Atelier de Actorie cu Mihaela Mihuţ
https://www.ziarulmetropolis.ro/atelier-de-actorie-cu-mihaela-mihut/

ACTORS AT WORK, Atelierul de Actorie condus de MIHAELA MIHUT aduce în România Metoda lui Lee Strasberg.

Un articol de Petre Ivan|18 aprilie 2014

Înfiinţat în anul 1947, Actors Studio este cunoscut pentru Method Acting, o abordare a muncii actorului iniţiate şi dezvoltată de către Group Theatre, bazată pe inovaţiile lui Constantin Stanislavski.

Actors Studio a ajutat de-a lungul deceniilor la împlinirea artistică a unor actori de prestigiu precum: Marlon Brando, Steve McQueen, Robert de Niro, Al Pacino, Jon Voigt, Geraldine Page, Sean Penn, Harvey Keitel, Ellen Burstyn, Marilyn Monroe sau Robin Williams.

Mihaela Mihut

Mihaela Mihuţ a fost admisă ca membră permanentă (lifetime member) la Actors Studio în anul 1999. În acest răstimp, Mihaela a lucrat în sesiunile săptămânale ale Studioului alături de alţi membri, la numeroase proiecte teatrale, iar in paralel Mihaela predă cursuri de actorie la School of Visual Arts (SVA), una din cele mai prestigioase şcoli de profil din New York.

Despre Metoda lui Lee Strasberg

Metoda este o cale de a lua
legatură cu sinele tău, dar te şi învaţă şi te
îndrumă, prin diverse exerciţii, cum ar fi
relaxarea, concentrarea, simţul memoriei,
memoria afectivă, momentul intim (privat),
exerciţiul animal, magicul „dacă“, prin obiecte,
substituţii, mărturisire, circumstanţe existente,
analiză pe text, nu să fii indulgent cu sinele ci
mai degrabă să încerci căi diferite de a depăşi
obstacolele şi a le folosi pentru a crea
necesitatea atingerii unui scop… şi de a reuşi.

Tehnica Metodei reflectă şi îndrumă acest
proces, dând naştere unor replici reale,
surprinzătoare, ale dinamicii comportamentului
uman.

INFO Atelier de Actorie cu Mihaela Mihuţ

Program – durata 4 zile / 12 – 15 Mai, 2014 – între orele: 16:00 – 22:00 (grup de seară)

150 euro/participant, maximum 25 participanti

19 – 22 Mai, 2014 – intre orele: 10:00 – 16:00 (grup de dimineata)

150 euro/participant, maximum 25 participanti

Clase private si semi-private (3-5 particpianti) disponibile la cerere.

Pentru inscriere contactati: 0725-16 42 13 (Ioan Serban) saue-mail: [email protected] / Adresa: Str.Popa Nan, 82, etaj 1

Foto cu Atelier de Actorie – Atelier de Actorie cu Mihaela Mihuţ

06
/12
/23

Teatrul „Gong” și Revista „Euphorion” prezintă cea de-a treia conferință organizată în cadrul Simpozionului Național „Actualitatea Cercului Literar de la Sibiu”. Evenimentul va avea loc vineri, 8 decembrie, de la ora 18:00, la Librăria Humanitas „Constantin Noica” și îl va avea ca invitat pe Marin Mălaicu-Hondrari.

06
/12
/23

Longevitatea este una dintre temele cele mai abordate în lumea de azi. Tipuri variate de diete, suplimente alimentare, ingrediente străvechi redescoperite acum și tehnici de meditație promit creșterea duratei de viață, sau mai mult, recuperarea sănătății și un organism întinerit.

06
/12
/23

Conferința Națională a Managerilor Culturali (CNMC) – ediția a 10-a va fi deschisă de Sergiu Nistor, Consilier Prezidențial, Raluca Turcan, Ministrul Culturii și Andrei Chistol, Secretar de Stat în cadrul Ministerului Culturii din Republica Moldova, joi, 7 decembrie 2023, începând cu ora 09.30.

06
/12
/23

Evenimentul de lansare a albumului expoziției „De la frici uitate, la nopți prietenoase. Avatarurile orașului nocturn”, curator: Adrian Majuru, organizată de Art Safari în parteneriat cu Muzeul Municipiului București, Institutul de Antropologie Francisc I. Rainer și Institutul Național de Medicină Legală Mina Minovici, are loc vineri, 8 decembrie, la 18:30, la Art Safari;

05
/12
/23

„O, ce veste minunată!”, „La Vitleem colo-n jos”, „Bună dimineața la Moș Ajun”, „Have Yourself a Merry Little Christmas” sau „Noël”? Cele mai frumoase și mai îndrăgite colinde românești, dar și cântece internaționale de Crăciun vor răsuna pe scena Sălii Radio în luna decembrie, în cadrul a patru concerte extraordinare.

05
/12
/23

EVENIMENT Deschisă din 1 decembrie la Muzeul Național de Artă al României, expoziția „Victor Brauner. Între oniric și ocult” dezvăluie arta de dincolo de granițe și formule a celebrului artist originar din România.

05
/12
/23

Cu emoție, bucurie și multă speranță, Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică ”I.L. Caragiale” dorește să comunice publicului una din cele mai importante victorii obținute în instanță, legată de însăși identitatea sa instituțională: redobândirea dreptului de administrare asupra Studioului de Teatru Casandra.

05
/12
/23

Dacă printre dorințele pe care vi le stabiliți pentru Noul An se numără mai multe momente de relaxare și seri petrecute cu cei dragi ascultând muzică bună, atunci o idee perfectă ar fi noile abonamente sau bilete la Sala Radio, pentru concertele din perioada ianuarie-martie 2024!