Petrecere în oraș: luna august la Fundația Calea Victoriei
https://www.ziarulmetropolis.ro/petrecere-in-oras-luna-august-la-fundatia-calea-victoriei/

Luna august este ultima şansă de a participa la Școlile de Vară organizate de Fundaţia Calea Victoriei anul acesta! Este o perioadă intensă, o petrecere culturală în oraşul tău, când te poţi bucura de cursuri de Stil, Desen, Storytelling, Fotografie, Meditaţie, Scriere Creativă şi multe altele!

Un articol de |31 iulie 2017

Serile lungi și înstelate de vară sunt momentul ideal pentru a „savura”, alături de alți cursanți simpatici, dornici să se relaxeze, să învețe lucruri noi și să socializeze, un cocktail cultural.

Încearcă un mix de Istorie și Modă la cursul De la Art Nouveau la Art Deco. Artă, modă şi societate (21-24 august) și apoi pune în practică noutățile aflate la HOW TO BE A LADY: Exerciţii de feminitate (16-18 august).

Sau îmbină Arta de a Asculta (28 august – 1 septembrie) cu abilitățile unui bun povestitor la Şcoala de vară: Storytelling în Public Speaking (28 august-1 septembrie).

Mix and Match: Arta Renaşterii italiene: Botticelli, Leonardo da Vinci, Michelangelo (7-9 august) se potrivește de minune cu un curs practic, cum ar fi Cursul de Design interior (28 august – 1 septembrie).

Toată lumea e invitată la petrecere! Alege și combină cursurile favorite!

VEZI PROGRAMUL COMPLET AL ȘCOLILOR DE VARĂ DIN AUGUST AICI!

Detalii și înscrieri pe www.victoriei.ro

Fundația Calea Victoriei este singurul loc din București în care te poți dezvolta cu ajutorul artei și culturii printr-o diversitate mare de cursuri și evenimente culturale si interactive. De peste 10 ani inspirăm prin arte și cultură și susținem tinerii talentați. Am reușit să ducem o muncă de pionierat în felul în care se organizează evenimentele culturale și, în timp, am devenit o academie în cadrul căreia peste 100 de cercetători, artiști și traineri s-au format ca lectori.

Ne mândrim cu peste 50 000 de cursanți care au participat la proiectele noastre și cu peste 2000 de tineri care au beneficiat de burse (participare gratuită la cursurile preferate). Mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături în toți acești ani: Cercul Militar Național, Grand Hotel Continental, Universitatea Națională de Muzică din București, Banca Națională a României, Teatrul Odeon și Muzeul Cotroceni.

31
/05
/15

Privirea lui Silviu Gheție este o altfel de privire asupra Noului Cinema Românesc. Una din culisele sale. Prin picturalitatea lor și prin expresivitatea personajelor din fața obiectivului, fotografiile sale concurează cu imaginile din filmele a căror realizare artistul a fost chemat să o înregistreze pentru totdeauna.

28
/05
/15

Într-o zi de 28 mai (1999), după 22 de ani de lucrări de restaurare, capodopera lui Leonardo da Vinci, Cina cea de Taină, era expusă din nou publicului. Vizitatorii au obligația de a privi de departe pânza și nu pot rămâne în faţa tabloului mai mult 15 minute.

26
/05
/15

Academia Motanov organizează în perioada 18 iunie – 13 iulie, la București, un atelier de artă video cu mobilul pentru liceenii din familii cu venituri modeste. Atelierul de artă video este susținut de artistul Regele IONESCU și are două întâlniri pe săptămână, luni și joi de la 11:00 la 12:30, timp de 4 săptămâni.

19
/05
/15

Statui vivante și spectacole stradale din 9 țări vor umple străzile Clujului între 22 și 24 mai, la cea de-a 8-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru Experimental Man.In.Fest. Printre invitații de top ai festivalului se numără campionii mondiali ai statuilor vivante, olandezii de la Beeldje Living Statues și fostul campion european al performance-urilor de același fel, Damian McKinnon.

07
/05
/15

În perioada 8-17 mai se desfășoară cea de-a cincea ediție a Zilelor Culturii Japoneze, eveniment organizat de Centrul de Studii Româno-Japoneze ”Angela Hondru” (CSRJ-AH), împreună cu Universitatea Româno-Americană din București, Otaku Festival, Cavaler Aikido Club și HaramichiRO.

05
/05
/15

Muzeul Naţional al Satului "Dimitrie Gusti" din Bucureşti sărbătoreşte 79 de ani de la înfiinţare printr-o serie de evenimente, între care se numără expoziţii, colocvii, recitaluri folclorice, târguri de meşteri populari, dar şi un Festival al culturii thailandeze.