Atelier de creaţie florală la muzeul Antipa
https://www.ziarulmetropolis.ro/atelier-de-creatie-florala-la-muzeul-antipa/

Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” vă invită să realizaţi, împreună cu maeştrii în creaţie florală ai atelierelor „Splendor”, aranjamente florale speciale pentru doamnele din viaţa dumneavoastră la un atelier de creaţie florală. Fie că sunteţi copii, tătici sau bunici, cu siguranţă doriţi să uraţi o „Primăvară frumoasă!” într-un mod cât mai original femeilor […]

Un articol de Andrada Văsii|25 februarie 2013

Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” vă invită să realizaţi, împreună cu maeştrii în creaţie florală ai atelierelor „Splendor”, aranjamente florale speciale pentru doamnele din viaţa dumneavoastră la un atelier de creaţie florală.

Fie că sunteţi copii, tătici sau bunici, cu siguranţă doriţi să uraţi o „Primăvară frumoasă!” într-un mod cât mai original femeilor iubite din viețile voastre. Şi ce poate fi mai original decât un aranjament din zambile, lalele sau frezii, atent decorat cu fluturaşi şi gărgăriţe şi special creat chiar de dumneavoastră la un atelier de creaţie florală?

Atelierul de creaţie florală provoacă tăticii creativi şi bunicii, încă îndrăgostiţi, să experimenteze noile trend-uri din design-ul floral. Îi aşteptăm cu copiii şi nepoţii să-şi surprindă soţiile de Mărţişor realizând, în echipă, un miracol din flori şi parfum de vegetale. Bucuria momentelor petrecute cu tatăl sau bunicul, vor ajuta copii să devină creativi, îndemânatici şi, să înveţe încă din copilărie că, există şi zile în care ei sunt cei care dăruiesc.

Preţul participării la atelierul de creaţie florală este de 100 lei tătic/bunic şi un copil; 110 lei tătic/bunic şi doi copii; aranjamentele florale realizate rămân participantilor în costurile de participare fiind incluse toate materialele necesare realizării ”buchetului”

Și încă ceva…..Partenerii de la ”Splendor” vin cu tehnici de design floral, iar cei de la ”Antipa”, se pregătesc să vă spuna istoria speciilor de plante cu care veți lucra la atelierul de creaţie florală.

 

Atelierul va avea loc pe data de 2 martie 2013, ora 10.00 – 11.30.

Înscrierea se face pe adresa de e-mail: [email protected]

05
/09
/23

Panorama teatrală la jumătatea anului Capitalei Europene a Culturii demonstrează felul în care Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Timișoara a reconfigurat pentru orașul și pentru comunitatea pe care le reprezintă o structură culturală înalt profesională.

05
/09
/23

În cadrul proiectului Heritage Hub Râșnov, Asociația Mioritics în parteneriat cu Primăria Orașului Râșnov și Hands on History Norvegia va organiza Festivalul Medieval. Evenimentul va avea loc în perioada 7‑10 septembrie 2023 și va aduce în prim-plan o serie de activități și experiențe medievale menite să promoveze Cetatea Râșnov ca un important obiectiv turistic atât pentru România, cât și pentru Europa dar și un spațiu de învățare și implicare a comunității locale.

05
/09
/23

DIPLOMA Show, festivalul noii generații de artiști, arhitecți și designeri români, organizat de The Institute și prezentat de UniCredit Bank la Combinatul Fondului Plastic între 7 și 15 octombrie, reunește anul acesta 130 de lucrări din 16 domenii creative, alese dintr-un număr record de înscrieri.

05
/09
/23

Cinemaul românesc este din nou în centrul atenției cu ocazia evenimentului Noaptea Albă a Filmului Românesc care va avea loc anul acesta pe 𝟏𝟓 𝐬𝐞𝐩𝐭𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞, la 𝐁𝐮𝐜𝐮𝐫𝐞𝐬̦𝐭𝐢, 𝐂𝐥𝐮𝐣-𝐍𝐚𝐩𝐨𝐜𝐚 și 𝐓𝐢𝐦𝐢𝐬̦𝐨𝐚𝐫𝐚.

04
/09
/23

Care-i faza cu muzica, adolescenții, societatea? La aceste întrebări își propune să răspundă Arhiva de Sunet în noul sezon al podcastului Arhiva de Sunet – Arhiva ZET, derulat alături Asociația Minitremu și Studiourile Ferentari, ce explorează rolul muzicii în viața noilor generații, din perspectiva adolescenților și tinerilor din Timișoara și București

04
/09
/23

În cadrul Seriei Concertelor de la Ateneu are loc azi de la 17:00 al doilea concert al Orchestrei Cameristi della Scala, sub bagheta dirijorului Wilson Hermato, într-o formulă cu trei soliști: violoncelistul Daniel Müller-Schott și doi laureați ai Concursului Internațional George Enescu 2022, violonistul Ștefan Aprodu și pianistul George Todică.

04
/09
/23

Balkanik Festival – Home of World Music, ajuns la ediția X, se va desfășura între 8 și 10 septembrie, la București, în Grădina Uranus și pe Strada Uranus, conturând într-o atmosferă unică trei zile pline de concerte live, un târg meșteșugăresc amplu, expoziții, DJ seturi, ateliere, demonstrații, dezbateri, relaxare în natura din mijlocul orașului, la umbra turnului de apă proiectat de Anghel Saligny.

03
/09
/23

Seria Concertelor pentru familii și copii debutează azi, de la ora 11:00, la Teatrul Odeon, cu concertul ”Orchestra merge la Zoo” al ansamblului Camerata Regală, sub bagheta dirijorului Andrei Feher. Muzicienilor le vor sta alături muzicologul Cristina Bohaciu Sârbu și actorul Mihai Bisericanu, în rol de narator.