Turneul național cu spectacolul „#EmojiPlay”, de Gigi Căciuleanu
https://www.ziarulmetropolis.ro/turneul-national-cu-spectacolul-emojiplay-de-gigi-caciuleanu/

Sub genericul „Do You speak Emoji?”, Fundaţia Art Production organizează un turneu naţional cu spectacolul #EMOJIPLAY, creaţie Gigi Căciuleanu, realizat de Teatrul Excelsior în parteneriat cu “Gigi Căciuleanu Romania Dance Company”.

Un articol de Petre Ivan|11 octombrie 2017

#EMOJIPLAY este o piesă de teatru coregrafic care îmbină în mod aparent ludic un limbaj tri-dimensional (cel al dansActorilor) cu vizuala şi strania lume bi-dimensională a acestor metafore numite emoji.

Gigi Căciuleanu a conceput un spectacol ce aduce în prim plan transformarea comunicării clasice într-un cumul de semne universal reconoscibile.

DansActorii spectacolului sunt Ana Vișan, Irina Strungăreanu, Alexandru Călin, Adrian Nour/ Bogdan Iacob. Echipa de producție este formată din #EmojiPlayLelia Marcu-Vladu – asistent coregraf, Les Ateliers Nomad(scenografie video și animație), Pro – DJ Event (coloana sonoră), Corina Boboc (costume) și Andrei Florea(light designer).#EmojiPlay

După reprezentațiile din 14 si 30 septembrie (BUCUREȘTI – Teatrul Excelsior) si din 9 octombrie (IAȘI – Casa de Cultură a Studenților) turneul continuă după cum urmează:

10 octombrie orele 19.00 – BACAU – Teatrul Municipal “George Bacovia”
12 octombrie orele 20.00 – ALBA IULIA – Casa de Cultură a Sindicatelor
13 octombrie orele 19.00 – TÂRGU MURES – Teatrul Studio al Universității de Arte
14 octombrie orele 20.00 – CLUJ NAPOCA – Teatrul Național Cluj Napoca
27 octombrie orele 17 și 20.00 – BUCUREȘTI – Teatrul Excelsior

Turneul este co-finanțat de Administratia Fondului Cultural Național și este sprijinit de Loop Operations șiJTI – sponsor al “Gigi Căciuleanu Romania Dance Company”.

Foto: #EmojiPlay – Facebook
02
/10
/23

Artă, experiențe multisenzoriale marca Madrigal, povești de noapte ale Bucureștiului și primul design show în colaborare cu V&A din Londra, în perioada 29 septembrie - 14 ianuarie, la Palatul Dacia-România de pe Lipscani, în cadrul Art Safari Stars Edition.

29
/09
/23

Acum un secol, preoţi scandalizaţi de un film - "Păcat" (1924) de Jean Mihail - cereau interzicerea acestuia. O sută de ani mai târziu, un nou apel al unor clerici ortodocşi pentru oprirea de la difuzare a unui film, documentarul "Arsenie. Viaţa de apoi" (2023) de Alexandru Solomon. Amuzantă şi revelatoare paralelă.