Un horror erotic deschide stagiunea Apollo111
https://www.ziarulmetropolis.ro/un-horror-erotic-deschide-stagiunea-apollo111/

Teatrul Apollo111 deschide stagiunea 2018 / 2019 cu un horror erotic regizat de Iris Spiridon. Având la bază un roman al celebrului Stephen King, spectacolul „Ziua în care a dispărut soarele” o are în rolul principal pe Ada Lupu, actriţă a Teatrului Naţional „Vasile Alecsandri” din Iaşi, premiată recent de UNITER. Premiera va avea loc pe 7 septembrie.

Un articol de Petre Ivan|14 august 2018

Într-o cabană izolată în munți, Jessie rămâne legată de pat după ce un joc sexual cu soțul ei ia o turnură dramatică.

Dezbrăcată și captivă, femeia cade în delir, iar când totul pare pierdut, Jessie își dă seama că ceva sau cineva o privește din umbră.

„Ziua in care a disparut soarele” este o introspecție fabuloasă în mintea unei femei aflate într-o situație extremă. Jessie intră într-o lume imaginară datorită șocului intens prin care trece, fiind forțată să coboare adânc în subconștient, pentru a afla un secret din trecut, vital pentru eliberarea ei. Ziua unei eclipse de soare este cheia întâmplării. Punctul culminant are loc intr-un minut de întuneric total.

Distribuția este completată de Istvan Teglas, Mihaela Velicu, Elisabeta Râmboi, Cosmina Olariu și Voica Oltean. Decorul e semnat de Iuliana Vîlsan, iar costumele de MURMUR.

Primele reprezentații ale spectacolului au loc pe 7, 8 și 9 septembrie de la ora 20:00.

Biletele se pot cumpăra online de pe www.Eventbook.ro. Spectacolul nu este recomandat persoanelor sub 18 ani.

Foto: Ziua in care a disparut soarele – facebook

29
/09
/23

Atelierele de autocunoaștere prin scris Casa din mine vin în întâmpinarea adolescenților bucureșteni, membri ai trupei de teatru Brainstorming, elevi ai Colegiului Național Bilingv „George Coșbuc”, Colegiul Național „Sfântul Sava”, Colegiul Național „Mihai Viteazul”, Colegiul Național „Gheorghe Lazăr”, Liceul Teoretic Internațional de Informatică (ICHB) și Liceul Teoretic „Alexandru Vlahuță” din București.

27
/09
/23

Duminică s-a încheiat la București a 26-a ediție a Festivalului Internațional George Enescu printr-un concert susținut de Orchestra Regală Concertgebouw dirijată de Klaus Mäkelä cu o lucrare enesciană în interpretarea uneia dintre cele mai importante orchestre din lume: Uvertura de concert pe teme populare românești

26
/09
/23

Trăim secolul vitezei, vorbim repede, tastăm repede, aproape că am uitat cum se scrie de mână, cui îi mai pasă azi de virgule puse corect, de „i”-uri dublate, de verbe reflexive sau de expresii greşite?

26
/09
/23

Programul de educație cinematografică dedicat copiilor din localitățile fără cinematograf, cu acces limitat la cultură este în această săptămână în județul Mehedinți în școlile din localitățile Livezile și Vânju Mare iar în octombrie va fi în școlile din Hărman, județul Brașov.