Mobilă de artă
https://www.ziarulmetropolis.ro/mobila-de-arta/

Mobilă de artă a devenit un simbol al bunului gust, iar Fabrica de mobilă SIMEX se asigură că fiecare cumpărător poate lua un produs mobilier de artă în casa sa.

Un articol de Andrada Văsii|11 martie 2013

Arta și frumosul pot fi observate din ce în ce mai mult în jurul nostru. Fie că vorbim despre piese de teatru, fie că facem referire la muzică sau mobilă, ochiul privitorului găsește motive de încântare din ce în ce mai des. Cu toate acestea, există un domeniu care aduce frumosul în imediata vecinătate a tuturor celor care și-l doresc: mobilierul de artă.

Semn al artisticului și al bunului gust, mobila de artă este din ce în ce mai căutată. Totuși, în momentul în care vorbim despre mobilă de artă, trebuie amintit faptul că un întreg proces stă la baza fiecărui produs scos pe piață: de la design, până la implementare, totul ține de viziunea artistului și de dăruirea acestuia față de proiect.

Compania care respectă cu strictețe normele artistice și cele ale bunului gust atunci când vine vorba de mobilier de artă vorbim despre Mobila Simex. Fabrica de mobila de lemn SIMEX este mai mult decât o fabrică de mobilă, pentru că reușește să aducă în casa fiecărui doritor o mică piesă de artă, un mic simbol al frumosului.

Producător de mobila din lemn masiv, SIMEX pune la dispoziția cumpărătorilor piese de artă la cea mai bună calitate. Prin diferitele colecții precum Cristina, Cleopatra, Rafael sau Veneția lux, fabrica de mobilă SIMEX dă viață unor piese de mobiler pentru sufragerii, dormitoare, camere de zi, sau de lucru, din lemn de nuc și tei; acestea sunt disponibile într-o gamă amplă de culori.

Pentru că înainte de toate vine buna relație dintre producători și cumpărători, fabrica de mobilă SIMEX organizează și un concurs prin intermediul căruia cei mai norocoși pot lua acasă obiecte de mobilier de artă în valoare de 6000 lei.

Pentru a putea participa la concurs, trebuie să vă înscrieți aici până pe 30 aprilie.

Puteți deveni norocosul câștigător al unei băncuțe de telefon Cristina, sau al unei măsuțe de servit, sau, de ce nu al unei oglinzi de cameră, poate chiar și al unei măsuțe de hol cu marmură. Ca să puteți participa trebuie să aveți un cont pe Facebook și să accesați aplicația ,, Fii câștigător cu Mobila Simex”.

Băncuță de telefon Cristina:

Castiga Bancuta Telefon Cristina

                                                                                                             
26
/08
/19

"Du-te! Îmbrăţişează Columna infinirii cu palmele mâinilor deschise. Apoi, înălţându-ţi ochii, priveşte-o şi vei cunoaşte, astfel, într-adevăr, sinele cerului." - Constantin Brâncuși. Turnată în fontă în septembrie 1937 la Atelierele Centrale din Petroșani, Coloana (cu o înălțime de 29, 35 metri) a fost inaugurată la 27 octombrie 1938.

21
/08
/19

„Cultura de masă în Epoca de Aur - Cîntarea României & Cenaclul Flacăra” este un proiect de cercetare ce prezintă și analizează politicile culturale din perioada lui Nicolae Ceaușescu, declinat în expoziție și publicație. Lansarea cărții omonime are loc pe 23 august 2019 la ora 11.00, în expoziția găzduită de Muzeul Nicolae Minovici București.

14
/08
/19

Pavilionul de Artă București — Art Safari va oferi, în premieră, iubitorilor de artă șansa de a admira expozițiile, în cadrul unor tururi nocturne. Experiența vizitării pe timp de noapte a Pavilionului va include, pe lângă tururi ghidate, sesiuni de pictură live (o lucrare de artă creată sub ochii vizitatorilor) și muzică live. Art Safari – ediția 2019 va avea loc între 27 septembrie și 6 octombrie, la Palatul Oscar Maugsch BCR, din Piața Universității.

13
/08
/19

În luna august Happy Cinema București prezintă trei documentare din seria “Expoziții pe marele ecran”: din 16 august Van Gogh & Japan, din 23 august Young Picasso și din 30 august Goya: Visions of Flesh and Blood.

02
/08
/19

Ultima lună de vară vine cu evenimente culturale de impact, precum Festivalul Anonimul, în Delta Dunării, Festivalul de Teatru Independent Undercloud, la Muzeul Țăranului din București, sau Festivalul Internațional George Enescu, ce-și deschide porțile în ultima zi din august.

31
/07
/19

Pavilionul de Artă București — Art Safari, cel mai amplu eveniment dedicat artei din România, va găzdui, în premieră, un pavilion dedicat exclusiv artei secolului XXI: Pavilionul Supercontemporan. „Young Blood. Arta timpului tău”, curatoriat de Mihai Zgondoiu. Art Safari – ediția 2019 va avea loc între 27 septembrie și 6 octombrie, la Palatul Oscar Maugsch BCR, din Piața Universității.

28
/07
/19

Cea de-a șasea ediție a Festivalului Strada Armenească are loc anul acesta între 2 și 4 august și aduce în inima Cartierului Armenesc din București o serie de evenimente pentru întreaga familie. Expoziții și workshopuri, meșteșugari, tururi ghidate, delicii culinare, dansuri tradiționale și concerte de neuitat, toate vă așteaptă în cele trei zile de festival pe strada Armenească. Intrarea este liberă.

21
/07
/19

Asociația CRIES-Centrul de Resurse pentru Inițiative Etice și Solidare invită artiști români să lucreze cu mămăligă, în cadrul rezidenței artistice Gastronom: artă contemporană cu patrimoniu culinar, la Timișoara.

13
/07
/19

Scena Control-ului capătă acum o nouă dimensiune lansând primul „canvas” de artă urbană open space, ce aduce împreună artiști vizuali și branduri care simt că orașul vibrează mai puternic dinspre strada Constantin Mille nr.4.