VIAȚĂ³ , de Yasmina Reza , la Palatul Național al Copiilor
https://www.ziarulmetropolis.ro/viata%c2%b3-de-yasmina-reza-la-palatul-national-al-copiilor/

UNATC „I.L.Caragiale” anunţă premiera spectacolului de teatru „VIAȚĂ3” de Yasmina Reza, producţie Licenţă anul III. Spectacolul va putea fi văzut în 5 decembrie şi 6 decembrie, de la orele 19, la Sala O.Cotescu, de la Palatul Naţional al Copiilor. Intrarea este gratuită.

Un articol de Petre Ivan|3 decembrie 2015

Patru personaje. Aproape cinci. De trei ori, aceeaşi seară. Trei şanse de a ordona Universul. Un cuvânt în plus, un zâmbet în minus şi direcţia spre care se îndreaptă viaţa se poate schimba. Direcţia, nu şi viaţa. Pentru că, la orice putere ar fi ridicată, viaţa găseşte calea de a demonstra că fiinţa a fost creată după chipul şi asemănarea teoriei haosului.

 VIAȚĂ³, de Yasmina Reza

Traducerea şi adaptarea – drd. Iulia Lumânare, Coordonator Proiect: drd. Iulia Lumânare, Coordonator de an: prof. univ. dr.  Adrian Titieni

DISTRIBUȚIA:

Yasmina Reza

Yasmina Reza

HENRY: Codrin Boldea, Alexandru Beteringhe, Paul Radu

SONIA: Alina Mihuţ, Veronica Ungureanu, Oana Predescu

HUBERT: Vlad Gherman, Tiberiu Hărşan, Andrei Bibire

INES: Bianca Cuculici, Maria-Veronica Vârlan, Rusalina Bona

Scenografie, costume şi afiş: Elodie Chiper

Editare sunet: Mihai Bogos

Ecleraj: Cristian Niculescu

Mixaj  sunet şi lumini: Ştefan Eparu, Mihai Dulea, Alfredo Minea

Durată 1 h 25

Foto: VIAȚĂ³, Yasmina Reza – unatc.ro. facebook

29
/09
/23

Atelierele de autocunoaștere prin scris Casa din mine vin în întâmpinarea adolescenților bucureșteni, membri ai trupei de teatru Brainstorming, elevi ai Colegiului Național Bilingv „George Coșbuc”, Colegiul Național „Sfântul Sava”, Colegiul Național „Mihai Viteazul”, Colegiul Național „Gheorghe Lazăr”, Liceul Teoretic Internațional de Informatică (ICHB) și Liceul Teoretic „Alexandru Vlahuță” din București.

27
/09
/23

Duminică s-a încheiat la București a 26-a ediție a Festivalului Internațional George Enescu printr-un concert susținut de Orchestra Regală Concertgebouw dirijată de Klaus Mäkelä cu o lucrare enesciană în interpretarea uneia dintre cele mai importante orchestre din lume: Uvertura de concert pe teme populare românești

26
/09
/23

Trăim secolul vitezei, vorbim repede, tastăm repede, aproape că am uitat cum se scrie de mână, cui îi mai pasă azi de virgule puse corect, de „i”-uri dublate, de verbe reflexive sau de expresii greşite?