5 UNDER 30. Granturi de fotografie pentru tineri sub 30 de ani
https://www.ziarulmetropolis.ro/5-under-30-granturi-de-fotografie-pentru-tineri-sub-30-de-ani/

Centrul de Fotografie Documentară lansează o nouă serie de granturi pentru proiecte de fotografie documentară, de data aceasta oferite exclusiv tinerilor fotografi, sub 30 de ani, din România şi Republica Moldova.

Un articol de Petre Ivan|2 mai 2020

5 granturi pentru dezvoltarea de proiecte de fotografie documentară, în valoare de 3.500 de lei (net) fiecare.

Deadline: 31 Mai, ora 24:00

Cerințe: un portofoliu compus din 10 imagini, fie singulare, fie serie, în format pdf. O scurtă prezentare, de câteva rânduri a voastră și o descriere a ideii pe care vreți s-o dezvoltați cu ajutorul grantului CdFD. Trimiteți cele două fișiere la granturi.cdfd@gmail.com.

Juriul:         

Andra Matzal, editor si jurnalist Scena 9, RO

Ramin Mazur, fotograf independent, reprezentat de Panos Pictures, MD

Matei Bejenariu, artist, fondator si director al Centrului de Fotografie Contemporana din Iasi

Ioana Cîrlig, fotograf, co-fondator Cdfd, RO

Petruț Călinescu, fotograf, co-fondator CdFD, RO

Tematica rămâne la alegerea fiecărui fotograf, iar fotografia trebuie să fie principalul mediu de documentare (acceptăm și propuneri multimedia).

Procesul de selecție și desfășurarea:

Câștigătorii vor fi anunțați pe 31 mai, pe site-ul CdFD, iar predarea materialelor se va face la începutul lunii noiembrie. La o dată pe care o vom stabili ulterior, în funcție de ridicarea restricțiilor actuale, câștigătorii vor fi invitați să participe la un workshop de mentorat CdFD (cazarea și masa vor fi asigurate de noi).

Întrebări suplimentare la contact@cdfd.ro.

24
/09
/20

Fundația Calea Victoriei aduce o mulțime de noutăți în programul de cursuri online al lunii octombrie, ca să te bucuri de seri reușite și energizante. Istorie și artă urbană, dicție și cetăți medievale, negociere și literatură sau comedie sunt doar câteva posibilități.

10
/09
/20

Ca o încununare a stilurilor arhitecturale neogotic, romantic şi neobaroc, Palatul din centrul Iașilor, conceput în spiritul palatelor comunale din Europa de Vest, priveşte semeţ în fiecare zi peste orizonturile capitalei culturale a Moldovei. Palatul a fost construit între anii 1906-1925 de către arhitectul Ion. D. Berindey, având suprafața totală de 34.236,35 mp.

08
/09
/20

Proiectul multidisciplinar H3 Garden before detach() se lansează miercuri, 9 septembrie, în București, pe Popa Nan 82. Cinci seri de muzică live, mai multe reprezentații ale spectacolului-instalație Who Am I? A human-robot performance decât erau prevăzute datorită cererii publicului și o expoziție fără precedent de instalații interactive reprezintă perspectiva dinamică pe care H3 o propune în această toamnă.

31
/08
/20

H3 Garden before detach() este un proiect multidisciplinar creat de studioul de artă și tehnologie H3 în colaborare cu Teatrul Odeon. Selectat pentru participare la cel mai mare festival din lume de artă, tehnologie și societate, Ars Electronica, evenimentul va avea loc între 9-13 septembrie, pe strada Popa Nan 82, într-un complex de clădiri care va fi demolat în toamna acestui an.

Pagina 1 din 5712345...102030...Ultima »