VIDEO Zi specială dedicată lui Michael Jackson, pe 29 august, la MTV România
https://www.ziarulmetropolis.ro/video-zi-speciala-dedicata-lui-michael-jackson-pe-29-august-la-mtv-romania/

MTV România dedică, pe 29 august, o zi specială – ,,M is For Michael Black & White Day” – artistului Michael Jackson, care ar fi împlinit 55 de ani.

Un articol de Andrada Văsii|28 august 2013

MTV România dedică, pe 29 august, o zi specială – „M is For Michael Black & White Day“ – artistului Michael Jackson, care ar fi împlinit 55 de ani.

Fanii artistului Michael Jackson nu trebuie să rateze programele speciale pe care MTV România le va difuza pe data de 29 august, ca un tribut adus megastarului ce ar fi împlinit 55 de ani în 2013.

Sub titlul „M is For Michael Black & White Day”, MTV România trasformă ziua de joi intr-una specială, dedicată starului ale cărui hituri şi videoclipuri au făcut istorie în muzica pop.

În memoria sa, 29 august este ziua în care MTV îi îndeamnă pe fanii Michael Jackson să se îmbrace în alb şi negru, să-şi facă o poză pe care să o încarce pe Facebook, cu trimitere spre pagina MTV România, şi îi invită să nu piardă programele dedicate acestuia şi aniversării sale.

Videoclipuri de nota 10

Pe toată durata zilei, MTV difuzează melodiile atât de cunoscute de generaţii întregi, în toată lumea. De la ora 17.00, începe emisiunea tematică „M is For Michael Black & White Day”, iar de la ora 21.00, emisiunea „MTV Classic” îi este de asemenea dedicată artistului, cu informaţii interesante ce vor însoţi videoclipurile alese. La ora 22.00, începe „Top 10 @ 10″, cu o selecţie de zece melodii, printre care „Dirty Diana”, „You are not alone”, „Stranger In Moscow”, „This is it” şi „Liberian Girl”.

Michael Jackson a murit la vârsta de 50 de ani, pe 25 iunie 2009, în urma unei „intoxicaţii grave” cu propofol, un anestezic puternic utilizat în spitale şi în clinicile medicale, pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului său personal Conrad Murray, notează Mediafax.

Medicul a fost condamnat, în noiembrie 2011, la patru ani de închisoare pentru omucidere involuntară, dar ar putea fi eliberat pentru bună purtare peste două luni.

Foto credit: Michael Jackson (Facebook)

18
/03
/14

Dawid Trzensimiech de la Royal Opera House Covent Garden s-a alăturat în luna martie Comaniei de Balet a Operei Naţionale Bucureşti. Artistul de origine poloneză poate fi urmărit miercuri, 19 martie, ora 19.00, pentru prima oară pe scena teatrului, în spectacolul de dans contemporan Tango. Radio şi Juliet, în coregrafia lui Edward Clug.

13
/03
/14

A&A Records vă invită miercuri, 19 martie, de la ora 12:00, la Ceainăria Cărtureşti, la prima lansare de CD de muzică clasică a tinerei pianiste de origine română Alina Azario, în prezent doctorand şi pedagog la Hochschule für Musik und Theater din Hamburg.

10
/03
/14

Săptămâna Internaţională a Muzicii Noi, la cea de-a 24-a ediţie, este provocarea lansată spectatorilor de Orchestrele şi Corurile Radio România, la Sala Radio. Marşul nupţial şi întreaga partitură a lui Felix Mendelssohn - Visul unei nopţi de vară, acordeonistul Richard Galliano cântând Anotimpurile lui Vivaldi şi pe cele ale lui Piazzolla şi multe alte evenimente speciale, în perioada aprilie-iunie 2014, la Sala Radio.

06
/03
/14

Premiera spectacolului de operă Don Pasquale (versiune adaptată pentru micii spectatori) este surpriza lunii martie pe scena bucureşteană. Prima reprezentaţie va avea în data de 10 martie (orele 11.00 şi 13.00) şi va fi urmată de spectacole în zilele de luni (17, 24, 31) şi marţi (11, 18, 25) ale lunii martie, de la orele 11.00 şi 13.00.

04
/03
/14

„Simfoniile mele reprezintă conţinutul întregii mele vieţi; am cuprins în ele toată experienţa şi suferinţă mea”, spunea unul dintre marii compozitori ai tuturor timpurilor, Gustav Mahler. Vineri, 7 martie, de la ora 19.00, la Sala Radio, publicul bucureştean va putea asculta simfonia a II-a de Mahler, a căărei premieră a avut loc în 1895, la Berlin, la pupitrul celebrei orchestre a Filarmonicii din Berlin aflându-se compozitorul însuşi.

28
/02
/14

La prima vedere, am putea gândi că este o nepotrivire: cum ar putea să sune arii franceze cu un peruan, Simfonia Alpilor cu o orchestră japoneză şi simfoniile lui Robert Schumann cu dirijorul Yannick Nezet Seguin decât, să spunem, nepotrivit? În 3 martie se lansează la nivel internaţional aceste albume semnate de extra-europeni care oferă însă versiuni de referinţă pentru repertoriul european.

28
/02
/14

Sâmbăta, 1 Martie, “de la orele 19 si ceva, spre 20.00, cant despre urzici patimase, spanac inrourat de sentimente, loboda cu inima, soare instabil, mugurasi, depresie, anxietate...”, spune Maria Raducanu, care vă invită să o vedeţi şi să o ascultaţi pe scena Teatrului de Artă Bucureşti.