Un horror erotic deschide stagiunea Apollo111
https://www.ziarulmetropolis.ro/un-horror-erotic-deschide-stagiunea-apollo111/

Teatrul Apollo111 deschide stagiunea 2018 / 2019 cu un horror erotic regizat de Iris Spiridon. Având la bază un roman al celebrului Stephen King, spectacolul „Ziua în care a dispărut soarele” o are în rolul principal pe Ada Lupu, actriţă a Teatrului Naţional „Vasile Alecsandri” din Iaşi, premiată recent de UNITER. Premiera va avea loc pe 7 septembrie.

Un articol de Petre Ivan|14 august 2018

Într-o cabană izolată în munți, Jessie rămâne legată de pat după ce un joc sexual cu soțul ei ia o turnură dramatică.

Dezbrăcată și captivă, femeia cade în delir, iar când totul pare pierdut, Jessie își dă seama că ceva sau cineva o privește din umbră.

„Ziua in care a disparut soarele” este o introspecție fabuloasă în mintea unei femei aflate într-o situație extremă. Jessie intră într-o lume imaginară datorită șocului intens prin care trece, fiind forțată să coboare adânc în subconștient, pentru a afla un secret din trecut, vital pentru eliberarea ei. Ziua unei eclipse de soare este cheia întâmplării. Punctul culminant are loc intr-un minut de întuneric total.

Distribuția este completată de Istvan Teglas, Mihaela Velicu, Elisabeta Râmboi, Cosmina Olariu și Voica Oltean. Decorul e semnat de Iuliana Vîlsan, iar costumele de MURMUR.

Primele reprezentații ale spectacolului au loc pe 7, 8 și 9 septembrie de la ora 20:00.

Biletele se pot cumpăra online de pe www.Eventbook.ro. Spectacolul nu este recomandat persoanelor sub 18 ani.

Foto: Ziua in care a disparut soarele – facebook

10
/12
/13

FOTOREPORTAJ Alina Cojocaru, „balerina deceniului”, prim-solistă a English National Ballet, a dansat în rol de silfidă - o creatură mitologică a aerului - pe scena Operei Naționale București.

09
/12
/13

MEMORIA CULTURALĂ În februarie 1967, regizorul Sică Alexandrescu publica în revista „Teatrul” portretul lui Ion Iancovescu, actorul care „parcă se juca, nu juca”. Iancovescu a fost mentorul multor actori de succes (printre care şi Grigore Vasiliu Birlic) şi fondator al câtorva teatre bucureştene. Reproducem integral articolul apărut în revista „Teatrul”: Au trecut peste 50 de ani din […]