Tudor Chirilă este Joker în varianta dublată a animației „LEGO® Batman: Filmul”
https://www.ziarulmetropolis.ro/tudor-chirila-este-joker-in-varianta-dublata-a-animatiei-lego-batman-filmul/

Actor şi muzician reputat, precum şi unul dintre juraţii emisiunii „Vocea României”, pe care a câştigat-o trei sezoane consecutiv, Tudor Chirilă va putea fi urmărit ca Joker, în cea mai nouă aventură animată „ LEGO® Batman: Filmul”, în premieră pe marile ecrane din 10 februarie.

Un articol de Petre Ivan|31 ianuarie 2017

Tudor Chirilă îi împrumută vocea unuia dintre cei mai cunoscuţi anti-eroi DC, cel care vrea să distrugă cu orice preţ toată aura de seriozitate a oraşului Gotham… şi să îl determine de Batman să recunoască în sfârşit că Joker este cel mai mare duşman al său. În versiunea originală a filmului animat, personajul este interpretat de Zack Galifianakis.

Întreaga experienţă a fost, în primul rând, distractivă. Scenariul este foarte tare, dar şi foarte solicitant în acelaşi timp. Datorită acestui personaj, am reuşit să scot nişte sunete de care nu credeam că sunt capabil până acum. Când ştii că publicul este format în mare parte din copii, trebuie să fii foarte atent şi să ai grijă să fii amuzant şi Tudor Chirilacredibil în acelaşi timp, ceea ce poate fi o adevărată provocare. – Tudor Chirilă

Aceeaşi bună-dispoziţie care a transformat „Marea aventură Lego” într-un fenomen mondial, îl aduce acum pe LEGO® Batman în propriul film animat pe marile ecrane. O mulţime de lucruri rele sunt pe cale să se întâmple în Gotham, iar dacă Batman vrea să salveze oraşul de teribilul Joker, va trebui să înveţe să renunţe la postura de erou solitar, să încerce să colaboreze cu alţii şi poate, doar poate, să se mai relaxeze puţin.

Will Arnett revine la Universul LEGO® de această dată în rolul lui LEGO® Batman/ Bruce Wayne şi completează distribuţia alături de Zach Galifianakis, Michael Cera, Rosario Dawson şi Ralph Fiennes în „LEGO® Batman: Filmul”. Aventura animată este regizată de Chris McKay şi produsă de Dan Lin, Phil Lord, Christopher Miller şi Roy Lee care au mai lucrat împreună şi la „Marea aventură LEGO®”. Jill Wilfert, Matthew Ashton, Will Allegra şi Brad Lewis sunt producători executivi. Scenariul este semnat de Seth Grahame-Smith, Chris McKenna & Erik Sommers şi Jared Stern & John Whittington, iar povestea de Seth Grahame-Smith, având la bază jocul de construcţii LEGO® şi personajele DC Comics. Batman este creat de Bob Kane şi Bill Finger, în timp ce Superman a fost realizat de Jerry Siegel şi Joe Shuster.

Warner Bros. Pictures şi Warner Animation Group, în asociere cu LEGO® System A/S prezintă producţia Lin Pictures / Lord Miller / Vertigo Entertainment „LEGO® Batman: Filmul” care va avea premiera pe marile ecrane din 10 februarie. Filmul este distribuit la nivel internaţional de Warner Bros. Pictures, o companie Warner Bros. Entertainment.

BATMAN şi toate celelalte personaje sunt marcă înregistrată © DC Comics.

LEGO, logo-ul LEGO, minifigurinele şi configurarea pieselor sunt marcă înregistrată LEGO Group. © 2017 The LEGO Group.  Folosite cu permisiune. Toate drepturile sunt rezervate.

Declaraţia completă a artistului: 

Foto: Tudor Chirilă, LEGO® Batman: Filmul – FREEMAN ENTERTAINMENT

02
/11
/14

INTERVIU Adolf Hitler și Joseph Goebbels erau fani ai filmului de animație, ai lui Walt Disney și ai lui Mickey Mouse, afirmă, într-un interviu pentru Ziarul Metropolis, Ulrich Wegenast, director artistic şi programator al Festivalului de Film de Animaţie de la Stuttgart și invitat special al celei de-a patra ediții a Anim’est Chișinău.

31
/10
/14

Puține filme ar fi fost mai potrivite pentru a deschide noua ediție Anim’est Chișinău decât simpaticul „Minuscule - La Vallée des fourmis perdues” („Minuscule: Valea furnicilor pierdute”), o producție franceză din 2013 realizată de Thomas Szabo și Hélène Giraud.

30
/10
/14

Invitatul emisiunii Nocturne de vineri, 31 octombrie, este regizorul de film şi scenaristul Radu Mihăileanu. Discuţia dintre Marina Constantinescu şi Radu Mihăileanu este un regal de spiritualitate, filosofie şi umanitate, chiar la ore târzii, emisiunea fiind programată la TVR 1, TVR HD şi TVR+, de la ora 24.00.

30
/10
/14

Câteva din cele mai apreciate lungmetraje de animație recente, o retrospectivă a unui animator celebru, scurtmetraje și o conferință despre animație și propagandă sunt câteva din atracțiile celei de-a patra ediții a Festivalului Anim’est Chișinău, care are loc de joi până duminică la Cinema Odeon și Re:Animation Hub – Tipografia 5.

29
/10
/14

După ce a debutat ca lider în box office-ul american, Furia: Eroi anonimi conduce detaşat şi clasamentul încasărilor din România, unde a generat venituri de 557.000 RON, fiind vizionat în weekendul de lansare de aproximativ 30.000 de spectatori.

29
/10
/14

CRONICĂ DE FILM. „Maidan”, cel mai nou film de non-ficțiune al regizorului ucrainean Serghei Loznița, despre recentele revolte istorice de la Kiev, este o operă puternică, solicitantă, extrem de fin lucrată la nivelul imaginii și, mai ales, al sunetului.

27
/10
/14

Săli arhipline, întâlniri cu nume mari din lumea filmului și peste 8000 de bilete vândute deja la proiecțiile din festival – acesta este bilanțul primelor zile la Les Films de Cannes à Bucarest. Datorită cererii mari de bilete, au fost programate două proiecții suplimentare pentru filmele Leviathan și The Tribe

27
/10
/14

Câștigătorul Ursului de Argint pentru cel mai bun scenariu și al Premiului Juriului Ecumenic din cadrul Festivalului Internațional de la Berlin 2014, “Patimile Mariei / Stations of the Cross / Kreuzweg” în regia lui Dietrich Brüggemann are avanpremiera în cadrul Zilelor Filmului German, organizate de Goethe-Institut la București.

27
/10
/14

CRONICĂ DE FILM Inspirat de povestiri ale lui Cehov, „Winter Sleep” (Palme d`Or la Cannes) este, probabil, filmul lui Nuri Bilge Ceylan în care se vorbeşte cel mai mult. Este o uşoară schimbare de accent, pentru că precedentele sale şase opere privilegiau tăcerile, cadrele lungi şi contemplative, imaginile poetice, natura.

27
/10
/14

"Kowalski", de Andrei Creţulescu, a primit premiul pentru cel mai bun scurtmetraj la ediţia de anul acesta a Festivalului de Film de la Zagreb, care a avut loc în perioada 19 - 26 octombrie. Potrivit juriului regizorul român a câştigat premiul Căruciorul de Aur pentru "15 minute de plăcere pură a unui superb dialog, a unei interpretări şi regii mari. Şi pentru demonstrarea faptului că cinema-ul românesc este încă viu şi la înălţime".

24
/10
/14

CRONICĂ DE FILM Pentru un film care se vrea o comedie de succes, „Cuscrii”, de Radu Potcoavă, mizează prea puţin pe regie şi prea mult pe reflexele actorilor. Însă nici potenţialul comic al interpreţilor nu este fructificat la un nivel satisfăcător, din cauza scenariului rudimentar și a execuției lipsite de creativitate.