere.

Pe parcursul celor trei zile de evenimente, publicul va avea acces liber în amfiteatru la spectacolele “Actorul”, “Cafeneaua” și “Gemenii”. Workshop-urile se adreseaza studenților, amatorilor de teatru, precum și publicului spectator.

Programul complet pe www.masca.ro și http://teatrulmasca.wordpress.com/

Foto cu Teatrul Masca şi afiş Teatrul Masca – facebook

08
/10
/23

„Atunci când scriu, am acest sentiment foarte puternic și foarte clar, că ceea ce scriu este scris deja. Că există undeva acolo... Și că eu trebuie doar să-l pun pe hârtie, înainte să dispară”.

07
/10
/23

Romanul „Numele celălalt. Septologie I-II” de Jon Fosse, laureatul Premiului Nobel pentru Literatură din acest an, antologia de proză scurtă „Kiwi, 2023. Trecuturi”, coordonată de Marius Chivu, și cartea pentru copii ,,Mai isteț decât regele” de George Shannon sunt propunerile noastre de lectură pentru mijlocul toamnei.

06
/10
/23

Peste 1.000.000 de participanți, locuitori ai Capitalei și turiști au participat la a treia ediție a proiectului outdoor „Străzi deschise – București, Promenadă urbană”, organizat de Primăria Capitalei, prin Direcția Cultură, Învățământ, Turism, alături de ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București și PROEDUS – Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive al Municipiului București.