Marius Manole a leşinat pe scenă la Bulandra: „Sunt OK, sunt stabilizat!“
https://www.ziarulmetropolis.ro/marius-manole-a-lesinat-pe-scena-la-bulandra-sunt-ok-sunt-stabilizat/

Marius Manole a leşinat pe scenă în timpul spectacolului „Crimă şi pedeapsă“ de la Teatrul Bulandra. Actorul a fost transportat de urgenţă la spital, unde a fost stabilizat şi acum se află în afara oricărui pericol.

Un articol de Dan Boicea|31 octombrie 2013

Marius Manole a leşinat pe scenă în timpul spectacolului „Crimă şi pedeapsă“, desfăşurat aseară, la Teatrul Bulandra. Actorul a fost transportat de urgenţă la spital, unde a fost stabilizat şi acum se află în afara oricărui pericol.

Contactat de Ziarul Metropolis, Marius Manole a declarat că nu-şi mai aminteşte ce s-a întâmplat. „Mi s-a făcut rău pe scenă, dar acum sunt bine. Pur şi simplu am leşinat. Acum mă simt foarte slăbit, sunt stabilizat, deşi am ochii plini de sânge, pentru că mi s-au spart toate vasele de sânge“, a declarat Marius Manole, pentru Ziarul Metropolis. Actorul nu mai este internat în spital, în acest moment.

Actorul Doru Ana a relatat evenimentul pe contul său de Facebook. „Aseară, în plin spectacol, cu «Crimă şi Pedeapsă», la Bulandra, lui Marius Manole i s-a făcut rău şi a trebuit să fie chemată Salvarea! Probabil că efortul pe care îl face acest tânăr şi minunat actor, destrămându-şi întreaga fiinţă la fiecare spectacol pe care îl joacă, să-şi fi spus cuvântul!“.

marius manole

Actorul Marius Manole, în plan îndepărtat, într-o scenă din spectacolul „Crimă şi pedeapsă“

Marius Manole a avut 23 de reprezentaţii până la finalul lunii octombrie, într-un tur de forţă fără precedent, atât pe scena teatrului de stat, cât şi în teatrul independent, în Bucureşti şi în ţară. El este unicul actor din România care a jucat trei spectacole pe zi, în repetate rânduri în stagiunea trecută, iar în stagiunea 2013-2014, spectacolele lui s-au înmulţit, concomitent cu deplasările în ţară şi în străinătate.

Citiţi şi: Marius Manole şi un record: 23 de reprezentaţii în 21 de zile!

Foto cu Marius Manole: Teatrul Bulandra

18
/01
/17

Critic (constructiv) de teatru, curator de evenimente culturale din & dimprejurul teatrului, editor, traducătoare, observator, comentator și producător de proiecte culturale ce deschid teatrul spre diferite alte forme de creativitate artistică.

18
/01
/17

Saroo are doar 5 ani când se pierde de fratele lui mai mare și ajunge într-un tren care-l duce de-a lungul Indiei, în Calcutta, la mii de kilometri depărtare de locul unde s-a născut şi de familie. Înainte de a fi adoptat de un cuplu din Australia, micuţul supravieţuieşte numeroaselor încercări şi primejdii întâlnite. Apoi, 25 de ani mai târziu, porneşte în căutarea familiei sale, încercând să reajungă acasă.

17
/01
/17

Comedia 6,9 pe scara Richter, în regia lui Nae Caranfil ,va ajunge în 39 de oraşe şi peste 65 de ecrane din ţară, începând cu 20 ianuarie. Miercuri, 18 ianuarie, fanii regizorului sunt aşteptaţi la o proiecţie specială în avanpremieră, care va avea loc de la ora 20.00 la Grand Cinema & More Băneasa. Proiecţia va fi precedată de o sesiune de autografe cu Nae Caranfil, începând cu ora 19.30, în foaierul cinematografului.

17
/01
/17

În această seară, de la ora 19.00, la ceainăria Cărturești Verona, editura Nemira lansează o carte fundamentală pentru istoria ideilor, tradusă pentru prima dată în România: Numărul de aur. Rituri și ritmuri pitagoreice în dezvoltarea civilizației occidentale, de Matila C. Ghika. Volumul cuprinde o scrisoare către autor semnată de Paul Valéry, prefață de Basarab Nicolescu și este tradusă din limba franceză de Adrian Pătrușcă.

17
/01
/17

La 20 de ani de la dispariția lui Ion Voicu, fiul acestuia, Mădălin Voicu va dirija Orchestra Naţională Radio într-un concert In memoriam. Alexandru Tomescu va cânta pe vioara Stradivarius Elder Voicu Concertul nr. 5 în la major pentru vioară și orchestră, KV 219 de Mozart.

16
/01
/17

Cartea „Zgomotul timpului” a fost publicată anul trecut în colecția Babel de la Editura Nemira (ediția a II-a, traducere de Virgil Stanciu).

16
/01
/17

Spectacolul No Man`s Land, jucat la Teatrul Naţional din București, este o adaptare scenică după filmul cu acelaşi nume de DanisTanović (câștigător al premiului Oscar pentru cel mai bun film străin în 2001), în regia bulgarului Alexander Morfov.

16
/01
/17

Un film pentru televiziune despre viaţa şi cariera cântăreţului Michael Jackson va fi produs la Hollywood in februarie si se va intitula ”Michael Jackson: Searching for Neverland”. Rolul principal va fi interpretat de Navi, unul dintre cei mai cunoscuți imitatori ai cântăreţului.

16
/01
/17

În urma succesului înregistrat după lansarea, în octombrie, a primelor 5 Atelierele „Micul Artist”, Opera Comică pentru Copii oferă, începând din luna februarie, un nou curs pentru cei mici: Atelierul de Flamenco, susținut de dansatorul argentinian Lucas Molina.

16
/01
/17

Poetul, prozatorul, criticul literar și publicistul Mircea Cărtărescu a fost desemnat, duminică seară, câștigător al celei de-a XXVI-a ediții a Premiului Național de Poezie Mihai Eminescu pentru Opera Omnia, care se acordă, în fiecare an, pe 15 ianuarie, la Botoșani.

14
/01
/17

CRONICĂ DE FILM „Jackie”, lungmetrajul cu care chilianul Pablo Larrain s-a aflat în 2016 în Competiţia Festivalului de la Veneţia, se situează la intersecţia dintre un film biografic mainstream, cu superstaruri, şi un film de autor care încearcă să împrospăteze convenţiile genului. De aici şi frumuseţea sa.