Despre expoziţia de bijuterii şi minerale „Expo Cristal” de la Muzeul Naţional de Geologie
https://www.ziarulmetropolis.ro/despre-expozitia-de-bijuterii-si-minerale-expo-cristal-de-la-muzeul-national-de-geologie/

Începând cu 9 noiembrie, la Muzeul Naṭional de Geologie va avea loc expoziṭia cu vânzare de bijuterii şi minerale ‘’Expo Cristal’’. Aceasta este deschisã publicului pânã pe 11 noiembrie şi pune la dispoziṭia doritorilor o gamã largã de eşantioane minerale din România dar şi din cele mai îndepãrtate colṭuri ale lumii. In plus, vor putea […]

Un articol de Andrada Văsii|8 noiembrie 2012

Începând cu 9 noiembrie, la Muzeul Naṭional de Geologie va avea loc expoziṭia cu vânzare de bijuterii şi minerale ‘’Expo Cristal’’. Aceasta este deschisã publicului pânã pe 11 noiembrie şi pune la dispoziṭia doritorilor o gamã largã de eşantioane minerale din România dar şi din cele mai îndepãrtate colṭuri ale lumii. In plus, vor putea achiziṭiona şi bijuterii unicat, realizate manual, din pietre preṭioase şi semipreṭioase.

13
/06
/23

Anul acesta Festivalul de Teatru Independent UNDERCLOUD va găzdui patru spectacole internaționale de excepție. Festivalul va avea loc în perioada 19-25 iunie 2023, pe Calea Griviței din București, și va aduce în prim-plan evenimente semnate de renumiți artiști din întreaga lume.

13
/06
/23

Una dintre cele mai importante instituții ale cinematografiei, The International Cinema Technology Association (ICTA) și-a anunțat recent câștigătorii EMEA Awards. Premiul central a fost acordat multiplexului Cineplexx Ljubljana (Slovenia) la categoria „Cel mai bun cinematograf nou construit al anului".

12
/06
/23

Maeștrii Ruxandra Donose, Ramon Vargas și Leontina Văduva au selecționat 20 de viitori cursanți din întreaga lume care vor participa, în perioada 23-27 august, la International Salbek Opera Masterclass, primul curs de măiestrie de acest gen din România, care se va desfăşura într-un cadru de poveste, pe Domeniul Castelului Salbek, la Petriș, județul Arad.

12
/06
/23

Cel de-al doilea volum publicat la Editura Humanitas de cercetătorul în neuroștiințe Alexandru Babeș, "Durerea. Istoria conviețuirii cu un vechi dușman", va fi punctul de plecare al unei discuții despre fețele durerii, influența ei în domenii vaste ale vieții și mecanismele de cunoaștere pe care le-am creat de-a lungul secolelor pentru a scăpa de sub controlul ei.