Ultimul atelier de accesorii, din seria organizată de Creative Arts
https://www.ziarulmetropolis.ro/ultimul-atelier-de-accesorii-din-seria-organizata-de-creative-arts/

Creative Arts organizează duminică, 9 iunie, începând cu ora 13.00, la Caffé D`Arthé (Str. Popa Nan, nr. 7) un atelier de podoabe de pus pe cap. Participantele vor realiza coroniţe şi bentiţe cu flori pentru un look de vară plin de personalitate.

Un articol de Judy Florescu|4 iunie 2013

Creative Arts organizează duminică, 9 iunie, începând cu ora 13.00, la Caffé D`Arthé (Str. Popa Nan, nr. 7) un atelier de podoabe de pus pe cap. Participantele vor realiza coronițe și bentițe cu flori pentru un look de vară, plin de personalitate.

Florile, cordeluțele și materialele necesare pentru realizarea bentițelor și coronițelor vor fi puse la dispoziția participantelor pentru ca acestea să realizeze un accesoriu de păr pe care să îl poarte în funcție de stilul vestimentar abordat.

Atelierul este susţinut de Anca Spiridon, trainer de accesorii şi accesorizare în cadrul Creative Arts.

„Platforma de creativitate Proiect13 s-a transformat într-o comunitate de oameni creativi, dornici de a învăța cum să adaptezi ținutele vestimentare în așa fel încât să fie în concordanță cu personalitatea și stilul de viață. Am ales ca în cadrul ultimului atelier să realizăm coronițe înflorate pentru a încheia această etapă din cadrul Proiect13, în stilul binecunoscut al festivităților de sfârșit de an. Ne amintim de anii copilăriei și sărbătorim cunoștințele acumulate în cadrul atelierelor.“

Anca Spiridon,
trainer Creative Arts 

 

„Cu capul în flori“ este ultimul atelier din platforma de creativitate Proiect 13. Costul atelierului (care durează între două şi patru ore, în funcţie de dificultatea accesoriilor realizare de participante) este de 60 de lei şi include voucherul de 10 lei din partea Caffe D’Arthe (de la ora 17.00, Caffé D`Arthé organizează un Cocktail Party).

Înscrierea se poate face prin e-mail: [email protected] sau la telefon: 0721.321.890 între orele 10 şi 20. Data limită de înscriere: 9 iunie, ora 10.00.

Foto: Anca Spiridon

04
/01
/21

Albumul bilingv „Azur de Lisabona”/ „Azul de Lisboa”, realizat de Ambasada României în Republica Portugheză și Institutul Cultural Român de la Lisabona, cu sprijinul Fundației Bonte, a avut prezentarea oficială în ultima lună a anului.

18
/12
/20

Muzeul Național Cotroceni lansează joi, 17 decembrie 2020, Portret de artist, un proiect de anvergură care îi are în prim plan pe unii dintre cei mai importanți artiști plastici ai momentului. Artiștii se destăinuie în fața publicului într-o suită de interviuri care reflectă emoțiile și părerile lor despre situația generată de pandemie, despre parcursul creațiilor și al artei în general, despre propria evoluție în domeniul artei și în situația actuală.

14
/12
/20

Până pe 28 martie 2021, Muzeul Național de Artă al României prezintă expoziția temporară Piranesi. Arhitecturi și fantasme, deschisă din 5 decembrie 2020. Expoziția aniversează 300 de ani de la nașterea artistului Giovanni Battista Piranesi (1720 – 1778) și este realizată de curatorul Cosmin Ungureanu, din cadrul Secției de Artă Europeană a MNAR, anunță organizatorii.

12
/12
/20

Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” organizează în perioada 12-20 decembrie 2020, în zilele de weekend – 12, 13, 19 și 20 decembrie – evenimentul Am venit să colindăm „Florile Dalbe”.

04
/12
/20

Pe 8 decembrie 2020, începând cu ora 13:00, în foaierul Sălii Mari a Teatrului Național „I.L.Caragiale” din București, va avea loc primul eveniment de promovare din cadrul Proiectului „Expoziție inovativă cu bunuri restaurate din colecția Muzeului Teatrului Național București”, proiect finanțat prin Granturile SEE 2014-2021 în cadrul Programului RO-CULTURA.

03
/12
/20

Muzeul Național de Artă Contemporană al României se alătură colegilor din Rețeaua Națională a Muzeelor din România, instituțiilor culturale non-guvernamentale și creatorilor independenți, manifestându-și dezacordul cu strategiile promovate de Visarta pentru a consolida cadrul a ceea ce se urmărește în mod implicit a deveni un monopol asupra gestionării drepturilor percepture din comunicarea publică a operelor de artă vizuală.

27
/11
/20

Galeria Estopia București deschide astăzi expoziția „Not Natural”, de Andrada Feșnic. La aproape doi ani de la prima expoziție solo a artistei la Estopia – care a coincis atunci chiar cu deschiderea galeriei – Andrada Feșnic revine la București cu o nouă serie de lucrări realizate integral pe durata ultimului an.

27
/11
/20

Libertatea, egalitatea și democrația sunt printre cele mai puternice valori ale lumii contemporane. Însă lucrurile nu au stat întotdeauna așa și, din păcate, istoria ne demonstrează că, timp de sute de ani, omenirea a reprimat potențialul intelectual a jumătate din populație prin constrângerea femeilor.