Bruce Willis va juca într-un film de război 3D în limba chineză
https://www.ziarulmetropolis.ro/bruce-willis-va-juca-intr-un-film-de-razboi-3d-in-limba-chineza/

Bruce Willis va juca într-un film în limba chineză, o dramă a cărei acţiune este situată în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, care se va intitula “The Bombing”.

Un articol de Petre Ivan|5 iunie 2015

Filmul de război, realizat 3D, cu un buget de 56 de milioane de dolari, va fi lansat la începutul anului viitor, informează hollywoodreporter.com.

Pelicula prezintă bombardarea oraşului Chongqing din sud-vestul Chinei, în timpul unor raiduri aeriene ale armatei japoneze.

Regizat de Xiao Feng, filmul are în distribuţie, pe lângă starul seriei “Die Hard”, şi vedete din Asia, printre care se numără Song Seung-heon (Coreea de Sud), Nicholas Tse şi William Chen (Hong Kong) şi Liu Ye (China).

Lansarea acestui film marchează împlinirea a 70 de ani de la încheierea celui de-Al Doilea Război Mondial.

Bruce Willis, care joacă în film rolul unui instructor de zbor, este o figură populară în China. El a jucat deja în “Looper”, de Rian Johnson, o coproducţie China/ SUA.

Recent, numeroase vedete de la Hollywood au ales să joace în filme chinezeşti.

Tim Robbins şi Adrien Brody au jucat în “Back to 1942” (2012), de Feng Xiaogang, iar Brody a apărut alături de John Cusack în filmul “Dragon Blade”, de Jackie Chan, lansat anul acesta. De asemenea, Christian Bale a jucat în “The Flowers of War” (2011), de Zhang Yimou, iar Nicolas Cage a apărut în “Outcast” (2014), de Nick Powell, filmat în China.

Foto: Bruce Willis – cinemagia

20
/01
/22

CRONICĂ DE FILM Regizorul mexican Michel Franco atinge o nouă culme a teribilismului cu „Nuevo orden”/"Noua ordine" (distribuit acum în cinematografele de la noi de Transilvania Film), câştigător în 2020 al unui de neînţeles Mare Premiu al Juriului la Festivalul de la Veneţia.

13
/01
/22

Dacă pentru mulți dintre noi sfârșitul anului trecut a stat, din punct de vedere cinematografic, sub semnul lungmetrajului lui Sorrentino, „È stata la mano di Dio”, începutul lui 2022 ne-a pus în fața unui alt film italian – „Trei etaje” / „Tre piani”, semnat de Nanni Moretti.

10
/01
/22

CRONICĂ DE FILM Miza celor mai multe filme de epocă, bazate în general pe romane, este de a crea un conflict între moravurile vremii şi secrete intime care, dacă ar fi dezvăluite, ar fi condamnate public.

07
/01
/22

Independența Film, casa de distribuţie care promovează în România de 25 de ani filme independente de referință, premiate sau prezentate la marile festivaluri de film, anunță titlurile care vor fi lansate în cinema în primăvara anului 2022.

28
/12
/21

Anul 2021 a fost unul foarte bun pentru cinematografia română pe plan internaţional - nominalizări sau premii la mari festivaluri şi gale. Dar şi 2022 ne-ar putea oferi mai multe surprize plăcute. Ziarul Metropolis vă prezintă cele mai aşteptate filme româneşti ale noului an.

27
/12
/21

Între educație și comunitate punem semnul egal din perspectiva viitorului. „MARTORUL 1”, filmul documentar care prezintă o Românie aflată în luptă continuă pentru accesul la educație și viitor, o Românie mai puțin vizibilă care ajută copiii să-și împlinească visurile, loviți de realitatea sărăciei, va putea fi vizionat în premieră națională pe Digi Life, în data de 30 decembrie, începând cu ora 22:00.

27
/12
/21

Nominalizat la Palme d'Or 2021, cel mai nou film al cineastului italian Nanni Moretti, ajunge pe marile ecrane din România din 7 ianuarie, distribuit de Independența Film. „Trei etaje”/ „Tre piani” urmărește viețile a trei familii care locuiesc în aceeași clădire și ale căror povești se intersectează într-un mod tulburător, cu urmări nefaste pentru toată lumea.

21
/12
/21

Deşi 2021 a fost un an al revenirii, iar festivalurile au avut de unde alege, m-am oprit doar la cinci filme pentru topul de final. Trei de la Cannes, care a avut o ediţie foarte bună, în ciuda unui Palme d`Or discutabil, unul de la Berlin, care se întâmplă să fie şi românesc, şi un altul recuperat din 2020.