Vreme bună în week-end: UŞI DESCHISE la UNATC
https://www.ziarulmetropolis.ro/vreme-buna-in-week-end-usi-deschise-la-unatc/

Se anunţă vreme bună în acest week-end! Deschidem Uşile pentru viitorii studenţi UNATC! În perioada 2 – 4 martie, de vineri până duminică, Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale” Bucureşti prezintă: UŞI DESCHISE 2018. Vă invităm să pătrundeţi în culisele celei mai importante universităţi de teatru şi film din România, printr-un eveniment de tradiţie, ajuns la cea de-a XXII-a ediţie.

Un articol de Ziarul Metropolis|28 februarie 2018

Dacă vă pasionează artele spectacolului şi filmul, dar şi mass-media, multimedia, managementul şi marketingul cultural sau pedagogia artistică, vă aşteptăm la UNATC. Timp de trei zile puteţi participa la cursuri și ateliere de actorie, regie, coregrafie, scenografie, teatru de animaţie, la cursuri interactive de scrimă şi lupte scenice sau de mânuire a păpuşilor şi marionetelor, dar şi la o întâlnire-dialog despre Teatrologie – Management Cultural.

Programul mai cuprinde ateliere şi cursuri de regie film, multimedia, sound design, scenaristică, precum şi proiecţii de film. Cu această ocazie, veţi primi informaţii utile despre admiterea la UNATC – Licenţă & Master şi, mai ales, veți intra în dialog cu profesorii şi studenţii Facultăţilor de Teatru şi Film.

În fiecare seară, studenții şi masteranzii UNATC vor prezenta producţiile de absolvire: spectacolul Commedia Del’Arte „Slugă la 5 stăpâni”, musicalul „Chicago”, după Fred Ebb si Bob Fosse, spectacolele „Lecția”, după Eugène Ionesco şi „Raptus” după o idee de Lynn Nottage.

De vineri, 2 martie, ora 10.00, sunt UŞI DESCHISE la UNATC, str. Matei Voievod nr. 75-77, sector 2, Bucureşti. Programul complet al evenimentului este disponibil pe unatc.ro şi facebook.com/usideschiseofficialpage

Foto: UŞI DESCHISE la UNATC – facebook

 

27
/02
/24

Prima zi a primăverii aduce pe scena Sălii Radio un mărțișor muzical ! Vineri, 1 martie 2024 (de la 19.00), ORCHESTRA NAȚIONALĂ RADIO va interpreta Simfonia nr. 1 - Simfonia primăverii, semnată de ROBERT SCHUMANN, un tablou muzical al anotimpului revenirii la viață.

27
/02
/24

Admiratorii lui Nicolae Corjos vor putea vedea sau revedea la Cinemaraton pe 27 februarie filmele Ora zero, Pădurea nebună, Un studio în căutarea unei vedete, Declaraţie de dragoste, Liceenii, Extemporal la dirigenţie, Liceenii Rock’n Roll, Alo aterizează străbunica, documentarul Sergiu Celibidache.

27
/02
/24

Luna martie vine mereu cu provocarea de a găsi mărțișorul perfect și cadoul ideal pentru femeile din viața noastră. Pe lângă flori și darurile – simbol, Vanner Collective propune și cadoul – experiență, cu un program de cinci mărțișoare teatrale cu cinci perspective feminine, care vor putea fi văzute între 3 și 17 martie, în diferite spații din București: „Cassandra”, „Tot ce e minunat în lume”, „Komorebi. Lumina care se filtrează printre copaci”, „Lemons. Lemons. Lemons. Lemons. Lemons.” și „Lungs”.

27
/02
/24

SkyShowtime a confirmat astăzi că Ted va fi disponibil pentru vizionare în toate piețele în care serviciul este disponibil, începând din 22 februarie. Primele patru episoade vor fi disponibile pentru vizionare în exclusivitate pe SkyShowtime din 22 februarie, urmând ca celelalte episoade să fie disponibile din 11 aprilie.

27
/02
/24

Turneul SoNoRo Conac ajunge în 2024 la ediția a XII-a, intitulată „L’heure bleue” – un titlu inspirat de acel interval de timp în care finalul de zi se pregătește să facă loc înserării, apoi nopții. „Ora albastră” va fi – din perspectiva SoNoRo – un spațiu de visare și un răstimp în care muzica se materializează, trece dincolo de contururi și prinde viață în mod desăvârșit, în unele dintre cele mai frumoase edificii din țara noastră.

27
/02
/24

Între 6 și 7 aprilie va avea loc Digital Nomad Summit, conferința dedicată celor care vor să lucreze și să trăiască oriunde în lume. Timp de două zile, 12 speakeri locali și internaționali vor oferi inspirație, povești și instrumente valabile pentru cei care vor să-și schimbe locuința și să lucreze din Asia sau Europa.