Ateliere de Mărțișor la muzeu
https://www.ziarulmetropolis.ro/ateliere-de-martisor-la-muzeu/

Muzeul Naţional de Istorie Naturală “Grigore Antipa“ invită copiii, cu vârste între 8 şi 12 ani, să participe la Atelierele de Mărţişor organizate în perioada 22 februarie – 1 martie 2013. În cadrul Atelierelor de Mărţişor, copiii vor învăţa să folosească tehnica răsucirii hârtiei pentru a crea felicitări şi mărţişoare. Participând la Atelierele de Mărţişor, […]

Un articol de Andrada Văsii|20 februarie 2013

Muzeul Naţional de Istorie Naturală “Grigore Antipa“ invită copiii, cu vârste între 8 şi 12 ani, să participe la Atelierele de Mărțișor organizate în perioada 22 februarie – 1 martie 2013.

În cadrul Atelierelor de Mărțișor, copiii vor învăţa să folosească tehnica răsucirii hârtiei pentru a crea felicitări și mărțișoare. Participând la Atelierele de Mărțișor, copiii au ocazia să se convingă de faptul că pot crea lucruri minunate şi în acelaşi timp îşi pot dezvolta un hobby pe care-l pot exersa apoi şi în familie.

De asemenea nu vor fi nici pe mămicile, bunicile:  se vor crea diverse cadouri surpriză, special pentru ele la Ateliere de Mărțișor.

Atelierele sunt structurate în 2 sedinţe, desfășurate în fiecare vineri (22 februarie si 1 martie), între orele 16,00 – 18,00 și sunt susţinute de către Daniela Stanciu – trainer SmartKidsLand.

Costurile de participare la Ateliere de Mărțișor sunt de 120 Ron/participant; iar înscrierile de participare se fac în limita a 10 locuri, pe adresa de email: [email protected]

05
/12
/17

Moare, la 96 de ani, Regele Mihai I, ultimul monarh al României.

05
/12
/17

Regele Mihai I (96 de ani), fostul suveran al României, a murit, astazi, la ora 13.00, ora României, la reşedinţa privată din Elveţia, anunţă Casa Regală. La căpătâiul regelui a stat până în ultima clipă fiica sa, principesa Maria.

05
/12
/17

Luni, 11 decembrie, de la ora 18.00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu va avea loc o întâlnire deschisă cu regizorul Tompa Gábor, cu tema „Artistul față cu lumea globalizată”, în cadrul Întâlnirilor Yorick.

05
/12
/17

Actori ai Teatrului Mic - Mihaela Rădescu, Andreea Grămoşteanu, Virgil Aioanei, Viorel Cojanu, Marian Olteanu, Gabi Costin - vor susţine spectacole-lectură în licee bucureştene, în cadrul proiectului "Teatrul din Manual", primul fiind programat luni, la Liceul Bilingv "Miguel de Cervantes", un text după piesa lui Caragiale "O scrisoare pierdută".

04
/12
/17

Expoziţia „Frida Kahlo and Diego Rivera: Polish Context” a fost deschisă la ZAMEK Culture Centre din Poznan în încercarea de a da de urma tabloului „The Wounded Table” văzut ultima dată în 1955, la Varşovia.

04
/12
/17

Scriitorul american Christopher Bollen este marele câștigător din 2017 al Bad Sex in Fiction Award, un trofeu literar insolit, care recompensează cea mai proastă scenă de sex tipărită într-un roman publicat în anul în curs. Romancierul american a fost recompensat pentru volumul său "The Destroyers", ce conține un paragraf în care protagonistul își compară organele genitale cu "un triunghi de biliard"

03
/12
/17

ANCHETĂ Vă prezentăm cinci dintre cei mai promiţători tineri regizori români de film ai momentului. Nu au debutat încă în lungmetraj, dar sunt şanse mari - scurtmetrajele lor stau deja mărturie - să tot auzim de ei în anii următori: Octav Chelaru, Ana-Maria Comănescu, Ruxandra Ghiţescu, Roxana Stroe şi Andrei Tănase.

01
/12
/17

CRONICĂ DE FILM Intrat în cinematografe de 1 decembrie, „Mariţa”, de Cristi Iftime, este cel mai reuşit debut românesc lansat în 2017 în săli. Un film despre stările şi emoţiile pe care le declanşează atmosfera unică dintr-o familie, fie una chiar şi destrămată şi reunită doar pentru o seară de Crăciun.

30
/11
/17

La 99 de ani de la Marea Unire, vă propunem să ne întoarcem în timp, în acele zile ale lui 1918, când primul Război Mondial se sfârșea, așa cum le-a consemnat cea mai importantă femeie din istoria României – regina Maria, regina României Mari.