Kevin Spacey, înlocuit (în post-producție) cu Christopher Plummer… ”All the Money in the World” va avea premiera în decembrie
https://www.ziarulmetropolis.ro/kevin-spacey-inlocuit-in-post-productie-cu-christopher-plummer-all-the-money-in-the-world-va-avea-premiera-in-decembrie/

Kevin Spacey va fi înlocuit de Christopher Plummer în drama ”All the Money in the World”. În ciuda schimbării de ultim minut, filmul regizat de Ridley Scott va avea premiera pe 22 decembrie.

Un articol de |9 noiembrie 2017

Decizia înlocuirii lui Kevin Spacey  a fost făcută de Ridley Scott şi producători de la Imperative Entertainment, cu sprijinul Sony Pictures.

“All the Money in the World” prezintă povestea răpirii, în anul 1973, a adolescentului John Paul Getty III. Spacey ar fi trebuit să îl interpreteze pe bunicul acestuia, miliardarul american din industria petrolieră Jean Paul Getty.

Din distribuţia filmului mai fac parte Charlie Plummer, Michelle Williams şi Mark Wahlberg.

Decizia vine la scurt timp după ce Sony Pictures a retras filmul din Festivalul de Film de la Los Angeles organizat de American Film Institute, în urma acuzaţiilor de hărţuire sexuală lansate la adresa actorului.

Potrivit Sony Pictures, în acest film mai sunt implicaţi alţi 800 de actori, scriitori şi membri ai echipei de producţie şi ar fi ”nedrept ca ei să fie pedepsiţi pentru greşelile unui singur actor care trebuia să apară într-un rol secundar”.

În prezent, echipa va trebui să filmeze din nou scenele în care apărea Kevin Spacey şi apoi să revină la post-producţie şi să le insereze în film. În plus, toate materialele de marketing în care apare Spacey vor fi anulate.

Spacey i-a cerut scuze luna trecută actorului Anthony Rapp, care l-a acuzat că a încercat să îl seducă în 1986, când el avea vârsta de 1 ani. Reprezentanţii lui Spacey au transmis ulterior că acesta vrea să urmeze un tratament.

Scotland Yard a început o investigaţie în legătură cu acuzaţiile de hărţuire sexuală aduse lui Kevin Spacey de un tânăr britanic aspirant la actorie, în urmă cu 10 ani.

Bărbatul, care nu a fost identificat, a declarat autorităţilor săptămâna aceasta că s-a apropiat de Spacey în 2008 cerându-i să-l ajute în carieră, potrivit cotidianului The Sun.

Actorul, dublu câştigător al premiului Oscar, l-a invitat pe tânăr, care avea 23 de ani pe atunci, în locuinţa sa din sudul Londrei. Spacey era atunci director la teatrul Old Vic, un post pe care l-a ocupat între 2004 şi 2015.

Reprezentanţii teatrului Old Vic din Londra, unde Kevin Spacey a lucrat timp de 11 ani, au transmis că au fost „consternaţi” de acuzaţii.

Foto: Kevin Spacey  si Christopher Plummer – facebook

 

12
/11
/13

Filmul Stalingrad 3D, primul lungmetraj rusesc produs cu tehnologia Imax 3D, a obţinut cele mai mari încasări înregistrate vreodată în Rusia în weekendul premierei, respectiv cele mai mari încasări din China reuşite de un film străin care nu a fost produs la Hollywood.

11
/11
/13

Regizorul Andrei Gruzsniczki și actorii Ofelia Popii, Sorin Leoveanu și Florin Piersic Jr. vor lua parte la proiecția în premieră mondială a filmului „Quod Erat Demonstrandum” azi, la Festivalul Internațional de Film de la Roma (8 – 17 noiembrie).

11
/11
/13

Timp de trei zile, între 14 și 16 noiembrie, la Sala Union („Paul Călinescu”) a Cinematecii Române, vor putea fi vizionate cele mai interesante și expresive scurtmetraje și mediu metraje ale studenților și absolvenților școlilor de film din București (promoțiile 2012, 2013).

11
/11
/13

CRONICĂ DE FILM Inspirat din nuvela cu acelaşi titlu a lui Mircea Eliade şi promovat ca primul horror românesc, „Domnişoara Christina”, în regia lui Alexandru Maftei, este un film de o platitudine regretabilă, care nu doar că nu produce fiorii scontaţi, dar frizează uneori şi ridicolul.

09
/11
/13

Lucian Pintilie, unul dintre cei mai mari regizori de film din România (unii critici spun că este chiar cel mai important cineast român), împlineşte, astăzi, 80 de ani! Opozant al sistemului comunist, creator de şcoală de film, părinte al „noului cinema românesc“ (pentru că cei mai mulţi regizori au învăţat să facă film de la el, iar „Reconstituirea“ a fost făcut „înaintea timpului său“), Lucian Pintilie şi-a construit o carieră redutabilă, prin pelicule care au primit de multe ori o ştampilă fermă: „capodopere“.