*7707 – Teatrul Metropolis îşi apropie publicul cu un nou număr de telefon pentru rezervări de bilete
https://www.ziarulmetropolis.ro/7707-teatrul-metropolis-isi-apropie-publicul-cu-un-nou-numar-de-telefon-pentru-rezervari-de-bilete/

La şapte ani de la înfiinţare, Teatrul Metropolis din Bucureşti, condus de George Ivaşcu, vine în sprijinul spectatorilor săi, punându-le la dispoziţie un nou număr de telefon pentru rezervările de bilete: *7707.

Un articol de Teatrul Metropolis|28 mai 2014

*7707, noul număr care vă aduce mai aproape de spectacolele şi de actorii Teatrului Metropolis, este funcţional începând cu data de 27 mai. Un apel este taxat normal, în funcţie de reţeaua din care sunaţi. Dacă sunaţi din Vodafone, Orange sau Cosmote, un minut va fi taxat la valoarea unui apel Vodafone-Vodafone, Orange-Orange sau Cosmote-Cosmote.

Rezervarea telefonică este valabilă 48 de ore iar preţul biletului rămâne nemodificat. Dacă nu veţi achiziţiona biletul în acest interval, rezervarea vi se va anula automat.

Puteţi suna la numărul *7707, 7 zile din 7, între orele 10.00 şi 18.00. Un operator vă va rezerva biletele la spectacolele dorite sau vă va ajuta să alegeţi un spectacol pe gustul dumneavoastră.

Nu uitaţi că Teatrul Metropolis vă pune la dispoziţie şi sistemul de cumpărare de bilete online – unul dintre cele mai moderne sisteme de acest gen din România, direct de pe site-ul oficial al teatrului www.teatrulmetropolis.ro. De asemenea, rămâne valabilă şi varianta de cumpărare direct la casa de bilete a teatrului, situat în Str. Mihai Eminescu nr. 89, sector 2.

Până când se va face tranziţia totală către *7707, noul număr pentru rezervări telefonice, mai aveţi la dispoziţie, temporar, şi numărul pe care l-aţi folosit până acum: 021.210.51.08 (în intervalul orar 10.00 – 18.00).

De ce *7707?

„Sloganul nostru, «un teatru deschis cu casa închisă», ne obligă să găsim cele mai bune soluţii pentru spectatorii care, dintr-un motiv sau altul, nu mai reuşesc să cumpere bilete la spectacolele noastre. Singura reclamaţie pe care am primit-o la teatru a fost că telefonul sună mereu ocupat, de aceea am căutat o cale mult mai rapidă de a intra în contact cu spectatorii Teatrului Metropolis“, a declarat George Ivaşcu, directorul Teatrului Metropolis.

Teatrul Metropolis - George Ivascu, director

George Ivaşcu, directorul Teatrului Metropolis

Directorul teatrului îi asigură pe spectatori că va răspunde întotdeauna cineva la telefon, 7 zile din 7, între orele 10.00 şi 18.00. „Din suita de numere care ni s-au pus la dispoziţie am ales *7707. Şi asta pentru că Teatrul Metropolis împlineşte 7 ani de existenţă, într-o lume în care cele 7 arte se ajută una pe alta, pentru a face viaţa mai frumoasă. Noul nostru număr are şi o anumită muzicalitate şi e foarte uşor de ţinut minte“, a mai spus George Ivaşcu.

ŞTIAŢI CĂ?

• Curcubeul are 7 culori
• Există 7 continente (Europa, America de Nord, America de Sud, Africa, Asia, Antarctica, Australia sau Oceania) şi 7 mări
• În Biblie se descriu cele 7 zile în care Dumnezeu a imaginat lumea
• Există 7 minuni ale lumii
• Există 7 note muzicale: Do, Re, Mi, Fa, Sol, La, Si
• Cele 7 virtuţi sunt: dragostea, credinţa, tăria sufletească, speranţa, inteligenţa, cumpătarea, dreptatea?

26
/01
/24

Stagiunea curentă a Teatrului Naţional de Operetă şi Musical Ion Dacian include o montare în premieră mondială a musicalului JACK, ÎNTRE DRAGOSTE ŞI NEBUNIE este inspirat de povestea întunecată şi fascinantă a celebrului criminal în serie şi expune o versiune multi-faţetată a acestei istorii ce a cutremurat Anglia victoriană  şi este încă înconjurată de aburii misterului.

26
/01
/24

Mădălina Pavăl vorbește despre „Gazda“, spectacolul ei sonor de la Teatrelli, care are premiera pe 31 ianuarie și 1 februarie, de la ora 19.00, dar nu ne lasă nelămuriți nici în ceea ce privește cele mai frumoase lucruri care îi traversează viața. Totul, într-un interviu sub formă de alfabet.

26
/01
/24

Teatrul Municipal „Bacovia” lansează apelul de înscrieri pentru ediția a - XXX - a (2024) a evenimentului BACĂU FEST MONODRAME, ce se va desfășura în perioada 9 - 13 mai 2024.

26
/01
/24

Survolând șansa și neșansa unei relații nemenite, de la aceeași distanță calculată care marchează și ruptura finală dintre cei doi protagoniști, debutul în lungmetraj a lui Celine Song, „Past Lives” dezbate în compoziții corecte, dar niciodată riscante, un „ce-ar fi fost dacă?” venit la 24 de ani de la ultima întâlnire.

26
/01
/24

UNATC „I.L. Caragiale” din București prezintă, în cadrul proiectului ARHIVA ACTIVĂ derulat de Centrul de Pedagogie și Studiul Imaginii „Sorin Botoșeneanu”, o retrospectivă cuprinzând toate cele șapte filme de lungmetraj ale cineastului Nae Caranfil.

25
/01
/24

Sfârșitul sec.XIX, un sat dezbinat de bârfe, certuri și lupta pentru pământ. Frumoasa Jagna, o tânără de 19 ani, un spirit liber ce iese din tiparele comunității, devine centrul atenției în momentul în care familia o obligă să se căsătorească cu Boryna, un moșier văduv, influent și bogat.

25
/01
/24

Teatrul Mic anunță premiera oficială a spectacolului „Eu sunt propria mea soție” de Doug Wright, traducerea și regia Teodora Petre, scenografia Ioana Pashca, mișcare scenică Alina Petrică, muzică Cezar Antal. Evenimentul va avea loc pe 30 ianuarie 2024, ora 19:00, la Sala Studio – Str. Gabroveni nr. 57.

25
/01
/24

La iniţiativa revistei Teatrul azi, în parteneriat cu Teatrul Masca din Bucureşti şi cu susţinerea UNITER, apare în peisajul cultural românesc un nou proiect dedicat profesioniştilor din domeniul artelor spectacolului.

25
/01
/24

Marți, 30 ianuarie, începând cu ora 11:00, la Sala „Ileana Berlogea”, Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I. L. Caragiale va sărbători Ziua Universității și a patronului său spiritual, Ion Luca Caragiale.

25
/01
/24

Duminică, 28 ianuarie (de la 17.00), primul concert al anului 2024 din stagiunea Orchestrei de Muzică Populară Radio îi este dedicat memoriei actriței NATAȘA RAAB, prezentatoare a nenumeroase concerte pe scena Sălii Radio.

25
/01
/24

Muzica și poveștile se întâlnesc la Teatrelli într-un nou concept de spectacol sonor, creat de Mădălina Pavăl și Alexei Țurcan, împreună cu alți 10 muzicieni talentați. GAZDA redefinește sonoritățile românești și propune spectatorilor un alt mod de a se bucura de muzică – umăr lângă umăr cu artiștii răspândiți prin sala transformată într-o sufragerie, pregătiți să dăruiască povești din culisele creației.