Iubitafizica, un spectacol cu păpuşi pentru oameni mari, la Godot Cafe Teatru
https://www.ziarulmetropolis.ro/iubitafizica-un-spectacol-cu-papusi-pentru-oameni-mari-la-godot-cafe-teatru/

Joi, 11 septembrie, de la ora 19, la Godot Cafe Teatru, pasionaţii de teatru pot vedea spectacolul Iubitafizica, după cartea scrisă de Iulian Tănase.

Un articol de Petre Ivan|10 septembrie 2014

Produs în primăvara anului 2014 exclusiv prin crowdfunding, Iubitafizica oglindește imaginația personajului principal, un bărbat care își imaginează femeia perfectă în chipul a cinci femei diferite, care, astfel, o alcătuiesc.

Iubitafizica este știința iubirilor imaginare, iar iubitafizicienii sunt cei care dau formă și viață gândurilor bărbatului a cărui voce ceează jocuri de cuvinte pe fundal. Acesta este Iulian Tănase, autorul cărții, iar spectacolul este unul pentru oameni mari cu păpuși în mărime naturală.

„Iubitafizica este ştiinţa iubirilor imaginare. Toate iubirile şi iubitele imaginare sunt excepţii ce se supun, în tăcere, iubitafizicii. Adevărul care contează pentru iubitafizică este cel inventat, adevărul închipuit, adevărul visat, adevărul din flori.” – Iulian Tănase

Cartea poate fi achizitionata de la fata locului sau de pe site-ul editurii Herg Benet

Iubitafizica – INFO

Joi 11.09.2014

Regia: Cristina Andreea Ion

Distribuția: Cristina Andreea Ion, Petru Stratulat, Adina Hotinceanu, George Sfîrăială

Cu participarea: Iulian Tănase, Andreea Caus, Ileana Andrei, Călin Prodea

Costume de Story about Mimi

Durata: 60 min

Preț bilet: 30 lei

Foto: IubitafizicaLightwave Theatre Company

29
/09
/23

Atelierele de autocunoaștere prin scris Casa din mine vin în întâmpinarea adolescenților bucureșteni, membri ai trupei de teatru Brainstorming, elevi ai Colegiului Național Bilingv „George Coșbuc”, Colegiul Național „Sfântul Sava”, Colegiul Național „Mihai Viteazul”, Colegiul Național „Gheorghe Lazăr”, Liceul Teoretic Internațional de Informatică (ICHB) și Liceul Teoretic „Alexandru Vlahuță” din București.

27
/09
/23

Duminică s-a încheiat la București a 26-a ediție a Festivalului Internațional George Enescu printr-un concert susținut de Orchestra Regală Concertgebouw dirijată de Klaus Mäkelä cu o lucrare enesciană în interpretarea uneia dintre cele mai importante orchestre din lume: Uvertura de concert pe teme populare românești

26
/09
/23

Trăim secolul vitezei, vorbim repede, tastăm repede, aproape că am uitat cum se scrie de mână, cui îi mai pasă azi de virgule puse corect, de „i”-uri dublate, de verbe reflexive sau de expresii greşite?

26
/09
/23

Programul de educație cinematografică dedicat copiilor din localitățile fără cinematograf, cu acces limitat la cultură este în această săptămână în județul Mehedinți în școlile din localitățile Livezile și Vânju Mare iar în octombrie va fi în școlile din Hărman, județul Brașov.