Vasilescu și Assante, din nou împreună. Vânatorul de Spirite, din 20 aprilie, în cinematografe
https://www.ziarulmetropolis.ro/vasilescu-si-assante-din-nou-impreuna-vanatorul-de-spirite-din-20-aprilie-in-cinematografe/

La mai bine de zece ani după ce au lucrat împreună la California Dreamin’, filmul regretatului Cristian Nemescu, Răzvan Vasilescu şi Armand Assante se reîntâlnesc într-o nouă producţie românească The Wanderers – Vânătorul de spirite, un horror cu accente comice, în regia lui Dragoş Buliga (Las Fierbinţi)

Un articol de Petre Ivan|11 aprilie 2018

Răzvan Vasilescu are aici, în The Wanderers – Vânătorul de spirite, rolul unui preot care locuieste în apropierea unui castel bântuit, Zalesky,  în timp ce Armand Assante (Louis), este cel mai faimos vânător de fantome și vampiri din lume.

Împreună cu Robert (Lior Ashkenazi), un jurnalist israelian, Louis ajunge într-un sat din Transilvania pe urmele unei povești sângeroase.

Din distribuție mai fac parte Raluca Aprodu, Oana Marcu, Claudiu Bleonț, Alexandra Apetrei și Pali Vecsei.

The Wanderers: The Quest of The Demon Hunter, care a obținut trofeul Dracula Film Festival 2017, va intra in cinematografele din întreaga țară din 20 aprilie.

Foto: The Wanderers – facebook

 

25
/09
/20

A XII-a ediție KINOdiseea – Festivalul de Film pentru Publicul Tânăr are loc în București, în perioada 17 septembrie – 11 octombrie 2020, și aduce pe marile ecrane din aer liber cele mai noi filme pentru copii.

25
/09
/20

Independența Film, casa de distribuţie care promovează în România de peste 20 de ani filme independente de referință, anunță datele de lansare pentru titlurile din portofoliu care vor intra în circuitul cinematografic până la finalul anului 2020.

23
/09
/20

OPINIE Prea puținele recompense juste acordate la Gala Premiilor Uniunii Cineaștilor din România, ediția 2020, nu pot șterge senzația generală că un astfel de eveniment este mai puțin despre recunoașterea valorii reale, cât mai ales despre a mulțumi pe cât mai mulți, în special dintre cei apropiați de UCIN.

18
/09
/20

Cel mai nou cinematograf de tip multiplex din România a fost inaugurat de Cineplexx pe 16 septembrie la Târgu-Mureș, în prezența unui public nerăbdător să-și vadă vadă filmele preferate pe marele ecran. Locația nou deschisă reprezintă cea de-a cincea investiție făcută de companie în România într-un singur an de la intrarea pe piața locală.

17
/09
/20

A 12-a ediție KINOdiseea – Festivalul de Film pentru Publicul Tânăr are loc în București, în perioada 17 septembrie–11 octombrie 2020, și aduce pe marile ecrane din aer liber cele mai noi filme pentru copii, dar numai bune pentru o seară petrecută cu întreaga familie.

Pagina 1 din 27112345...102030...Ultima »