O treime din biletele la FNT 2017 vândute în primele 24 de ore
https://www.ziarulmetropolis.ro/o-treime-din-biletele-la-fnt-2017-vandute-in-primele-24-de-ore/

Peste o treime (34%) din numărul biletelor pentru spectacolele celei de-a 27-a ediţii a Festivalului Naţional de Teatru au fost deja epuizate, la doar 24 de ore de la momentul punerii lor în vânzare. Recordul a fost stabilit după primele 4 ore, când se înregistra o cotă de 25% vânzări din totalul biletelor Festivalului.

Un articol de Petre Ivan|20 septembrie 2017

89% dintre acestea au fost vândute on-line, pe platforma www.mystage.ro, restul de 11% fiind cumpărate prin intermediul casei centralizate de bilete a Teatrului Naţional „I.L. Caragiale“ din Bucureşti.

Spectacolele străine invitate în Festival – HAMLET / COLLAGE în regia lui Robert Lepage, ROMEO ŞI JULIETA în coregrafia lui Angelin Preljocaj şi SĂ TRĂIEŞTI ORICE-AR FI (BARBARA) interpretat de Juliette Binoche au fost cele mai solicitate până acum. Acesta din urmă este chiar sold-out. Dintre producţiile autohtone aparţinând selecţiei oficiale – best-seller în acest moment este spectacolul ÎN ADÂNCURI, pus în scenă de regizorul Yury Kordonsky la Teatrul Maghiar de Stat din Cluj.

Platforma amintită este accesibilă şi de pe orice dispozitiv mobil. Trebuie doar să vă creaţi cont, să cumpăraţi biletele la spectacolele favorite, acestea fiind disponibile oricând în cont sau pe e-mail. Plăţile se pot efectua cu cardul, iar procesarea lor se face în siguranţă prin platforma LibraPay, aparţinând Libra Internet Bank.

În acest an, cei care achiziționează bilete online de pe mystage.ro pot opta pentru unul din cele două pachete limitate mySTAGE Silver și Gold, care presupun anumite avantaje și cadouri promoționale.

Foto: FNT 2017 – fnt.ro

02
/10
/23

Artă, experiențe multisenzoriale marca Madrigal, povești de noapte ale Bucureștiului și primul design show în colaborare cu V&A din Londra, în perioada 29 septembrie - 14 ianuarie, la Palatul Dacia-România de pe Lipscani, în cadrul Art Safari Stars Edition.

29
/09
/23

Acum un secol, preoţi scandalizaţi de un film - "Păcat" (1924) de Jean Mihail - cereau interzicerea acestuia. O sută de ani mai târziu, un nou apel al unor clerici ortodocşi pentru oprirea de la difuzare a unui film, documentarul "Arsenie. Viaţa de apoi" (2023) de Alexandru Solomon. Amuzantă şi revelatoare paralelă.

29
/09
/23

Atelierele de autocunoaștere prin scris Casa din mine vin în întâmpinarea adolescenților bucureșteni, membri ai trupei de teatru Brainstorming, elevi ai Colegiului Național Bilingv „George Coșbuc”, Colegiul Național „Sfântul Sava”, Colegiul Național „Mihai Viteazul”, Colegiul Național „Gheorghe Lazăr”, Liceul Teoretic Internațional de Informatică (ICHB) și Liceul Teoretic „Alexandru Vlahuță” din București.