Teatrul Țăndărică organizează, în premieră în București, un spectacol de animație pentru adulți
https://www.ziarulmetropolis.ro/teatrul-tandarica-organizeaza-in-premiera-in-bucuresti-un-spectacol-de-animatie-pentru-adulti/

Miercuri 27 martie, de la orele 19.00, sunteţi invitaţi la spectacolul “Play Shakespeare”, în regia lui Cristian Pepino cu ocazia Zilei Mondiale a Teatrului, la teatrul Ţăndărică.

Un articol de Andrada Văsii|27 martie 2013

De Ziua Mondială a Teatrului, Ţăndărică dezvoltă programul „Teatru de Animaţie pentru Adulţi” şi dedică o zi din lună publicului tânăr şi adult.

Miercuri 27 martie, de la orele 19.00, sunteți invitați la spectacolul “Play Shakespeare”, în regia lui Cristian Pepino. Acesta este un spectacol nonverbal, o parabolă ce reinterpretează într-o cheie modernă mitul lui Hamlet și binecunoscuta poveste a lui Romeo și a Julietei sale.

Pe parcursul spectacolului presărat cu gaguri ce amintesc de filmul mut se pot intâlni și unele personaje celebre din viața noastră reală, care ”se joacă de-a râsu-plânsu”, amintindu-ne că Shakespeare este contemporanul nostru, că personajele sale se pot recompune tot timpul, rămânând viabile şi credibile.

Spectacolul se va juca în sala Animart Studio Ţăndărică, din Lahovari şi îi are în distribuţie pe Mihai Dumitrescu, Cristian Mitescu, Marin Fagu, Geo Dinescu, Roxana Vișan. Scenografia este semnată de Cristina Pepino.

Spectacol recomandat persoanelor peste 15 ani ! Locurile sunt limitate .

Info:

Miercuri, 27 martie, ora 19.00
PLAY SHAKESPEARE – spectacol pentru adulți (15+)
Regia: Cristian Pepino
Adaptare: Cristian Pepino
Scenografia: Cristina Pepino, papusi: Cristian Pepino
Distribuția: Mihai Dumitrescu, Cristian Mitescu, Marin Fagu, Geo Dinescu, Roxana Visan

Rezervări telefonice se pot face de luni până vineri, doar în intervalul orar 10:00 – 13:00 la tel: 021.315.23.77

Program Agenția de bilete: luni-sâmbătă; orele 09:00 – 17:00
duminică în intervalul 09:00 – 13:00.

Credit foto: Teatrul Țăndărică

05
/09
/23

În perioada 6 – 10 septembrie, la Brașov, are loc prima ediție a festivalului „CULMEA: Film și educație de mediu“, primul festival de film pe teme de mediu dedicat copiilor și tinerilor, un demers inițiat de Sabina Baciu – director festival, alături de Raluca Bugnar – director artistic și Alexandra Safriuc – selecționer scurtmetraje.

05
/09
/23

Panorama teatrală la jumătatea anului Capitalei Europene a Culturii demonstrează felul în care Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Timișoara a reconfigurat pentru orașul și pentru comunitatea pe care le reprezintă o structură culturală înalt profesională.

05
/09
/23

În cadrul proiectului Heritage Hub Râșnov, Asociația Mioritics în parteneriat cu Primăria Orașului Râșnov și Hands on History Norvegia va organiza Festivalul Medieval. Evenimentul va avea loc în perioada 7‑10 septembrie 2023 și va aduce în prim-plan o serie de activități și experiențe medievale menite să promoveze Cetatea Râșnov ca un important obiectiv turistic atât pentru România, cât și pentru Europa dar și un spațiu de învățare și implicare a comunității locale.

05
/09
/23

DIPLOMA Show, festivalul noii generații de artiști, arhitecți și designeri români, organizat de The Institute și prezentat de UniCredit Bank la Combinatul Fondului Plastic între 7 și 15 octombrie, reunește anul acesta 130 de lucrări din 16 domenii creative, alese dintr-un număr record de înscrieri.

05
/09
/23

Cinemaul românesc este din nou în centrul atenției cu ocazia evenimentului Noaptea Albă a Filmului Românesc care va avea loc anul acesta pe 𝟏𝟓 𝐬𝐞𝐩𝐭𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞, la 𝐁𝐮𝐜𝐮𝐫𝐞𝐬̦𝐭𝐢, 𝐂𝐥𝐮𝐣-𝐍𝐚𝐩𝐨𝐜𝐚 și 𝐓𝐢𝐦𝐢𝐬̦𝐨𝐚𝐫𝐚.

04
/09
/23

Care-i faza cu muzica, adolescenții, societatea? La aceste întrebări își propune să răspundă Arhiva de Sunet în noul sezon al podcastului Arhiva de Sunet – Arhiva ZET, derulat alături Asociația Minitremu și Studiourile Ferentari, ce explorează rolul muzicii în viața noilor generații, din perspectiva adolescenților și tinerilor din Timișoara și București