Le-a dăruit câte un milion de dolari prietenilor săi… George Clooney, who else?
https://www.ziarulmetropolis.ro/le-a-daruit-cate-un-milion-de-dolari-prietenilor-sai-george-clooney-who-else/

George Clooney a oferit câte un milion de dolari unor prieteni care l-au ajutat la începutul carierei sale, scrie BBC. Este vorba de 14 dintre cei mai buni prieteni ai săi, care au i-au fost alături actorului, înainte să devină celebru.

Un articol de Petre Ivan|14 decembrie 2017

Rande Gerber, care este un apropiat al actorului de mulţi ani, și soțul lui cindy Crawford, a spus că gestul surpriză al lui Clooney a avut loc în 2013.

Suntem un grup de tipi pe care l-am denumit ‘Băieții’. George m-a sunat pe mine şi pe restul „băieților” şi ne-a spus: treceţi data de 27 septembrie 2013 în calendar. Toată lumea vine la mine acasă pentru cină. – Rande Gerber

Când grupul a ajuns la casa actorului, fiecare a găsit o valiză pe locul lui de la masă. George a început spunând: ”Ascultaţi, vreau să ştiţi cât de mult aţi însemnat pentru mine şi cât contaţi în viaţa mea. Când am venit în Los Angeles am dormit pe canapelele voastre. Sunt foarte bucuros că vă am în viaţa mea şi nu aş fi ajuns unde sunt fără voi toţi”.

Când au deschis valizele, spune Rande, fiecare a găsit 1 milion de dolari în bancnote de 20 de dolari. În caz că vă gândiți la impozitele aferente, aflați că George Clooney le-a plătit acestora și taxele…

Foto: George Clooney – facebook

09
/08
/19

Regizorul ucrainean Sergei Loznitsa a urcat aseară, 8 august, pe scena festivalului din Sfântu Gheorghe pentru a primi Trofeul ANONIMUL pentru contribuția sa la frumusețea cinematografiei universale. Momentul a fost urmat de proiecția primului său lungmetraj de ficțiune „My Joy”. În introducerea acestui film, pe scenă a urcat și actorul român Vlad Ivanov, colaborator al cineastului la primele sale lungmetraje de ficțiune, „My Joy” și „In the Fog”.

08
/08
/19

Cea de-a 16-a ediție a Festivalului Internațional de Film Independent ANONIMUL, care se întâmplă între 5 și 11 august la Sfântu Gheorghe, în Delta Dunării, aduce în fața publicului cineaști români de marcă, dar și de peste hotare. Actorii Vlad Ivanov, Julieta Szonyi, Șerban Pavlu și Pavel Bartoș sunt doar câțiva dintre cei care au urcat pe scena ANONIMUL marți, 6 august, pentru a prezenta publicului cele mai noi producții la care au lucrat.

05
/08
/19

Cea de-a 16-a ediție a Festivalului Internațional de Film Independent ANONIMUL, care începe astăzi, 5 august, propune publicului filme în premieră în România, proiecții speciale, un program special dedicat regizorului Sergei Loznitsa, care va fi recompensat anul acesta cu Trofeul ANONIMUL pentru contribuția sa la frumusețea cinematografiei universale, dezbateri, precum și o serie de concerte și DJ set-uri.

05
/08
/19

“Cred că am devenit, astăzi, persoana care mi-am dorit să fiu. Am învăţat că, indiferent cât de mult suferi, lumea nu se va opri în loc pentru durerea ta. Am învăţat că trebuie să te desparţi de cei dragi prin cuvinte calde. S-ar putea să fie ultima oară când îi vezi… Am învăţat să iubesc ca să pot fi iubită!” – Cezara Dafinescu, actrita care, ieri, şi-a serbat cea de-a 71 -a aniversare!

02
/08
/19

Documentarul „I Am Patrick Swayze”, în care prieteni şi colegi împărtăşesc amintiri cu actorul cunoscut din filme ca „Dirty Dancing”, „Ghost” şi „Point Break”, va fi lansat la zece ani de la moartea lui Patrick Swayze.

02
/08
/19

Ultima lună de vară vine cu evenimente culturale de impact, precum Festivalul Anonimul, în Delta Dunării, Festivalul de Teatru Independent Undercloud, la Muzeul Țăranului din București, sau Festivalul Internațional George Enescu, ce-și deschide porțile în ultima zi din august.

01
/08
/19

Cea de-a patra ediție a festivalului Película – UN FESTIVAL CA O FIESTA! va avea loc între 11 și 15 septembrie 2019, la București. Timp de 5 zile, la Cinema Elvire Popesco, Institutul Cervantes, Cinema Muzeul Țăranului Român și alte spații alternative din București, publicul va putea descoperi culturile altor țări, diferențele și similaritățile dintre România și zona Ibero-Americană.

30
/07
/19

În timp ce în România, în primii ani după Revoluție, cinema-ul de ficțiune se răfuia gălăgios cu trecutul recent, iar documentarul era în derută, cvasi-inexistent, după prăbușirea Studioului Sahia, un tânăr fotograf din Germania, plecat în copilărie din Banatul românesc, Dobrivoie Kerpenisan, realiza două documentare splendide despre oamenii din satul natal.