Vasilescu și Assante, din nou împreună. Vânatorul de Spirite, din 20 aprilie, în cinematografe
https://www.ziarulmetropolis.ro/vasilescu-si-assante-din-nou-impreuna-vanatorul-de-spirite-din-20-aprilie-in-cinematografe/

La mai bine de zece ani după ce au lucrat împreună la California Dreamin’, filmul regretatului Cristian Nemescu, Răzvan Vasilescu şi Armand Assante se reîntâlnesc într-o nouă producţie românească The Wanderers – Vânătorul de spirite, un horror cu accente comice, în regia lui Dragoş Buliga (Las Fierbinţi)

Un articol de Petre Ivan|11 Aprilie 2018

Răzvan Vasilescu are aici, în The Wanderers – Vânătorul de spirite, rolul unui preot care locuieste în apropierea unui castel bântuit, Zalesky,  în timp ce Armand Assante (Louis), este cel mai faimos vânător de fantome și vampiri din lume.

Împreună cu Robert (Lior Ashkenazi), un jurnalist israelian, Louis ajunge într-un sat din Transilvania pe urmele unei povești sângeroase.

Din distribuție mai fac parte Raluca Aprodu, Oana Marcu, Claudiu Bleonț, Alexandra Apetrei și Pali Vecsei.

The Wanderers: The Quest of The Demon Hunter, care a obținut trofeul Dracula Film Festival 2017, va intra in cinematografele din întreaga țară din 20 aprilie.

Foto: The Wanderers – facebook

 

15
/10
/19

CRONICĂ DE FILM Disponibil în unele cinematografe, documentarul „Emigrant Blues: un road movie în 2 ½ capitole”, de Mihai Mincan şi Claudiu Mitcu, discută subiectul migrației românilor în străinătate din câteva unghiuri inedite.

14
/10
/19

Les Films de Cannes à Bucarest îl celebrează anul acesta pe Vlad Ivanov, care anul acesta a împlinit 50 de ani. Actorului care seduce camera cu orice rol pe care-l interpretează, festivalul i-a dedicat o secțiune numită IVANOV 50 – care include cinci dintre cele mai importante filme care îl au ca protagonist: „Sunset”, „Câini”, „La Gomera”, „Principii de viață” și „Hier”.

09
/10
/19

CRONICĂ DE FILM Deşi pretinde că este un omagiu adus oamenilor care au murit în închisorile comuniste, "Între chin şi amin" (2019), al doilea lungmetraj de ficţiune al regizorului Toma Enache, nu este de fapt decât o bătaie de joc la adresa memoriei victimelor, prin kitsch-ul pe care îl etalează.

08
/10
/19

Pe durata festivalului, Asociatia Cinemascop, organizatoarea Les Films de Cannes à Bucarest, continuă să organizeze, ca și în anii precedenți, ateliere pentru diferite comunități ale industriei de film din România, în încercarea de a oferi cât mai multe oportunități membrilor acestora.

07
/10
/19

Unul dintre cele mai puternice filme autohtone ale toamnei este „Arest”, în regia lui Andrei Cohn, care spune povestea unui intelectual torturat într-o închisoare comunistă din România anului 1983. În rolurile protagoniștilor, actorii Alexandru Papadopol și Iulian Postelnicu.

06
/10
/19

CRONICĂ DE FILM Regizoarea Anca Damian revine cu a treia animaţie de lungmetraj din carieră, "Călătoria fantastică a Maronei", povestea unei căţeluşe care trece pe la diverşi stăpâni. Filmul îmbină inspirat mai multe stiluri de animaţie şi etalează o fantezie exuberantă, afectată însă uşor de repetitivitatea unor momente de reverie.

04
/10
/19

Prima producţie marca Vertical Content, comedia ,,Inve$titorii” a început filmările în localitatea Cristian, unde sub îndrumarea regizorului Iura Luncaşu, actorii: Codin Maticiuc, Cosmin Natanticu, Andrei Mateiu, Radu Gabriel şi Maria Popovici vor interpreta în unul dintre cele mai ambiţioase proiecte cinematografice româneşti din ultimii ani.

Page 1 of 24912345...102030...Last »