Stela Popescu, o stea a Profesioniştilor, la TVR 1
https://www.ziarulmetropolis.ro/stela-popescu-o-stea-a-profesionistilor-la-tvr-1/

La prima ediţie Profesioniştii din 2014 – sâmbătă, 4 ianuarie, de la 22.50 – Eugenia Vodă stă de vorbă cu actriţa Stela Popescu.

Un articol de Petre Ivan|29 decembrie 2013

La prima ediţie Profesioniştii din 2014 – sâmbătă, 4 ianuarie, de la 22.50 – Eugenia Vodă stă de vorbă cu actriţa Stela Popescu.

O nouă serie a emisiunii Profesioniştii demarează sâmbătă, 4 ianuarie, la TVR 1 şi online pe tvrplus.ro. Invitata Eugeniei Vodă la prima ediţie, festivă, din 2014, a Profesioniştilor (sâmbătă, 4 ianuarie 2014, ora 22.50), va fi actriţa plasată – conform unui recent sondaj IMAS – pe locul 1 în topul simpatiei  publicului: Stela Popescu.

„O veritabilă profesionistă a optimismului şi a umorului!”, după cum o prezintă chiar realizatoarea emisiunii.

Stela Popescu recunoaşte mereu cât de mult se bucură când o opreşte pe stradă cineva care îi spune:

„Eram necăjit, dar când v-am văzut la televizor mi-a mai trecut un pic!…”

Eugenia Vodă declară că a invitat-o pe Stela Popescu la Profesioniştii tocmai „Ca să ne mai treacă un pic…”

Ediţia de sâmbătă se va difuza de la ora 22.50 şi pe portalul video al TVR, www.tvrplus.ro, unde se regăseşte de altfel întreaga colecţie de emisiuni Profesioniştii.

Stela Popescu

Invitata Eugeniei Vodă, în ediția din 4 ianuarie, va fi Stela Popescu

Despre Profesioniştii:

Unul dintre cele mai longevive programe ale Televiziunii Române, emisiunea Profesioniştii este difuzată de TVR 1 din anul 2000 şi a oferit publicului înregistrări unicat cu Puiu Călinescu, Jean Constantin, Dem Rădulescu, Gheorghe Dinică, Adrian Pintea, Leopoldina Bălănuţă, Octavian Paler.

Emisiunea Profesioniştii a fost distinsă cu numeroase premii, printre care „Premiul Clubului Român de Presă” pentru cel mai bun talk-show, „Premiul criticii” pentru cea mai bună emisiune de televiziune, dar şi premiul APTR pentru talk-show.

Realizatoarea Eugenia Vodă completează arhiva de aur a Televiziunii Române cu fiecare ediţie a emisiunii Profesioniştii, aceasta rămânând constantă în privinţa calităţii invitaţilor şi a calităţii produsului de televiziune.

Foto: Stela Popescu și Eugenia Vodă – TVR

31
/01
/20

CORESPONDENȚĂ DIN BRUXELLES. La BOZAR, în Bruxelles, până acum în februarie 2020, puteți vizita (contra unei sume modice) o excepțională Expoziție Brâncuși. Este perla coroanei în prezența României la festivalul EUROPALIA, care în 2019 a fost dedicat țării noastre.

24
/01
/20

Accademia di Romania in Roma, cu sprijinul Institutului Cultural Român, va inaugura luni 27 ianuarie, la ora 19:00, expoziția de fotografie „Ultima Lună” constând într-un portofoliu de lucrări fotografice aparținând artiștilor Nicola Bertasi și Marzio Villa, proiect curatoriat de Valentina Ribaldi.

20
/01
/20

Recent întors la Sibiu din Statele Unite ale Americii, unde a participat la ediția 2020 a celui mai important congres de artele spectacolului din lume, organizat de International Society for the Performing Arts (ISPA), Constantin Chiriac îl are invitat la Sibiu, în cadrul primei conferințe speciale FITS și TNRS din acest an, vineri, 24 ianuarie, pe arhitectul Ștefan Dorin Adam.

20
/01
/20

Joi, 23 ianuarie, de la ora 18.00, la Galeria Estopia București va avea loc vernisajul expoziției „Blurred Is the New ID”, cu prilejul aniversării unui an de la deschiderea galeriei într-o eveniment care aduce în atenție neofigurativul contemporan, în viziunea a 8 artiști: Lucian Brumă, Otilia Cadar & Liviu Coman, Marius Fodor, Ada Muntean, Alexandru Nicoară, Sergiu Laslo și Szabó András.

24
/12
/19

Un grup de tineri artiști timișoreni din cadrul Facultății de Arte și Design a Universității de Vest Timișoara au demarat un proiect unic, menit să aducă împreună creatorii și iubitorii de artă. Proiectul Artă și Artiști Români are o motivație pur educațională.

23
/12
/19

Comisia Națională a României pentru UNESCO – CNR UNESCO - a organizat în data de 17 decembrie cea de-a IV-a ediție a Galei anuale de sfârșit de an, care a reunit partenerii instituționali, respectiv reprezentanți ai instituțiilor publice, societății civile, mediului privat, precum și alți colaboratori, personalități din domeniile de interes ale UNESCO - educație, științe, cultură, comunicare și informare.