Festival national de teatru organizat de studenti la CCSB
https://www.ziarulmetropolis.ro/festival-national-de-teatru-organizat-de-studenti-la-ccsb/

Trupe de teatru studenţeşti din Craiova, Galaţi, Iaşi, Timişoara şi Bucureşti îl vor omagia în perioada 23-25 noiembrie pe dramaturgul Eugene Ionesco prin spectacole în cea de-a XVIII-a ediţie a Festivalului naţional studenţesc de teatru absurd ‘Eugene Ionesco’ care se va desfăşura la Casa de Cultură a Studenţilor din Bucureşti (CCSB). „Prin iniţierea şi continuitatea […]

Un articol de Andrada Văsii|22 noiembrie 2012

Trupe de teatru studenţeşti din Craiova, Galaţi, Iaşi, Timişoara şi Bucureşti îl vor omagia în perioada 23-25 noiembrie pe dramaturgul Eugene Ionesco prin spectacole în cea de-a XVIII-a ediţie a Festivalului naţional studenţesc de teatru absurd ‘Eugene Ionesco’ care se va desfăşura la Casa de Cultură a Studenţilor din Bucureşti (CCSB).

„Prin iniţierea şi continuitatea acestui festival, Casa de Cultura a Studenţilor din Bucureşti îşi confirmă utilitatea, demonstrează că mişcarea artistică de amatori nu înseamnă amatorism. Casa de Cultură a Studenţilor din Bucureşti susţine necesitatea unei activităţi culturale de excelenţă dedicată, cu precădere, tinerei generaţii”, susţin reprezentanţii CCSB într-un comunicat de presă publicat pe site-ul instituţiei.

Intrarea la spectacolele oferite de trupele de teatru studenţeşti este liberă.

De asemenea, în perioada 26-28 noiembrie, Societatea Culturală „Eugene Ionescu” va continua seria evenimentelor pe care le propune anual pentru a omagia data naşterii dramaturgului, realizând cea de a XXII-a ediţie a manifestărilor intitulate „Zilele Eugene Ionesco”.

Sursa: Agerpres

24
/09
/23

Insula Hydra. Soarele. Marea. Cel mai bun loc de unde poți privi luna. Iubire. Nebunie. Căutare. Depresie. Tristețe. Iubire. Sexualitate. Droguri. Sinucidere. Moarte. Artă. Iubire…

21
/09
/23

Luni, 25 septembrie, de la ora 19.00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu (Regina Elisabeta 38), George C. Dumitru va intra în dialog cu Bogdan Răileanu și Victor Cobuz, pornind de la romanul „Rupturi”, publicat de curând în colecția „Ego. Proză” a Editurii Polirom.