VIRAL. Trei surori moscovite, în vremea Cupei Mondiale
https://www.ziarulmetropolis.ro/viral-trei-surori-moscovite-in-vremea-cupei-mondiale/

Chiar dacă “Zbornaia” lui Putin a ratat, la mustaţă, semifinalele Cupei Mondiale organizate pe teren propriu, viaţa la Moscova continuă să se desfăşoare în ritm normal, “departe de ‘Zgomotul şi Furia’ lumii dezlănţuite”, ori de ştirile londoneze despre agentul neurotoxic Novichok.

Un articol de Petre Ivan|10 iulie 2018

Și pentru că tot i-am invocat în context pe  Thomas Hardy și William Faulkner, merită amintită și celebra piesa a lui Anton Pavlovici Cehov, ‘Trei surori” (moscovite), precum cele din clipul de față, care, pentru a-i ridica moralul tatălui, s-au apucat să-i cânte un vesel cântecel – Moi papa / Tatăl meu..

Foto: VIRAL. Trei surori moscovite – facebook

03
/04
/20

Despre povești, copilărie, literatură, femei, război, amintiri din kibbutz și alte întâmplări, în 25 de destăinuiri ale scriitorului israelian Amos Oz, consemnate de Shira Hadad în volumul de convorbiri „Din ce este făcut un măr?” (Editura Humanitas Fiction, 2020).

23
/12
/19

Piesa „Dor de casă” interpretată de Cuza de la „Noaptea Târziu”, George Hora, Irina Rimes și actrița Carmen Tănase, și care a fost lansată pe 17 decembrie, a devenit în câteva zile imnul nostalgic al tuturor românilor plecați la muncă în străinătate, și care și-ar dori mai mult decât orice pe lume să ajungă acasă de Sărbători.

17
/09
/19

Actrița Oana Pellea a descoperit astăzi, prin intermediul facebook, un filmuleț emoționant din urmă cu jumătate de veac. L-a postat pa pagina sa de facebook, alături de un mesaj tulburător, care se încheie cu aceste cuvinte: "Mulțumesc, tată, pentru tot! Te iubesc!"

Pagina 1 din 512345