Pantera roz şi Timpuri Noi, la Bucharest Comedy Week
https://www.ziarulmetropolis.ro/pantera-roz-si-timpuri-noi-la-bucharest-comedy-week/

Formaţiile Fără Zahăr, Ţapinarii şi Timpuri Noi vor concerta, între 26 şi 28 septembrie, la Bucharest Comedy Week, urmând ca serile din Piaţa Enescu să se încheie cu o proiecţie de film, precum „Pantera roz”, din 1963, şi „Unora le place jazz-ul”, din 1959.

Un articol de Petre Ivan|27 august 2014

Din festival nu vor lipsi spectacolele în aer liber, Piaţa Enescu fiind de altfel unul dintre principalele puncte de atracţie incluse în programul săptămânii vesele, notează Mediafax.

Astfel, sunt programate concerte, show-uri de umor, improvizaţii şi proiecţii de filme, toate putând fi urmărite din frumoasa Piaţă Enescu în weekendul 26, 27 şi 28 septembrie.

Într-un cadru boem, chiar în faţa Ateneului Român, spectatorii vor avea ocazia să îi vadă şi să îi asculte live pe cei de la Quatrocelli, Man in Coats, Timpuri Noi, Fără Zahăr, Ţapinarii, cărora li se vor alătura numeroase momente hazlii.

Toate spectacolele din Piaţa Enescu se vor desfăşura în aer liber, accesul fiind gratuit.Pantera Roz

Festivalul de comedie internaţional Bucharest Comedy Week se va desfăşura în perioada 22 – 28 septembrie, sub forma unei colecţii de spectacole şi momente pline de umor, evenimentul având misiunea de a readuce buna dispoziţie pe străzile Capitalei.

Organizat de ArCub – Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti, în parteneriat cu Asociaţia Culturală Carousel, festivalul este inclus în seria de evenimente a proiectului aniversar „Bucureşti – 555 de ani „, care este o iniţiativă a Primăriei Municipiului Bucureşti.

Prima ediţie a festivalului Bucharest Comedy Week promite un program diversificat de comedie contemporană, momente de stand-up comedy, reprezentaţii stradale, filme, piese de teatru, activităţi umoristice, improvizaţii, glume şi farse care vor cuceri Capitala, oferindu-le spectatorilor o săptămână plină de umor, în care zâmbetele şi buna dispoziţie vor depăşi orice barieră lingvistică.

Foto cu Pantera roz – Cinemagia

27
/10
/22

În cele 4 zile de festival au fost peste 300 de oameni în public, în cele 3 locații: la Cinema Victoria, Faber și Facultatea de Arte și Design. Festivalul a fost deschis cu “Pentru minte tu ești Ceaușescu“, în regia lui Sebastian Mihăilescu, care a avut asociat și primul Q&A al festivalului, și s-a încheiat la Faber, cu proiecția filmului „Alb pe Alb”, în regia lui Viera Čákanyová.

26
/10
/22

În luna noiembrie, la History Channel puteţi urmări un documentar despre istoria Colosseumului (cea mai celebră arenă din toate timpurile), cum este viața trăită în munți, ce știa omenirea în antichitate despre extratereștrii și cum s-au păstrat până astăzi legendele faraonilor.

25
/10
/22

După un turneu sold out al echipei în mai multe orașe din țară, filmul Capra cu Trei Iezi intră oficial în cinematografe pe 28 octombrie, în weekendul de Halloween. Bazat pe povestea lui Ion Creangă, filmul a fost primit de public cu surprindere și nostalgie: scenariul respectă basmul lui Creangă, care este, în fond, o poveste de groază, nu neapărat una de adormit copiii. În rolurile principale joacă Maia Morgenstern și Marius Bodochi, iar regia este semnată de Victor Canache.

21
/10
/22

Duminică, 23 octobrie, de la 18.30, la Cinema Astra va avea loc proiecția filmului documentar dedicat Brașovului, realizat de tinerii care au participat la cursurile „Be-Brașov: retrocedarea emoțiilor I memoria orașului”. Participanții la eveniment vor asista și la o reprezentație de tip teatru verbatim și la o expoziție cu fotografii din Brașov.

20
/10
/22

„Oameni de treabă” / „Men of Deeds”, noul film al regizorului Paul Negoescu, cu Iulian Postelnicu, Vasile Muraru, Anghel Damian și Crina Semciuc în distribuție, va avea o avanpremieră specială în cadrul Les Films de Cannes à Bucarest, sâmbătă, 22 octombrie.

19
/10
/22

CRONICĂ DE FILM După câteva încercări nereuşite de-a lungul anilor de-a face un horror românesc inspirat din literatură sau folclor (de la moroi la vampiri), iată în sfârşit un film căruia nu îi este ruşine să scoată capul în lume - „Capra cu trei iezi”, un debut independent realizat de Victor Canache, care acum câţiva ani lansa şi un scurtmetraj cu acelaşi titlu.