Un portret intim al artistului, „Robin Williams: Vino în mintea mea!”
https://www.ziarulmetropolis.ro/un-portret-intim-al-artistului-robin-williams-come-inside-my-mind/

Documentarul „Robin Williams: Vino în mintea mea!” relatează povestea unuia dintre cei mai iubiţi şi inventivi comedieni. Spus mai ales prin vocea lui Robin Williams şi folosind înregistrări unice, documentarul prezintă extraordinara lui viaţă şi carieră.

Un articol de Liliana Matei|31 iulie 2018

Producția originală HBO „Robin Williams: Vino în mintea mea!”/Robin Williams: Come Inside My Mind poate fi urmărită oricând pe HBO GO și pe HBO, conform programului.

Filmul regizat de Marina Zenovich sărbătorește contribuția adusă de talentatul actor comediei și culturii și îl prezintă pe Robin Williams de la zilele de început a carierei sale, de la finalul anilor 1970 din L.A., până la moartea sa (2014).
“Robin Williams: Vino în mintea mea!” explorează extraordinara lui viață și carieră și dezvăluie ceea ce l-a determinat să dea voce personajelor din mintea sa.

Cu înregistrări nemaivăzute până acum și cu interviuri cu Williams care ne arată procesul lui creativ, dar și cu filmări de acasă și înregistrări de pe scenă, de la spectacolele sale, acest tribut prezintă interviuri cu mai mulți oameni care l-au cunoscut și l-au apreciat, inclusiv Billy Crystal, Eric Idle, Whoopi Goldberg, David Letterman, Steve Martin, Pam Dawber și fiul său, Zak Williams.

Robin Williams: Vino în mintea mea! poate fi urmărit oricând pe HBO GO.

Foto: Robin Williams: Vino în mintea mea – facebook


29
/07
/13

CRONICĂ DE FILM „Deturnarea”, regizat de danezul Tobias Lindholm, este cronica neromanţată şi anti-eroică a unui tensionat război psihologic între două lumi. Pretextul îl constituie capturarea unei nave daneze de către piraţi.

27
/07
/13

Peste 5.000 de filme documentare din întreaga lume, aflate în arhiva Studioului Astra Film Sibiu, pot fi vizionate la cerere de turişti, cercetători sau cinefili, în cadrul unui program estival. Un bilet costă șase lei, iar filmele pot fi văzute de luni până vineri între orele 9 și 15, la sediul Studioului Astra Film.

25
/07
/13

Căderea comunismului a însemnat şi desfiinţarea cenzurii oficiale şi intrarea într-o nouă estetică cinematografică. Dacă puţinii rebeli din filmul românesc al anilor `90 mai aveau de luptat cu trecutul şi prezentul, cei ai Noului Cinema sunt mai degrabă apărătorii unor cauze personale.

24
/07
/13

Cinematografia mondială a oferit în istoria sa numeroase portrete remarcabile de rebeli. Însă şi filmul românesc din timpul comunismului a avut propriii tineri nonconformişti, spirite libere şi periculoase pentru un întreg sistem.

24
/07
/13

Cei care au zilele astea drum prin Ungaria, aproape de graniţa cu România, la câţiva kilometri vest de Debreţin, încă îl mai pot întâlni pe actorul român Dragoş Bucur pe platoul de filmare al unui western foarte modern, „Mirage“.