The Mule. Primul TRAILER (recomandat de Cinesseur)
https://www.ziarulmetropolis.ro/the-mule-primul-trailer-recomandat-de-cinesseur/

„Nu se lasă bătrânul Clint cu una, cu două, #băinenică! Numai el ştie cum face & cum drege, dar uite că aproape în fiecare an mai scoate un film… De parcă ar face concurs cu Woody Allen, pe care, na, trebuie s-o spunem, îl bate detaşat, anul ăsta având două titluri: acest THE MULE şi THE 15:17 TO PARIS.” – Cinesseur

Un articol de Ziarul Metropolis|5 octombrie 2018

„Old school de la un capăt la altul, pe principiul „toată lumea știe, Clint e meserie”, omul livrează, de regulă, produse decente de care doar cusurgiii profesioniști se pot plânge. Case in point: trailerul ăsta îmi spune cam tot ce mă interesează. Cu toate astea, vreau să vad filmul. Și nu cred că-s singurul!

Apropo, dar de distribuția asta ce ziceți: Bradley Cooper, Laurence Fishburne, Michael Peña, Dianne Wiest și Andy Garcia?” – (via) Cinesseur

Foto: The Mule – facebook

02
/12
/13

Iulia Rugină, Oana Răsuceanu și Ana Agopian inventează povești și le transformă în filme, ca de exemplu „Love Building”, o comedie romantică despre relațiile de cuplu. De ce ai nevoie ca să faci film și cum se scrie un scenariu „în trei”? Ne spun chiar ele, în cinci secvențe.

29
/11
/13

CRONICA DE CARTE Proaspăt apărută la editura Polirom, „Filmar”, noua carte a lui Cristian Tudor Popescu, alias CTP, este o colecţie de texte, în majoritate despre cinema, ce reconfirmă un critic de film tăios în verdicte şi un scriitor cu un stil care atrage şi convinge.

27
/11
/13

Între 29 noiembrie-3 decembrie, noua ediţie a festivalului de film românesc de la New York, Making Waves: New Romanian Cinema, pune stăpânire pe Film Society of Lincoln Center, iar între 5-10 decembrie, Jacob Burns Film Center va deveni gazda festivalului.

27
/11
/13

Marea Britanie a fost marea câştigătoare anul acesta la Gala Emmy, la New York, primind trei trofee, inclusiv pentru cel mai bun actor (Sean Bean), dar şi cel pentru excelenţă (J.J. Abrams).

26
/11
/13

În cartea „Suntem ceea ce sunt amintirile noastre“ (Editura All), Marin Moraru face, printre multe altele, scurte portrete memorabile a zeci de mari actori, de la predecesori iluştri, la colegi de generaţie deveniţi prieteni de suflet şi la noile talente.