Daniel Radcliffe, cu o avere de 110 milioane de dolari, se consideră un actor prost
https://www.ziarulmetropolis.ro/daniel-radcliffe-cu-o-avere-de-110-milioane-de-dolari-se-considera-un-actor-prost/

Actorul britanic Daniel Radcliffe, care are o avere de 110 milioane de dolari realizată din filmele în care a jucat, a declarat că „nu este un actor foarte bun”, afirmând că s-a complăcut în rolurile din filmele francizei „Harry Potter”.

Un articol de Liliana Matei|12 august 2014

Daniel Radcliffe, care a apărut prima dată pe marele ecran la vârsta de 11 ani, a spus că „nu este foarte bun” în ceea ce priveşte actoria. La vârsta de 18 ani, actorul avea mai mulţi bani din rolurile pe care le-a interpretat în lungmetrajele din franciza „Harry Potter” decât prinţii William şi Harry.

Totuşi, Daniel Radcliffe a declarat pentru publicaţia MailOnline, citată de Mediafax, că a urât să se uite la el în filmele din franciza „Harry Potter” şi a devenit cel mai mare critic al său în privinţa calităţilor sale actoriceşti.

Actorul, în vârstă de 25 de ani, care a încetat să joace în filmele din franciza „Harry Potter” în urmă cu patru ani, a spus că regretă că a fost forţat să se uite la peliculele sale la premierele de gală, afirmând că până la al şaselea film din serie devenise deja un actor care se complăcea în rolurile în care era distribuit.

„Este greu să te uiţi la un film precum «Harry Potter şi Prinţul Semipur/ Harry Potter and The Half Blood Prince» pentru că nu joc prea bine în el. Îl urăsc”, a declarat Daniel Radcliffe. „Felul în care eu joc este asemănător şi am văzut că m-am complăcut în acele roluri, iar ceea ce am încercat să fac nu mi-a reuşit”, a mai spus acesta.

„Este mai important pentru mine să fiu propriul critic”, a spus acesta. „Pentru că am crescut într-o atmosferă unde fiecare îşi dorea mereu să fie drăguţă cu mine”, a continuat Radcliffe.

Actorul va juca pentru prima oară în această vară într-o comedie romantică, acesta încercând diferite personaje după ce a renunţat la „Harry Potter”, precum roluri în piese de teatru, în lungmetraje horror şi drame biografice.

Daniel Radcliffe îl va interpreta pe Wallace, un student la Medicină care încearcă să rămână amic cu o fata de care este îndrăgostit, dar care este implicată într-o relaţie.

După încheierea filmelor din seria „Harry Potter”, unde a jucat rolul principal timp de zece ani, Daniel Radcliffe a interpretat diverse roluri în producţii de televiziune, în lungmetraje, precum şi în piese de teatru, care au fost bine primite de criticii de specialitate.

În 2007, Daniel Radcliff a jucat în lungmetrajul TV „My Boy Jack”, în care a interpretat rolul tragic al fiului în vârstă de 17 ani al scriitorului Rudyard Kipling, trimis pe front în timpul Primului Război Mondial.

Starul britanic, în vârstă de 24 de ani, a mai jucat în lungmetrajul „Femeia în negru/ The Woman in Black” (2012), dar şi pe Broadway, în muzicalul de succes „How To Succeed In Business Without Really Trying”. Actorul este distribuit, de asemenea, în filmul de ficţiune „Horns”, regizat de Alexandre Aja, care urmează să fie lansat la finalul acestui an.

Actorul britanic a făcut senzaţie, în urmă cu câţiva ani, când a apărut nud, în rolul Alan Strang din piesa de teatru „Equus”, de Peter Shaffer, pusă în scenă pe West End (Londra) şi pe Broadway (New York).

Foto cu Daniel Radcliffe – fanpop.com

06
/02
/17

Cineastul Damien Chazelle a fost recompensat cu marea distincție acordată la cea de-a 69-a ediție anuală a premiilor Sindicatului Regizorilor Americani - The Directors Guild of America (DGA Awards) pentru comedia muzicală romantică "La La Land". Premiul obținut de regizorul filmului "La La Land" consolidează poziția de favorită la Oscar a peliculei din distribuția căreia fac parte Ryan Gosling și Emma Stone.

03
/02
/17

Ajuns la a patra ediție, Festivalul Ceau, Cinema! din Timișoara lansează apelul la înscriere în secțiunea competițională internațională, dedicată filmelor de lungmetraj: ficțiune, documentar sau animație. Sunt vizate filme din 2016 sau 2017, din țările cu minorități tradiționale în regiunea Banatului. Selecționerul Competiției este criticul de film Ionuț Mareș.

03
/02
/17

Când pronunți ”Dan Puric”, audiența se grupează rapid în două tabere, sintetizabile cam așa: ”e deștept, le zice bine și e un munte de talent” sau ”lasă-mă, dom’ne, în pace..” (cel puțin). Pe mine, multe dintre spectacolele și vorbele lui m-au bucurat adânc, în același timp unele din (zic eu) marotele sale mi-au provocat un rid în plus. În mod clar, e un ”ne-oarecare”, totodată nescutit de ”cele ale omului”.  Îți place sau nu de el, e un fluviu în felul lui.

02
/02
/17

„Belgica”, filmul care are toate șansele să te teleporteze din sala de cinema direct în club pe ritmuri originale de Soulwax, va intra pe marile ecrane din România pe 17 februarie, distribuit de Transilvania Film.

02
/02
/17

CRONICĂ DE FILM. E dificil de scris despre un debut care se anunţa promiţător, dar care se dovedeşte dezamăgitor, aşa cum este „La drum cu tata”, de Anca Miruna Lăzărescu, o regizoare româncă stabilită în Germania, unde a absolvit Universitatea de Televiziune și Film din München.

31
/01
/17

 „Dictatorii sunt întotdeauna dezinformaţi. E rezultatul fricii pe care o sădesc. Cad în propria lor capcană: a terorii. De fapt, mi-e frică - mi-e frică să spun tot ce gândesc. Dacă acest carnet cade în mâna cuiva? La români, stomacul e mai important decât creierul. Chiar şi decât picioarele...", nota în jurnalul său regizorul Alexandru Tatos, pe 20 mai 1973. Într-o zi de 31 ianuarie (1990) Alexandru Tatos înceta din viaţă.

31
/01
/17

A vrut să se facă aviator și a devenit actor, pentru că așa cum spunea în ale sale memorii “cea mai frumoasă frumusețe este meseria pe care mi-am ales-o și căreia m-am dedicat vreme de 50 de ani. Privind în urmă pot spune că nu aş schimba nimic la viaţa mea. Am avut o viaţă bogată şi fericită. Am avut o imaginaţie suficient de bogată încât să pot să mă închipui în tot felul de situaţii sociale în care aş fi putut să trăiesc şi să-mi dau seama că nu m-ar fi satisfăcut niciuna”.

28
/01
/17

Trei regizori - Gabriel Achim, Ruxandra Ghiţescu şi Andreea Păduraru. Trei poveşti speciale. Trei scurtmetraje româneşti simpatice - "Carne de iepure", "Nina" şi "Bricostory", disponibile pe platforma gratuită Cinepub.

28
/01
/17

Peste 150 de persoane au vizionat, în avanpremieră, la Cinema City din AFI Palace Cotroceni, filmul „Fondatorul”. Acesta prezintă povestea reală a originalului antreprenor american Ray Kroc – un agent de vânzări care a transformat McDonald’s-ul într-un imperiu global şi un brand cunoscut de toată lumea.