Emily Blunt, Benicio del Toro şi Josh Brolin, în „Sicario: Asasinul”
https://www.ziarulmetropolis.ro/emily-blunt-benicio-del-toro-si-josh-brolin-in-sicario-asasinul-la-cinema-din-18-septembrie/

Un thriller tulburător, „Sicario: Asasinul” surprinde, din 18 septembrie, la cinema, realitatea îngrozitoare în care traficul de droguri, crimele şi teroarea sunt la ordinea zilei la graniţa cu Mexic. Reputaţii actori Emily Blunt, Benicio del Toro şi Josh Brolin intervin cu interpretări impactante pentru a restabili legea şi ordinea.

Un articol de Petre Ivan|17 septembrie 2015

Sicario: Asasinul” urmează drumul parcurs de protagonişti într-o misiune secretă, menită să depăşească limitele legii pentru a-i opri pe cei care nu joacă după reguli.

„Este un film al alegerilor”, declară Benicio del Toro despre proiectul care i-a adus unul dintre cele mai conflictuale roluri din carieră.

Este greu să spui dacă vreunul dintre personajele din acţiune este cu adevărat bun sau rău. Oare scopul chiar scuză mijloacele? Ce se întâmplă atunci când eşti într-o situaţie în care vrei să omori un om şi ajungi să ucizi 20 de nevinovaţi? L-ai ucide pe cel rău cu orice preţ?- Benicio del Toro

La graniţa dintre Statele Unite şi Mexic, legea nu există, iar neexperimentatul agent FBI Kate Mercer (Emily Blunt) devine martor al traficului internaţional de droguri desfăşurat cu implicarea forţelor guvernamentale (Josh Brolin, Benicio Del Toro). Miza creşte atunci când aceştia trebuie să îl captureze pe capul întregii organizaţii criminale.

Benicio Del Toro este principalul colaborator în misiunea condusă de FBI la graniţă, iar trecutul întunecat al acestuia o va face pe Kate să pună la îndoială tot ce ştia pentru a supravieţui.

Filmul explorează o lume a întrebărilor dure şi a răspunsurilor crude, în timp ce testează forţa şi emoţiile oamenilor puşi în situaţia de a alege între propriile dorinţe şi moralitate, într-un context în care singurul scop este acela de a supravieţui pentru încă o zi.

Din 18 septembrie, Freeman Entertainment prezintă în premieră pe marile ecrane din România, acţiunea „Sicario: Asasinul”, unul dintre cele mai aşteptate şi impresionante filme ale acestui an.

Foto: Sicario: Asasinul – Freeman Entertainment

27
/10
/22

În cele 4 zile de festival au fost peste 300 de oameni în public, în cele 3 locații: la Cinema Victoria, Faber și Facultatea de Arte și Design. Festivalul a fost deschis cu “Pentru minte tu ești Ceaușescu“, în regia lui Sebastian Mihăilescu, care a avut asociat și primul Q&A al festivalului, și s-a încheiat la Faber, cu proiecția filmului „Alb pe Alb”, în regia lui Viera Čákanyová.

26
/10
/22

În luna noiembrie, la History Channel puteţi urmări un documentar despre istoria Colosseumului (cea mai celebră arenă din toate timpurile), cum este viața trăită în munți, ce știa omenirea în antichitate despre extratereștrii și cum s-au păstrat până astăzi legendele faraonilor.

25
/10
/22

După un turneu sold out al echipei în mai multe orașe din țară, filmul Capra cu Trei Iezi intră oficial în cinematografe pe 28 octombrie, în weekendul de Halloween. Bazat pe povestea lui Ion Creangă, filmul a fost primit de public cu surprindere și nostalgie: scenariul respectă basmul lui Creangă, care este, în fond, o poveste de groază, nu neapărat una de adormit copiii. În rolurile principale joacă Maia Morgenstern și Marius Bodochi, iar regia este semnată de Victor Canache.

21
/10
/22

Duminică, 23 octobrie, de la 18.30, la Cinema Astra va avea loc proiecția filmului documentar dedicat Brașovului, realizat de tinerii care au participat la cursurile „Be-Brașov: retrocedarea emoțiilor I memoria orașului”. Participanții la eveniment vor asista și la o reprezentație de tip teatru verbatim și la o expoziție cu fotografii din Brașov.

20
/10
/22

„Oameni de treabă” / „Men of Deeds”, noul film al regizorului Paul Negoescu, cu Iulian Postelnicu, Vasile Muraru, Anghel Damian și Crina Semciuc în distribuție, va avea o avanpremieră specială în cadrul Les Films de Cannes à Bucarest, sâmbătă, 22 octombrie.

19
/10
/22

CRONICĂ DE FILM După câteva încercări nereuşite de-a lungul anilor de-a face un horror românesc inspirat din literatură sau folclor (de la moroi la vampiri), iată în sfârşit un film căruia nu îi este ruşine să scoată capul în lume - „Capra cu trei iezi”, un debut independent realizat de Victor Canache, care acum câţiva ani lansa şi un scurtmetraj cu acelaşi titlu.