Bruce Willis va juca într-un film de război 3D în limba chineză
https://www.ziarulmetropolis.ro/bruce-willis-va-juca-intr-un-film-de-razboi-3d-in-limba-chineza/

Bruce Willis va juca într-un film în limba chineză, o dramă a cărei acţiune este situată în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, care se va intitula “The Bombing”.

Un articol de Petre Ivan|5 iunie 2015

Filmul de război, realizat 3D, cu un buget de 56 de milioane de dolari, va fi lansat la începutul anului viitor, informează hollywoodreporter.com.

Pelicula prezintă bombardarea oraşului Chongqing din sud-vestul Chinei, în timpul unor raiduri aeriene ale armatei japoneze.

Regizat de Xiao Feng, filmul are în distribuţie, pe lângă starul seriei “Die Hard”, şi vedete din Asia, printre care se numără Song Seung-heon (Coreea de Sud), Nicholas Tse şi William Chen (Hong Kong) şi Liu Ye (China).

Lansarea acestui film marchează împlinirea a 70 de ani de la încheierea celui de-Al Doilea Război Mondial.

Bruce Willis, care joacă în film rolul unui instructor de zbor, este o figură populară în China. El a jucat deja în “Looper”, de Rian Johnson, o coproducţie China/ SUA.

Recent, numeroase vedete de la Hollywood au ales să joace în filme chinezeşti.

Tim Robbins şi Adrien Brody au jucat în “Back to 1942” (2012), de Feng Xiaogang, iar Brody a apărut alături de John Cusack în filmul “Dragon Blade”, de Jackie Chan, lansat anul acesta. De asemenea, Christian Bale a jucat în “The Flowers of War” (2011), de Zhang Yimou, iar Nicolas Cage a apărut în “Outcast” (2014), de Nick Powell, filmat în China.

Foto: Bruce Willis – cinemagia

30
/11
/20

Insula 42 are plăcerea de a vă invita să participați astăzi, luni, 30 noiembrie, ora 16:00, live pe pagina oficială de Facebook, la un nou „Salon Insula 42”.

24
/11
/20

CRONICĂ DE FILM Lansat în România de Transilvania Film pe platforma TIFF Unlimited, filmul „Dama de cupă” („Queen of Hearts”, 2019), al regizoarei daneze cu origini egiptene May el-Toukhy, impresionează prin interpretarea actriţei Trine Dyrholm, care joacă o avocată ce începe o aventură cu fiul său vitreg de nici 18 ani.

23
/11
/20

CRONICĂ DE FILM Primul episod din miniseria „Bani negri (pentru zile albe)”, scrisă și regizată de Daniel Sandu (autorul filmului „Un pas în urma serafimilor”), a avut premiera pe HBO și e disponibil pe HBO GO. Cât de bun a acest nou serial românesc?

19
/11
/20

CRONICĂ DE FILM Premiat pentru regie în secțiunea „Encounters” a Festivalului de la Berlin și cu lansarea în cinematografe compromisă de pandemie, „Malmkrog” (2020) este cel mai controversat, dar și cel mai îndrăzneț film românesc al anului. Cum ne provoacă de data asta Cristi Puiu?

18
/11
/20

Prin combinații inedite de mijloace vizuale și tehnici narative, scurtmetrajele incluse în acest an în Competiția Internațională BIEFF propun perspective alternative asupra unor subiecte care marchează realitatea cotidiană. O invitație deschisă la reflecție, dezbatere și dialog, evenimentul dedicat noilor forme de explorare a limbajului cinematografic va reprezenta, la această ediție, un punct de intersecție al diferitelor viziuni asupra violenței și a justificării ei morale, dar și asupra ideii de graniță și a locurilor de care aparținem.

17
/11
/20

Cu toții suntem de acord că experiența de la cinema este inegalabilă, însă cum momentan nu mai este posibilă în contextul pandemic actual, din pasiune și dor de emoția trăită în fața marelui ecran, Cineplexx a oferit în weekend porții de popcorn cald tuturor iubitorilor de filme.

16
/11
/20

CRONICĂ DE FILM Lansat recent în România direct online, pe pagina de Vimeo a distribuitorului Independenţa Film, „Beanpole” (2019) este al doilea film al lui Kantemir Balagov, considerat de unii cel mai bun tânăr regizor rus, educat la şcoala de cinema a lui Alexander Sokurov. O poveste despre traumele post-război, stilizată însă aproape până la academism.

Pagina 1 din 27512345...102030...Ultima »