Atelier de creaţie florală la muzeul Antipa
https://www.ziarulmetropolis.ro/atelier-de-creatie-florala-la-muzeul-antipa/

Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” vă invită să realizaţi, împreună cu maeştrii în creaţie florală ai atelierelor „Splendor”, aranjamente florale speciale pentru doamnele din viaţa dumneavoastră la un atelier de creaţie florală. Fie că sunteţi copii, tătici sau bunici, cu siguranţă doriţi să uraţi o „Primăvară frumoasă!” într-un mod cât mai original femeilor […]

Un articol de Andrada Văsii|25 februarie 2013

Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” vă invită să realizaţi, împreună cu maeştrii în creaţie florală ai atelierelor „Splendor”, aranjamente florale speciale pentru doamnele din viaţa dumneavoastră la un atelier de creaţie florală.

Fie că sunteţi copii, tătici sau bunici, cu siguranţă doriţi să uraţi o „Primăvară frumoasă!” într-un mod cât mai original femeilor iubite din viețile voastre. Şi ce poate fi mai original decât un aranjament din zambile, lalele sau frezii, atent decorat cu fluturaşi şi gărgăriţe şi special creat chiar de dumneavoastră la un atelier de creaţie florală?

Atelierul de creaţie florală provoacă tăticii creativi şi bunicii, încă îndrăgostiţi, să experimenteze noile trend-uri din design-ul floral. Îi aşteptăm cu copiii şi nepoţii să-şi surprindă soţiile de Mărţişor realizând, în echipă, un miracol din flori şi parfum de vegetale. Bucuria momentelor petrecute cu tatăl sau bunicul, vor ajuta copii să devină creativi, îndemânatici şi, să înveţe încă din copilărie că, există şi zile în care ei sunt cei care dăruiesc.

Preţul participării la atelierul de creaţie florală este de 100 lei tătic/bunic şi un copil; 110 lei tătic/bunic şi doi copii; aranjamentele florale realizate rămân participantilor în costurile de participare fiind incluse toate materialele necesare realizării ”buchetului”

Și încă ceva…..Partenerii de la ”Splendor” vin cu tehnici de design floral, iar cei de la ”Antipa”, se pregătesc să vă spuna istoria speciilor de plante cu care veți lucra la atelierul de creaţie florală.

 

Atelierul va avea loc pe data de 2 martie 2013, ora 10.00 – 11.30.

Înscrierea se face pe adresa de e-mail: [email protected]

10
/12
/16

La începutul epocii regulamentare, în noiembrie 1832, autorităţile statului au simţit nevoia creerii unei publicaţii (Buletinul Oficial), prin care să comunice populaţiei „punerile la cale, măsurile, orânduirile de slujbe, hotărârile de judecată şi poruncile” din diferitele ramuri administrative, ca şi dispoziţiile legislative după care „să se povăţuiască fiecare”.

09
/12
/16

Cineastul olandez Paul Verhoeven, regizorul unor producții precum "Robocop" (1987) sau "Basic Instinct" (1992), va fi președintele juriului celei de-a 67-a ediții a Festivalului Internațional de Film de la Berlin ( 9-19 februarie 2017). Verhoeven îi urmează în fruntea juriului Berlinalei actriței Meryl Streep.

09
/12
/16

Virtuozitatea lui Paganini la contrabas este propunerea pe care o face publicului contrabasistul de origine română Petru Iuga, care va prezenta la Sala Radio miercuri, 14 decembrie, de la ora 19.00, un concert în care, alături de Orchestra de Cameră Radio, dirijată de Tiberiu Oprea, va interpreta Fantezia Moise, variaţiuni pe o temă de Rossini, în varianta pentru contrabas şi orchestră de N. Paganini şi Variaţiuni pe o temă Rococo, op. 33, în varianta pentru contrabas şi orchestră de P. I. Ceaikovski.

09
/12
/16

Facultatea de Teatru a UNATC „I.L.Caragiale” București, omagiază, asemenea instituțiilor de educație și cultură din întreaga lume, figura emblematică a unuia dintre cei mai mari gânditori ai istoriei omenirii: Aristotel. De aceea, cu ocazia împlinirii a 2400 ani de la nașterea Stagiritului, UNATC organizează în perioada 15-16 decembrie 2016, Seminarul Exploratoriu cu temaAristotel 2400 – Teatru și Pedagogie. Abordare interdisciplinară.

09
/12
/16

Teatrul Excelsior prezintă cea mai nouă premieră - #EMOJIPLAY, un spectacol de teatru coregrafic ce aduce în prim plan transformarea comunicării clasice într-un cumul de semne universal recognoscibile. Avanpremiera va avea loc pe 13 decembrie, iar premiera oficială pe 14 decembrie în Sala Mare a Teatrului Excelsior.

09
/12
/16

Revista România literară a desemnat cel mai recent volum al lui Mircea Mihăieş, “Ulysses, 732. Romanul romanului” (Polirom), drept „Cartea anului 2016” . Din juriu au făcut parte Nicolae Manolescu, Gabriel Chifu, Răzvan Voncu, Daniel-Cristea Enache, Gabriel Dimisianu, Angelo Mitchievici, Sorin Lavric şi Simona Vasilache.

09
/12
/16

Scumpe domnule Blecher, sunt mulți ani deja de când vreau să vă scriu și mă rețin. N-am îndrăznit, chiar dacă, pe de o parte, vă consider frate. Păstrez acasă un os devorat de un morb, chiar dacă alt nume a purtat boala mea.

09
/12
/16

„Viaţa de zi cu zi seamănă cu un film prost de serie B. Dacă mi s-ar propune s-o ecranizez, aş refuza.” – Kirk Douglas. Ultimul supraviețuitor al epocii de aur a Hollywood-ului împlinește, astăzi, 100 de ani! Cu această ocazie, numeroase ziare din întreaga lume i-au dedicat legendarului actor și producător american articole omagiale.

08
/12
/16

Final de decembrie, cu 27 de ani în urmă, la radio, după ani, grei, se difuzează un colind cântat de corul Madrigal. Doi bărbați, tata și fratele lui, oameni destul de greu de impresionat – pentru că viața avusese grijă să-i călească suficient - plângeau discret, privind spre focul din sobă.

08
/12
/16

Considerată o revelație a cinematografiei europene, actrița Ada Condeescu, starul din “Eu când vreau să fluier, fluier”, “Loverboy” sau “Dincolo de calea ferată”, debutează cu un prim proiect fotografic, expoziția “Colentina”, care va fi vernisată joi, 15 decembrie, de la ora 18.30, la Galeria Rotenberg-Uzunov din București.

08
/12
/16

Un tablou al pictorului belgian James Ensor, "Squelette arrętant masques" ("Schelet oprind măștile"), a fost achiziționat, miercuri, pentru suma de 7,4 milioane de euro, un record mondial pentru o lucrare a artistului, în cadrul unei vânzări organizate de casa de licitații Sotheby's la Paris

07
/12
/16

A fost o vreme când ideea de a te cultiva, de a înţelege arta în accepţia ei cea mai diversă, apoi de a colecţiona opere de valoare şi a le expune îi cuprinsese şi pe români. Între aceştia, Anastisie Simu, de obârşie balcanică, cu proprietăţi bine gospodărite în judeţele Teleorman şi Brăila, decide, în 1910, să întemeieze un muzeu.