40% reducere pentru 200 de titluri Polirom
https://www.ziarulmetropolis.ro/40-reducere-pentru-200-de-titluri-polirom/

Cu prilejul Zilei Europei (9 mai), în perioada 7 – 14 mai 2021, Editura Polirom oferă 40% reducere pentru peste 200 de titluri.

Un articol de Liliana Matei|10 mai 2021

Volumele disponibile la preț redus sunt din domeniile: istorie modernă și contemporană, cultură și civilizație, politică și științe politice, biografii, autobiografii și jurnale, literatură. Oferta este valabilă doar pe site-ul editurii, în limita stocului disponibil, la categoriile:

  • ficțiune și nonficțiune;
  • volume apărute în ediție cartonată, precum și în format poche;
  • nume mari ale literaturii universale, laureați ai celor mai prestigioase premii literare, scriitori traduși și citiți în toată lumea;
  • cîțiva dintre cei mai îndrăgiți scriitori români contemporani, cu titluri apărute în numeroase ediții la Polirom, multe dintre acestea fiind traduse în nenumărate limbi și premiate internațional;
  • istorie, studii și monografii;
  • economie, științe politice și politologie, relații internaționale;
  • publicistică, eseistică, memorialistică, biografii romanțate.

 

 

 

09
/03
/23

Mai mult de un deceniu, scriitorul american David Fideler, originar din Michigan și stabilit la Sarajevo, și-a însoțit cafeaua de dimineață cu lectura câte unei epistole de-a lui Seneca (cca. 4 î.Hr. - 65 d.Hr.), „cel mai convingător și mai elegant dintre scriitorii stoici”, „conștiința Imperiului Roman”. Astfel a apărut volumul „Mic dejun cu Seneca” (Editura Trei).

01
/03
/23

Compania de Librării București (CLB), cel mai longeviv lanț de librării din România, și Headsome Communication lansează astăzi, 1 martie 2023, cea de-a treia ediție a SuperPovești din București, un proiect îndrăgit care își propune să readucă în actualitate legendele și poveștile despre oraș cu ajutorul noii generații de cititori.

23
/02
/23

Sâmbătă, 25 februarie 2023, de la ora 12.00, Institutul Cultural Român organizează, prin Centrul Național al Cărții, un eveniment online dedicat traducătorilor de limba română din întreaga lume.

20
/02
/23

Amantele regilor au fost, uneori, respinse sau denigrate de societate, alteori tolerate sau chiar admirate pentru frumusețea lor sau pentru influența pe care o exercitau asupra suveranilor. Mai aproape de zilele noastre, amantele președinților erau ținute în secret sau negociate cu presa, în încercarea de a proteja imaginea șefilor de stat, văzuți ca lideri morali și exemplari pentru societate.