Comunicat de presa: Spectacol Concert Lumea Magica a Muzicii
https://www.ziarulmetropolis.ro/comunicat-de-presa-spectacol-concert-lumea-magica-a-muzicii/

Pe data de 15 Decembrie 2012, Scoala de Muzica Boem Club va organiza la sala ArCub concertul intitulat „Lumea Magica a Muzicii”, eveniment in cadrul caruia cursantii scolii vor face o demonstratie a talentului lor si vor arata tuturor celor prezenti ca muzica reprezinta o lume  magica. Scoala de Muzica Boem Club este prima scoala […]

Un articol de Andrada Văsii|21 noiembrie 2012

Pe data de 15 Decembrie 2012, Scoala de Muzica Boem Club va organiza la sala ArCub concertul intitulat „Lumea Magica a Muzicii”, eveniment in cadrul caruia cursantii scolii vor face o demonstratie a talentului lor si vor arata tuturor celor prezenti ca muzica reprezinta o lume  magica.

Scoala de Muzica Boem Club este prima scoala de muzica privata din Bucuresti care ofera cursuri de muzica (pian, chitara, vioara, canto, violoncel, educatie muzicala prescolari, teoria si istoria muzicii, cor, muzica de camera, etc.) pentru toate varstele si orice nivel, tuturor celor care doresc sa învete sa cânte la un instrument sau cu vocea.

La concertul „Lumea Magica a Muzicii” vor participa aproximativ 50 de interpreti si peste 400 de persoane, cursanti copii si adulti ai Scolii de Muzica Boem Club, care vor incanta auditoriul cu  piese interpretate la pian, chitara, vioara si cu vocea. Interpretii care vor urca  pe scena au varste cuprinse intre 3 ani si 40 de ani si o experienta muzicala ce pleaca de la cateva luni si ajunge, in cazul unora dintre ei, chiar la cativa ani; cu totii, de la mic la mare, au insa in comun  pasiunea si dragostea pentru muzica.

Pe parcursul a cca. 3 ore, auditoriul va putea asculta piese interpretate de copii si de adulti, concertul termindandu-se cu un cocktail aniversar al Scolii de Muzica Boem Club, unde toti participantii vor fi invitati sa sarbatoreasca 3 ani de la infiintarea Boem Club. Toti cei care doresc sa ia parte la acest concert sunt invitati sa trimita o solicitare pe formularul de contact de pe site-ul Boem Club, in vederea primirii invitatiei la concert.

Partenerii media ai acestui eveniment sunt: Revista Finante si Afaceri, Art Act Magazine, Revista SuperBebe, Revista Arxitext, www.sfatulparintilor.ro,   www.copilul.ro, www.qbebe.ro, www.suntparinte.ro, www.calificativ.ro, www.prwave.ro,. www.artline.ro. Parteneri: Teatrul Metropolis, Libraria Bastilia, Teatrul Odeon, Teatrul Ion Creanga si Floraria Roses Art

Scoala de muzica Boem Club  http://www.boemclub.ro/ încurajeazã demersurile muzicale ale copiilor, tinerilor si adulților amatori de muzica, in vederea crearii si dezvoltarii culturii muzicale a persoanelor din Bucuresti, indiferent de varsta pe care o au sau de experienta muzicala, intr-un cadru placut si avand un program generos, de luni pana duminica intre 09:00 – 21:00, inscrierile putand fi facute oricand pe parcursul anului. De asemenea, Boem Club organizeaza periodic manifestari culturale cum ar fi concerte, preselectii, auditii, concursuri, in vederea sustinerii si promovarii talentelor muzicale, prin acordarea de burse de studiu in cadrul scolii. Pana la acest moment, in cei 3 ani de activitate, au trecut pragul celor doua sedii ale Scolii de muzica Boem Club peste 1.400 de persoane care si-au dezvoltat prin intermediul cursurilor scolii abilitatile muzicale.

 

 

25
/11
/16

Premiera "Nastasia", după piesa Domnișoara Nastasia de G. M. Zamfirescu, deschide noua stagiune la Teatrul Masca. Spectacolul regizat de Mihai Mălaimare va fi pus în scenă de pe 26 noiembrie, de la ora 19:00.

25
/11
/16

Înperioada 1-4 decembrie, la Cinema Elvira Popescu, din cadrul Institutului Francez din București, se va desfășura evenimentul „Filmele LUX. 10 pentru 10”. Manifestarea are loc cu ocazia aniversării a 10 de ani de la prima ediție a Premiului LUX pentru film european, distincție acordată anual de Parlamentul European.

24
/11
/16

Disponibil pe platforma gratuită Cinepub, documentarul „Iubiții Domnului”, realizat în 1997 de Dan Alexe, prezintă rivalitatea dintre doi șeici derviși din Skopje. Două personaje excentrice, privite cu empatie, dar și cu o ironie blândă - și asta atunci când regizorul chestionează discret practicile lor religioase.

24
/11
/16

Se joacă la Nottara spectacolul „Iarna” (după o piesă de Jon Fosse, dramaturg norvegian contemporan), regizat de Mihai Măniuțiu. Scenografia: Adrian Damian. Muzica: Mihai Dobre (de la Șuie Paparude). Coregrafia: Andrea Gavriliu. Cu: Andi Vasluianu, Catrinel Dumitrescu, Andrea Gavriliu, Ștefan Lupu.

24
/11
/16

"Totdeauna prezentul este cel care contează. E adevărat că nostalgiile plăcute din trecut se pot îmbina cu speranţele din viitor, creând astfel adevărata viaţă a fiecăruia dintre noi. Acest lucru este valabil, sau poate mai valabil, în viaţa artistică." - Emil Hossu

24
/11
/16

Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” a fost recunoscut oficial ca Ambasador al Libertății, Speranței și Păcii, primind premiul „Jean Nussbaum and Eleanor Roosevelt”. Distincția a fost acordată la Palatul Națiunilor Unite – Geneva, la Summitul Global de Religie, Pace și Securitate.

23
/11
/16

Pianistul şi compozitorul Havasi s-a obişnuit să aibă concertele sold-out la revenirile sale în România. Nici de data aceasta nu s-a abătut de la regulă. Cel mai rapid pianist din lume, cel care a atins de 498 de ori într-un minut aceeaşi clapă a instrumentului, a ajuns rapid şi la sufletul spectatorilor români care l-au aplaudat aseară la Sala Palatului.

23
/11
/16

Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” în parteneriat cu ARCUB organizează AUDIȚIE NAȚIONALĂ 2016, ediția a IV-a, festival dedicat tinerilor actori. Dată limită înscrieri: 8 decembrie. Desfășurare festival: 15, 16, 17 decembrie

22
/11
/16

Thrillerul psihologic Fragmentar/ Remainder intră în data de 9 decembrie în cinematografele din România, distribuit de Transilvania Film. Filmul a avut premiera la Festivalul de Film de la Berlin, a fost selectat în competitiile TIFF si Festivalul de Film de la Atena, și marchează debutul în cinematografie al artistului vizual de origine israeliană Omer Fast.

22
/11
/16

Asociația Culturală Metropolis, în parteneriat cu Ministerul Culturii, a lansat Călăuza, prima aplicație de mobil dedicată filmelor de autor și adresată publicului cinefil. Aplicația poate fi descărcată pe telefoanele mobile și reprezintă o platformă pusă la dispoziția organizatorilor de festivaluri și distribuitorilor de film independent, un instrument care adună într-un singur loc filmul de artă ce poate fi urmărit în România, atât în cinematografe, cât și în spațiile alternative.

22
/11
/16

Orchestra Națională Radio, dirijată de Haoran Li și avându-l solist pe pianistul Toma Popovici, prezintă vineri, 25 noiembrie 2016, ora 19.00, pe scena Sălii Radio, lucrări de referință din activitatea componistică a doi mari compozitori, Ludwing van Beethoven și, respectiv, Johann Brahms.

22
/11
/16

Fanii din România ai scriitorului Gabriel García Márquez vor putea vedea în curând (cu siguranţă nu pe marile ecrane autohtone), documentarul despre autorul “veacului de singurătate”, lansat în cinematografele din cele două Americi şi în Spania în primăvara acestui an.