Ateliere de Mărțișor la muzeu
https://www.ziarulmetropolis.ro/ateliere-de-martisor-la-muzeu/

Muzeul Naţional de Istorie Naturală “Grigore Antipa“ invită copiii, cu vârste între 8 şi 12 ani, să participe la Atelierele de Mărţişor organizate în perioada 22 februarie – 1 martie 2013. În cadrul Atelierelor de Mărţişor, copiii vor învăţa să folosească tehnica răsucirii hârtiei pentru a crea felicitări şi mărţişoare. Participând la Atelierele de Mărţişor, […]

Un articol de Andrada Văsii|20 februarie 2013

Muzeul Naţional de Istorie Naturală “Grigore Antipa“ invită copiii, cu vârste între 8 şi 12 ani, să participe la Atelierele de Mărțișor organizate în perioada 22 februarie – 1 martie 2013.

În cadrul Atelierelor de Mărțișor, copiii vor învăţa să folosească tehnica răsucirii hârtiei pentru a crea felicitări și mărțișoare. Participând la Atelierele de Mărțișor, copiii au ocazia să se convingă de faptul că pot crea lucruri minunate şi în acelaşi timp îşi pot dezvolta un hobby pe care-l pot exersa apoi şi în familie.

De asemenea nu vor fi nici pe mămicile, bunicile:  se vor crea diverse cadouri surpriză, special pentru ele la Ateliere de Mărțișor.

Atelierele sunt structurate în 2 sedinţe, desfășurate în fiecare vineri (22 februarie si 1 martie), între orele 16,00 – 18,00 și sunt susţinute de către Daniela Stanciu – trainer SmartKidsLand.

Costurile de participare la Ateliere de Mărțișor sunt de 120 Ron/participant; iar înscrierile de participare se fac în limita a 10 locuri, pe adresa de email: [email protected]

08
/11
/23

Premiera spectacolului „Crocodil“ are loc pe 8 noiembrie la Centrul Cultural Apollonia (Strada Michael Weiss 22, Brașov). Următoarele reprezentanții au loc pe 12 și 15 noiembrie la Centrul Cultural Apollonia. Elise Wilk, autoarea piesei, vorbește pentru Ziarul Metropolis despre ideile pe care le-a pus pe hârtie și care au devenit replici într-un spectacol pe o temă puternică: bullying-ul în școli.

08
/11
/23

Ritmuri de jazz românesc au surprins asistenţa la Marea Sală UNESCO, cu ocazia alegerii ambasadoarei României, excelența sa doamna Simona Miculescu, în funcția de președinte al UNESCO.