O nouă săptămână la UnderCloud
https://www.ziarulmetropolis.ro/o-noua-saptamana-la-undercloud/

Diseară, la Festivalul de Teatru Independent de Orice UnderCloud, vor fi prezentate două spectacole inedite: „Iubitul meu… Leonard“ şi un nou spectacol-lectură: „Ibrahim şi florile Coranului“ după Eric Emmanuell Schmitt.

Un articol de Elena Simion|26 august 2013

Diseară, la Festivalul de Teatru Independent de Orice UnderCloud, vor fi prezentate doua spectacole inedite: „Iubitul meu… Leonard“ şi un nou spectacol-lectură: „Ibrahim şi florile Coranului“ după Eric Emmanuell Schmitt.

La ora 19.00 în Sala Mică ( Clubul Ţăranului), Inorog Art propune „Iubitul meu… Leonard“ după viața cunoscutului artist Leonard Cohen, în regia Monei Gavrilaș.

Spectatorii sunt așteptați apoi în Sala Mare a Muzeului Ţăranului (Horia Bernea), de la ora 21.00, la un spectacol-lectură: „Ibrahim şi florile Coranului“, după Eric Emmanuell Schmitt. Distribuția va fi pe măsura textului: A.G. Weinberger, Vlad Logigan, Vlad Zamfirescu (foto sus), Lia Bugnar, Aylin Cadîr.

„Dramatizez pentru a doua oară un roman scris de minunea asta de om, dupa ce în urmă cu trei ani prezentam «Oscar şi Tanti Roz», spectacol ce se joacă la Teatrul „L.S.Bulandra“. Începem astă-seară cu o lectură publică, după care… Doamne-ajuta pentru spectacol!“, spune Chris Simion.

Sanda Manu, Anca Sigartău, Cristina Bazavan și George Ivașcu, directorul Teatrului Metropolis, formează juriul celei de-a șasea ediții.

Biletele sunt puse în vânzare la Clubul Ţăranului și online pe www.bilete.ro . Prețul unui bilet este de 35 de lei. Pentru informații puteți suna la 0727.100.856 sau puteți consulta pagina www.daya.ro.

28
/03
/17

Inițial: politehnist, masterand în științe umaniste, inginer de telecomunicații, IT-stul din cei ”10 pentru România”. Apoi – ruptură de destin și devine dans-actor în trupa lui Dan Puric, colaborator al lui Gigi Căciuleanu, elev al lui Andrei Șerban, participant și premiant în festivaluri din țară și străinătate, bursier al celebrului Actors Studio din New York și mereu un work in progress.

27
/03
/17

Mare comedie, mare!, în capitala țării noastre. A avut loc la, Palatul Național al Copiilor, spectacolul “All Inclusive” (după o piesă de Alexandru Popa), în regia lui Vlad Zamfirescu.

27
/03
/17

Astăzi, 27 martie, cu ocazia Zilei Mondiale a Teatrului, Casa de Producţie TVR a programat pe TVR 2 la ora 20:10, „Unchiul Vanea”, de Cehov, în regia lui Yury Kordonsky. Spectacolul va fi difuzat ca parte a Campaniei „Artiști pentru artiști”, iar pe durata lui pe ecran vor apărea conturile în care pot fi făcute donațiile

27
/03
/17

Într-o zi de 27 martie era înfiinţat, la Moscova, ’’Balşoi Teatr’’, Societatea Academică Română devenea, prin decret regal, "Academia Română", se năștea regizorul american Quentin Tarantino și se stingea din viață George Pruteanu, cunoscut pentru emisiunea TV “Doar o vorbă să-ţi mai spun” şi pentru ”Legea Pruteanu” (folosirea limbii române în locuri, relaţii şi instituţii publice).

26
/03
/17

„S-a furat mireasa!”, după textul și în regia lui Radu Popescu, e o comedie despre o tânără corporatistă ruptă între logodna călduță cu Mihai, șeful ei, și iubirea cu aer de libertate a lui Andrei, fost iubit și alpinist.

26
/03
/17

Muzeul Național de Artă al României, în parteneriat cu Institutul Francez, vă invită marți, 28 martie 2017, orele 18.30, la conferința „Victor Brauner, pictopoet și iluminator”, susținută de Mihaela Petrov, critic și istoric de artă. Conferința face parte din seria de evenimente ce marchează luna martie ca lună a Francofoniei.

25
/03
/17

CRONICĂ DE FILM Despre „Fata necunoscută”, noul film - o dramă socială și morală - al fraților belgieni Jean-Pierre și Luc Dardenne. Și despre „(M)ucenicul” (al rusului Kirill Serebrennikov), cu un tânăr care, cu Biblia în mână, se tranformă într-un fanatic religios. Două filme de Cannes, acum în cinematografe.

25
/03
/17

Realizat de Radu Mocanu și Mihai Dragolea și disponibil acum pe platforma gratuită Cinepub, „Roboțelul de aur” a fost unul dintre cele mai de succes documentare românești din 2015. Povestea emoționantă a boxeriței Steluța Duță, crescută la orfelinat.