Youth, un nou film de Paolo Sorrentino, din 22 ianuarie, în cinematografe
https://www.ziarulmetropolis.ro/youth-un-nou-film-de-paolo-sorrentino-din-22-ianuarie-in-cinematografe/

Pe 22 ianuarie 2016 va avea loc premiera în cinematografele din România a filmului Youth, în regia lui Paolo Sorrentino. Din distribuţie fac parte: Michael Caine, Harvey Keitel, Rachel Weisz, Jane Fonda şi Mădălina Ghenea

Un articol de Petre Ivan|25 noiembrie 2015

Youth  este cel de-al șaptelea film al regizorului Paolo Sorrentino, care a primit Oscarul pentru cel mai bun film străin în 2014, pentru La grande bellezza.

Doi bătrâni, un dirijor și compozitor și un regizor, încearcă să accepte faptul că timpul lor se scurge cu rapiditate. Filmul investigează relațiile lor cu familia și legăturile dintre ei.

La coloana sonoră, Sorrentino a colaborat cu David Lang, care a compus muzica și pentru La grande bellezza. Youth mai conține piese ale lui Mark Kozelez și Paloma Faith, care apar în film.

Foto: Youth – Independenta Film

23
/09
/20

OPINIE Prea puținele recompense juste acordate la Gala Premiilor Uniunii Cineaștilor din România, ediția 2020, nu pot șterge senzația generală că un astfel de eveniment este mai puțin despre recunoașterea valorii reale, cât mai ales despre a mulțumi pe cât mai mulți, în special dintre cei apropiați de UCIN.

18
/09
/20

Cel mai nou cinematograf de tip multiplex din România a fost inaugurat de Cineplexx pe 16 septembrie la Târgu-Mureș, în prezența unui public nerăbdător să-și vadă vadă filmele preferate pe marele ecran. Locația nou deschisă reprezintă cea de-a cincea investiție făcută de companie în România într-un singur an de la intrarea pe piața locală.

17
/09
/20

A 12-a ediție KINOdiseea – Festivalul de Film pentru Publicul Tânăr are loc în București, în perioada 17 septembrie–11 octombrie 2020, și aduce pe marile ecrane din aer liber cele mai noi filme pentru copii, dar numai bune pentru o seară petrecută cu întreaga familie.

09
/09
/20

Pentru a sărbători cea de-a 5-a ediție, organizatorii festivalului Película au pregătit o călătorie cinematografică specială: 21 de producții din 8 țări din America Latină (Argentina, Brazilia, Bolivia, Chile, Columbia, Mexic, Peru și Uruguay), cărora li se alătură 2 titluri din Spania.

Pagina 1 din 27112345...102030...Ultima »