Matei Serban şi o expoziţie: „Circus is Coming to Town“
https://www.ziarulmetropolis.ro/matei-serban-si-o-expozitie-circus-is-coming-to-town/

Expoziţia lui Matei Serban – ,,Circus is Coming to Town” va fi deschisă la Biblioteca Naţională până în data de 10 ianuarie.

Un articol de Andrada Văsii|15 decembrie 2013

Expoziţia lui Matei Serban, „Circus is Coming to Town“, va fi deschisă la Biblioteca Naţională până în data de 10 ianuarie.

Expoziţia vernisată de Cristi Puiu şi de Cezar Paul-Badescu este un comentariu despre viaţă şi despre valori, despre mândrie dar şi despre decăderea umană, toate aceste atribute fiind strânse în şapte pânze mari, ce vestesc că a venit circul!

Circul lui Matei Serban a venit şi, de data aceasta, şi se pare că nu mai pleacă! E vorba despre circul acela care se întâmplă de mult mai mult timp, pentru că decăderea umană vine de la Adam şi Eva.

Matei Serban

Tablou realizat de Matei Serban 

Programul de vizitare este între orele 10.00 – 18.00, mai puţin în zilele legale de odihnă. După sărbători, până oamenii îşi vor începe cu adevărat activitatea, această expoziţie e un lucru important de văzut în Bucureşti.

Text preluat în parteneriat cu Modernism.ro

Foto cu Matei Serban – Lucian Muntean

03
/11
/23

În perioada 6-19 noiembrie 2023, la sediul ICR Londra va putea fi vizitată expoziția documentară „Circular Catalysts“, program al British Council România, realizat în parteneriat cu Institutul Cultural Român.

02
/11
/23

Nu pierdeți expoziția de final a celei de-a doua ediții a proiectului ATELIERE DE PRACTICI COLABORATIVE, program de educație non-formală prin artă co-finanțat de Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, în cadrul Programului Cultura 2023!

30
/10
/23

Tech Rider's Dilemma, un proiect de cercetare care investighează necesitatea unor noi abordări în producția, expunerea, arhivarea și conservarea lucrărilor new media (și nu numai), prezintă din 1 noiembrie în cadrul Rezidența9 (Str. Ion Luca Caragiale 32), de la ora 19:00, o expoziție new media care ilustrează și aduce în discuție fragilitatea lucrărilor bazate pe tehnologie și nevoia unor metodologii de planificare, arhivare și conservare în acest domeniu.