A fost odata la Timisoara – repetiţie pentru un nou spectacol
https://www.ziarulmetropolis.ro/a-fost-odata-la-timisoara-repetitie-pentru-un-nou-spectacol/

La Teatrul Naţional Timişoara se repetă intens la un nou spectacol: A fost odata la Timisoara, text propus de regizorul şi dramaturgul Peter Kerek.

Un articol de Andrada Văsii|26 noiembrie 2013

La Teatrul Naţional Timişoara se repetă intens la un nou spectacol: A fost odata la Timisoara, text propus de regizorul şi dramaturgul Peter Kerek. 

A fost odata la Timisoara reconstruieşte, prin micile istorii de viaţă ale unei familii, cu umor şi cu nostalgie, povestea / istoria unui oraş. Căci, până la urmă, un oraş e tot un fel de familie: cu revoluţiile ei, cu prejudecăţile ei, cu acele lucruri mereu nespuse şi nefăcute la timp, cu momentele ei de curaj şi de laşitate.

Distribuţia spectacolului îi reuneşte pe actorii Damian Oancea, Doru Iosif, Benone Viziteu, Alecu Reus, Claudia Ieremia, Ana Maria Cojocaru, Alina Ilea, Irene Flamann Catalina, Andrea Tokai, Ana Munteanu, Colin Buzoianu, Bogdan Spiridon, Victoria Rusu şi Flavius Retea. Scenografia este semnată de Iuliana Vâlsan.

A fost odata la Timisoara

Distribuţia spectacolului A fost odata la Timisoara

Muzica aparţine compozitorului Tibor Cári, iar video-designul este conceput de Lucian Matei.

Premiera spectacolului este programată marţi, 10 decembrie, de la ora 19, în Sala 2 a TNTm.

Foto credit: Adrian Piclisan, spectacolul A fost odata la Timisoara

07
/12
/23

Legendarul cineast maghiar Béla Tarr va primi sâmbătă seară, la Berlin, un premiu onorific din partea Academiei Europene de Film. Cu această ocazie, publicăm un eseu despre cinemaul său foarte special.

07
/12
/23

Electric Castle 2024 sună epic! Cu Massive Attack, Bring Me The Horizon și Queens of The Stone Age ca headliners confirmați, a 10-a ediție a festivalului se anunță cu foarte mult rock și trip hop.

07
/12
/23

TEATRUL SE (ŞI) CITEŞTE, primul sezon al podcastului realizat de Fundaţia Culturală „Camil Petrescu” continuă cu un nou invitat. De această dată, Zomir Dimovici se întoarce în lumea cuvintelor trădate şi îl are ca partener de conversaţie pe Sorin Gherguţ, traducător, poet şi redactor de carte.