Black Knight Decoded, scurtmetraj epic cu secvenţe filmate în România
https://www.ziarulmetropolis.ro/black-knight-decoded-scurtmetraj-epic-cu-secvente-filmate-in-romania/

Studiorile Pepsi lansează scurtmetrajul Black Knight Decoded, un scurtmetraj, a cărui bogată naraţiune se învârte în jurul a ceea ce mulţi consideră o entitate misterioasă, satelitul Black Knight. Filmul are în distribuţie vedete de cinema, o piesă originală, “Miracles”, interpretată de Usher, dar şi consumatori din peste 11 ţări.

Un articol de Petre Ivan|18 noiembrie 2015

David Oyelowo, nominalizat la Golden Globes, Freida Pinto, regizorul laureat Emmy Jabbar Raisani, autorul de bestsellere James Frey şi Usher, laureatul premiilor Grammy, şi-au reunit talentul creativ pentru un film de acţiune şi aventură, produs de Pepsi în colaborare cu Levity Entertainment Group (LEG) şi UrtheCast, sistemul video Ultra High-Definition instalat la bordul Staţiei Spaţale Internaţionale.

Pepsi Challenge a provocat consumatorii din toate colţurile lumii să trăiască viaţa la maximum şi să transforme fiecare moment – mic sau mare – într-unul epic.

Black Knight Decoded spune o poveste despre un tată (Oyelowo), fiica sa (Layla Crawford) şi un co-conspirator (Pinto) în încercarea lor de a decodifica semnalele radio transmise de pe satelitul Black Knight.

În timp ce luptă pentru a găsi un răspuns înainte ca guvernul să le oprească misiunea, grupul apelează la ajutorul comunităţilor din întreaga lume pentru a transmite, împreună, mesaje universale de speranţă, unitate şi pace.

Scurtmetrajul Black Knight Decoded poate fi vizionat aici şi pe canalul Pepsi de YouTube

Foto: Black Knight Decoded  – pepsi.ro.

29
/09
/23

Acum un secol, preoţi scandalizaţi de un film - "Păcat" (1924) de Jean Mihail - cereau interzicerea acestuia. O sută de ani mai târziu, un nou apel al unor clerici ortodocşi pentru oprirea de la difuzare a unui film, documentarul "Arsenie. Viaţa de apoi" (2023) de Alexandru Solomon. Amuzantă şi revelatoare paralelă.

26
/09
/23

Programul de educație cinematografică dedicat copiilor din localitățile fără cinematograf, cu acces limitat la cultură este în această săptămână în județul Mehedinți în școlile din localitățile Livezile și Vânju Mare iar în octombrie va fi în școlile din Hărman, județul Brașov.