Dacă Brad Pitt, Tom Cruise, DiCaprio, Johnny Depp & Co ar fi jucat în… Avengers: Infinity War
https://www.ziarulmetropolis.ro/daca-brad-pitt-tom-cruise-si-dicaprio-johnny-depp-co-ar-fi-jucat-in-avengers-infinity-war/

S-a întrebat, într-o bună dimineaţă, un cinefil bucureştean chinuit de un puternic feng shui matinal: „Cum ar fi arătat blockbuster-ul în care joacă şi românul Sebastian Stan, dacă i-ar fi avut în distribuţie pe Brad Pitt, Tom Cruise, Leonardo DiCaprio, Johnny Depp, Denzel Washington, Eddie Murphy şi alte asemenea staruri din superliga Hollywood?” Cu siguranţă, la această dilemă pot răspunde, cu un mic ajutor grafic din partea „Movie Nerds”, cei care au văzut deja Avengers: Infinity War.

Un articol de Ziarul Metropolis|2 mai 2018

După cum se știe, „Avengers: Infinity War”, de Anthony şi Joe Russo, a debutat cu încasări de 250 de milioane de dolari şi este filmul care a generat cele mai mari încasări în primul weekend pe marile ecrane nord-americane.

Pelicula a depăşit „Star Wars: The Force Awankens”, care, în 2015, a generat încasări de 248 de milioane de dolari în weekendul de debut.

„Avengers: Infinity War” se alătură producţiilor „The Force Awakens”, „Star Wars: The Last Jedi”, „Jurassic World” , The Avengers” şi „Black Panther” ca unul dintre cele şase lungmetraje care au înregistrat încasări de peste 200 de milioane de dolari în weekendul de debut.

Este filmul Marvel cu cele mai mari încasări în primul weekend, depăşind originalul „The Avengers”, care a generat 207,4 milioane de dolari la debut.

Se mai știe că: în Infinity Wars apar majoritatea eroilor prezentanţi până acum în filmele Marvel şi sunt gata să-l înfrunte pe marele Thanos care vrea să distrugă jumătate din univers, ucigând miliarde de oameni de pe mai multe planete. Eroii sunt „împărţiţi” în echipe, fiecare încercând să găsească o soluţie la această problemă.

Și că: filmul este lung, vreo 3 ore, plin de acţiune, tragism si momente amuzante (conform rețetei clasice).

Foto: Avengers: Infinity War – Movie Nerds

14
/11
/23

Începând de vineri spectatorii sunt așteptați undeva în (v)estul sălbatic, în România anului 1944 când cel De-al Doilea Război Mondial se apropie de final. WARBOY spune povestea plină de emoție a unui adolescent care, încercând să salveze cei doi cai ai familiei, pornește într-o călătorie inițiatică, traversând peisajul sălbatic al Munților Apuseni.

14
/11
/23

Documentarul-portret „𝑫𝒆 𝒄𝒆 𝒎𝒂̆ 𝒄𝒉𝒆𝒂𝒎𝒂̆ 𝑵𝒐𝒓𝒂, 𝒄𝒂̂𝒏𝒅 𝒄𝒆𝒓𝒖𝒍 𝒎𝒆𝒖 𝒆 𝒔𝒆𝒏𝒊𝒏” (regie: Carla-Maria Teaha), care o aduce în prim-plan pe una dintre cele mai iubite scriitoare din România, se vede, începând de astăzi, în cinematografele din România, distribuit de Bad Unicorn.

13
/11
/23

CRONICĂ DE FILM Aflată la debutul în regie, Carla Teaha propune “De ce mă cheamă Nora, când cerul meu e senin” (2023), un documentar portret, plin de deferenţă, despre o scriitoare îndrăgită şi nonconformistă, Nora Iuga. Din 17 noiembrie, în cinematografe.

13
/11
/23

Bucharest Best Comedy Film Festival și-a ales filmul câștigător dintre cele 10 participante în competiție. Marele câștigător este o comedie venită direct din Peru pe marile ecrane din România. Surori vitrege a fost ales în unanimitate de către juriul festivalului, cucerind imediat și publicul participant la Gala de închidere, când a fost anunțat drept marele câștigător.

01
/11
/23

În noiembrie, HBO Max vine cu filme și seriale proaspete, noi episoade și sezoane ale unor producții de succes, dar și cu documentare care promit să nu dezamăgească.