Fă-ți cadou un spectacol de teatru!
https://www.ziarulmetropolis.ro/fa-ti-cadou-un-spectacol-de-teatru/

Cea mai scurtă lună a anului aduce la UNTEATRU concerte noi şi un spectacol în premieră.

Un articol de Liliana Matei|3 februarie 2017

Dintre spectacolele și concertele UNTEATRU din această lună plină de emoții, recomandăm:

„Lumea dinăuntru” de John Elsom – premieră – cu Valentina Zaharia (foto), regia Catinca Drăgănescu.

„Citind povestirile lui John Elsom, m-a cuprins o stare de neliniște și disconfort interior. A fost ca un duș rece care m-a trezit la realitate pentru că am descoperit în textele lui întrebări incomode de care și eu la rândul meu fug.” Catinca Drăgănescu

„Molly Sweeney” de Brian Friel – premieră – un spectacol de Sânziana Stoican, despre frumusețea imperfecțiunii, despre cum obsesia pentru mai bine poate distruge și care pune realitatea înconjurătoare sub semnul întrebării.

Concert Ad Hoc – trupă românească cu un sound inedit și atitudine! Pe 4 februarie în spațiul barului UNTEATRU.

Irina Sârbu band – concert de Dragobete pentru inimi înflăcărate și pline, concert de dor și bucurie.

Cele mai apreciate spectacole UNTEATRU revin pentru a scoate iubitorii de teatru din casă: „La tiganci”, „The Sunset Limited”, „Vandalul”, „Frumoasa călătorie a urșilor panda povestită de un saxofonist care avea o iubită la Frankfurt” de Matei Vișniec.

La începutul lunii, Ada Milea, Dorina Chiriac, Alex Bogdan și Radu Bânzaru ne aduc Apolodor după Gellu Naum, de-a casei deja – Lucia, revine în concert pe 11 februarie, iar pe 18 februarie, Ada Milea îl are alături pe Bobo Burlăcianu pentru Concert’n București. Încheiem luna cu Alex Stefanescu în „Ziua Necunoștinței”, o călătorie muzicală pe străzile sufletului uman-urban, în ritmuri de pop, rock, reggae, hip hop și multe altele, în încercarea de a găsi răspunsuri la întrebări profunde precum: „Voi reuși să-mi împlinesc visurile?”, „Ce este dragostea și de ce am nevoie de ea?”, „Oare de ce își pozează oamenii mâncarea?”.

Detalii despre toate spectacolele, concertele si bilete online aici: http://unteatru.ro/bilete/

27
/10
/22

În cele 4 zile de festival au fost peste 300 de oameni în public, în cele 3 locații: la Cinema Victoria, Faber și Facultatea de Arte și Design. Festivalul a fost deschis cu “Pentru minte tu ești Ceaușescu“, în regia lui Sebastian Mihăilescu, care a avut asociat și primul Q&A al festivalului, și s-a încheiat la Faber, cu proiecția filmului „Alb pe Alb”, în regia lui Viera Čákanyová.

26
/10
/22

În luna noiembrie, la History Channel puteţi urmări un documentar despre istoria Colosseumului (cea mai celebră arenă din toate timpurile), cum este viața trăită în munți, ce știa omenirea în antichitate despre extratereștrii și cum s-au păstrat până astăzi legendele faraonilor.

25
/10
/22

După un turneu sold out al echipei în mai multe orașe din țară, filmul Capra cu Trei Iezi intră oficial în cinematografe pe 28 octombrie, în weekendul de Halloween. Bazat pe povestea lui Ion Creangă, filmul a fost primit de public cu surprindere și nostalgie: scenariul respectă basmul lui Creangă, care este, în fond, o poveste de groază, nu neapărat una de adormit copiii. În rolurile principale joacă Maia Morgenstern și Marius Bodochi, iar regia este semnată de Victor Canache.

21
/10
/22

Duminică, 23 octobrie, de la 18.30, la Cinema Astra va avea loc proiecția filmului documentar dedicat Brașovului, realizat de tinerii care au participat la cursurile „Be-Brașov: retrocedarea emoțiilor I memoria orașului”. Participanții la eveniment vor asista și la o reprezentație de tip teatru verbatim și la o expoziție cu fotografii din Brașov.

20
/10
/22

„Oameni de treabă” / „Men of Deeds”, noul film al regizorului Paul Negoescu, cu Iulian Postelnicu, Vasile Muraru, Anghel Damian și Crina Semciuc în distribuție, va avea o avanpremieră specială în cadrul Les Films de Cannes à Bucarest, sâmbătă, 22 octombrie.

19
/10
/22

CRONICĂ DE FILM După câteva încercări nereuşite de-a lungul anilor de-a face un horror românesc inspirat din literatură sau folclor (de la moroi la vampiri), iată în sfârşit un film căruia nu îi este ruşine să scoată capul în lume - „Capra cu trei iezi”, un debut independent realizat de Victor Canache, care acum câţiva ani lansa şi un scurtmetraj cu acelaşi titlu.