Anonimul 2020. Înscrieri pentru competiția de scurtmetraj
https://www.ziarulmetropolis.ro/anonimul-2020-inscrieri-pentru-competitia-de-scurtmetraj/

Festivalul Internaţional de Film Independent ANONIMUL, programat momentan pentru perioada 10 – 16 august 2020, a lansat recent call-ul de înscrieri pentru competiţia de scurtmetraj.

Un articol de Liliana Matei|24 aprilie 2020

Festivalulul Internațional de Film Independent ANONIMUL, programat momentan pentru perioada 10 – 16 august 2020, a lansat recent call-ul de înscrieri pentru competiția de scurtmetraj.

Înscrierile se pot face pe site-ul ANONIMUL. Până la data de 15 mai pot fi înscrise scurtmetraje de ficțiune și animație, românești sau străine, cu o durată maximă de 30 de minute, produse după data 1 ianuarie 2019. Selecția acestora aparține criticului de film Ionuț Mareș și va fi anunțată după data de 12 iunie.

Trofeul Festivalului ANONIMUL, premiul pentru Cel mai bun scurtmetraj de ficțiune și respectiv premiul pentru Cel mai bun scurtmetraj de animație vor fi acordate în baza voturilor exprimate de publicul prezent la festival, în timp ce Fundația Anonimul va acorda Premiul Ovidiu Bose Paștină.

Detaliile despre perioada și condițiile desfășurării celei de-a 17-a ediții a Festivalului Internațional de Film Independent ANONIMUL vor fi comunicate de organizatori în lunile următoare pe site-ul și canalele de Social Media ale evenimentului, respectând toate indicațiile autorităților privind desfășurarea evenimentelor cu public.

Festivalulul Internațional de Film Independent ANONIMUL este un eveniment organizat de Fundația Anonimul și Asociația FAMart.

 

23
/09
/20

OPINIE Prea puținele recompense juste acordate la Gala Premiilor Uniunii Cineaștilor din România, ediția 2020, nu pot șterge senzația generală că un astfel de eveniment este mai puțin despre recunoașterea valorii reale, cât mai ales despre a mulțumi pe cât mai mulți, în special dintre cei apropiați de UCIN.

18
/09
/20

Cel mai nou cinematograf de tip multiplex din România a fost inaugurat de Cineplexx pe 16 septembrie la Târgu-Mureș, în prezența unui public nerăbdător să-și vadă vadă filmele preferate pe marele ecran. Locația nou deschisă reprezintă cea de-a cincea investiție făcută de companie în România într-un singur an de la intrarea pe piața locală.

17
/09
/20

A 12-a ediție KINOdiseea – Festivalul de Film pentru Publicul Tânăr are loc în București, în perioada 17 septembrie–11 octombrie 2020, și aduce pe marile ecrane din aer liber cele mai noi filme pentru copii, dar numai bune pentru o seară petrecută cu întreaga familie.

09
/09
/20

Pentru a sărbători cea de-a 5-a ediție, organizatorii festivalului Película au pregătit o călătorie cinematografică specială: 21 de producții din 8 țări din America Latină (Argentina, Brazilia, Bolivia, Chile, Columbia, Mexic, Peru și Uruguay), cărora li se alătură 2 titluri din Spania.

Pagina 1 din 27112345...102030...Ultima »