Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS) – peste 20.000 de bilete pentru puse în vânzare
https://www.ziarulmetropolis.ro/festivalul-international-de-teatru-de-la-sibiu-fits-peste-20-000-de-bilete-pentru-puse-in-vanzare/

Peste 20.000 de bilete pentru cea de-a XXI-a ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS), care va avea loc între 6 şi 15 iunie, au fost puse în vânzare, la preţuri cuprinse între 10 şi 40 de lei.

Un articol de Petre Ivan|23 aprilie 2014

Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu, ediţia XXI, a va reuni, timp de zece zile, participanţi din 70 de ţări, ce vor prezenta 350 de evenimente în 66 de spaţii de joc, aşteptând, zilnic, un public estimat la 62.000 de spectatori.

Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu reprezintă, probabil, cel mai complex festival anual din România, fiind recunoscut internaţional ca cel de-al treilea festival de artele spectacolului din Europa ca amploare şi dimensiune, după Festivalul Internaţional de la Edinburgh (Marea Britanie) şi Festivalul de la Avignon (Franţa)”, se arată în document.

Potrivit Mediafax, pentru evenimentele din programul prezentat anul acesta la Sibiu, organizatorii au pus în vânzare peste 20.000 de bilete. Preţul biletelor variază între 10 şi 40 de lei, în funcţie de eveniment şi locul în sală.

Biletele pot fi achiziţionate de la Agenţia Teatrală din Sibiu, dar şi din reţeaua naţională a magazinelor Domo, Germanos, Orange şi Vodafone, Librăriile Humanitas şi Cărtureşti sau online.

FestivalulIntrarea va fi liberă pentru evenimentele în aer liber, precum şi la evenimentele speciale (conferinţe speciale, spectacole-lectură şi film).

Organizatorii anunţă că programul manifestării mai poate suferi unele modificări de ultim moment, însă, în linii mari, este conturat.

Potrivit acestui program, deschiderea oficială a festivalului va avea loc în Piaţa Mare, cu un concert Andra, un spectacol intitulat „Trapeziştii” al unei companii din Franţa, urmat de joc de lasere şi foc de artificii la miezul nopţii.

Foto cu Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS) – wikipedia, facebook

05
/04
/24

Brașov Jazz & Blues Festival, unul dintre marile festivaluri urbane de gen din România, revine între 15 și 18 august 2024, cu cea de-a 12-a ediție, iar orașul Brașov va fi din nou gazdă pentru peste 100 de artiști din toate colțurile lumii, care vor învălui publicul în ritmurile vibrante ale muzicii născute din jazz și blues.

04
/04
/24

Evenimentele interdisciplinare propuse în proiectul de cercetare coregrafică ROOTS, un proiect AREAL co-finanțat de AFCN, vin în întâmpinarea crizei generalizate care ne împresoară, căutând soluții pe măsura complexității problemelor suprapuse și interdependente cu care ne confruntăm, îndemnând la o explorare a rădăcinilor ce unesc omul, societatea în care trăim și întreaga biosferă.

02
/04
/24

Institutul Cultural Român participă în premieră, prin ICR Bruxelles și Centrul Național al Cărții, cu un stand propriu la „Foire du livre de Bruxelles / Târgul Internațional de Carte de la Bruxelles”, care se va desfășura în perioada 4-7 aprilie 2024, la Centrul de expoziții Tour et Taxis din capitala Belgiei.

02
/04
/24

Mobius & The Institute transformă centrul Bucureștiului într-un hotspot al culturii Hip-hop. Cea mai mare expoziție a artistului Saddo ocupă Piața Amzei.

29
/03
/24

Romanian Design Week, un festival multidisciplinar dedicat industriilor creative ce promovează designul, arhitectura, creativitatea și inovația, lansează în colaborare cu UniCredit Bank un concurs destinat tinerilor ilustratori și designeri grafici din România, cu vârste cuprinse între 18 și 25 de ani. Scopul competiției este crearea colecției oficiale de obiecte de merchandising pentru festival, având ca temă "Unlock the City".

29
/03
/24

Una din trei femei se confruntă cu pierderea sarcinii de-a lungul vieții. Una din șase femei se confruntă cu infertilitatea. Una din două femei trece prin depresie și/sau anxietate, în urma pierderii unei sarcini, sau în contextul problemelor de infertilitate. În pofida frecvenței lor, aceste experiențe sunt totuși unele dintre cele mai stigmatizante și izolante din societate.