VIDEO Vera Farmiga: În timpul filmărilor pentru „Trăind printre demoni“ am cedat nervos de mai multe ori
https://www.ziarulmetropolis.ro/video-vera-farmiga-in-timpul-filmarilor-pentru-traind-printre-demoni-am-cedat-nervos-de-mai-multe-ori/

Actriţa americană Vera Farmiga, interpreta personajului Lorraine Warren din horrorul ,,Trăind printre demoni/ The Conjuring”, a povestit că, în timpul filmărilor, a cedat nervos şi ,,de multe ori s-a întâmplat ca imaginaţia să câştige asupra realităţii”.

Un articol de Andrada Văsii|15 august 2013

Actriţa americană Vera Farmiga, interpreta personajului Lorraine Warren din horrorul „Trăind printre demoni/ The Conjuring”, a povestit că, în timpul filmărilor, a cedat nervos şi „de multe ori s-a întâmplat ca imaginaţia să câştige asupra realităţii”.

Protagonista lungmetrajului horror a dezvăluit, într-un interviu acordat ProTV Magazin, că actorilor le place să joace roluri de supereroi, admiţând că şi pe ea a captivat-o acest lucru.

Vera Farmiga a precizat că, deşi a cunoscut-o pe Lorraine, care acum are 80 de ani, i-a fost foarte greu să îşi imagineze cum era aceasta la vârsta de 30 de ani, iar majoritatea întrebărilor ei pentru ea au fost legate de temerile, nesiguranţa şi dezamăgirile trăite.

Lorraine Warren este o eroină reală. În loc de costum impenetrabil, eu am onoarea de a intra în pielea unei femei adevărate, care a rezolvat cazuri supranaturale şi care acum va fi zdruncinată de puterea unui demon. Pentru cei mai religioşi, ea este o prezenţă surprinzătoare. Are o credinţă de neclintit. Crede că răbdarea, rugăciunea şi compasiunea pot învinge orice demon.

Vera Farmiga,
actriță

Pe de altă parte, actriţa l-a descris pe Patrick Wilson, partenerul său de viaţa pe platorile de filmare, ca fiind o persoană glumeaţă, cu mult calm şi entuziasm. Întrebată cum a colaborat cu acesta, Vera Farmiga a spus că mai mult decât Patrick, îi place soţia lui, Dagmara Dominczyk, cea care era liantul lor.

De asemenea, actriţa americană de origine ucraineană a precizat că procesul de documentare pentru lungmetrajul filmat nu a fost „deloc plăcut”, notează Mediafax.

În prima fază, m-am inspirat din cartea «The Demonologist», care, deşi foarte populară, este şi foarte greu de găsit. E o carte ciudată despre ritualuri mistice. De acolo afli cum şi de ce se întâmplă aceste fenomene paranormale. Am fost profund înfricoşată citind-o. Nu am putut-o deschide deloc în interiorul căminului. O citeam doar când mă aflam în avion. Aşa am simţit că voi fi în siguranţă.

Vera Farmiga,
actriță

Actrița a declarat că o singură dată s-a putut relaxa pe platouri, teroarea fiind un sentiment dominant timp de săptămâni la rând. Aceasta a cedat nervos şi de multe ori s-a întâmplat ca imaginaţia să câştige ]n lupta cu realitatea, majoritatea nopţilor trezindu-se la ora 3.07 dimineaţa, aşa cum se întâmplă în film.

Foto credit: Cinemagia

17
/05
/21

Așteptarea ia sfârșit! Filmele revin pe marile ecrane de la Cineplexx începând de vineri, 28 mai, în toate cele cinci cinematografe: Băneasa, Titan, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. Locațiile vor fi pregătite să găzduiască din nou spectatorii și fascinantul univers cinematografic, cu cele mai avansate tehnologii de imagine și sunet.

14
/05
/21

Până la 25 mai, cinci dintre documentarele de scurtmetraj din anii `30-`40 ale lui Jean Mihail, unul din pionierii cinematografiei române, pot fi vizionate gratuit pe platforma Cineclub Sahia Vintage, în cadrul Cineclubului One World Romania.

13
/05
/21

„Acasă” (r. Radu Ciorniciuc), „colectiv” (r. Alexander Nanau), „Ivana cea groaznică” (r. Ivana Mladenovic) și „Tipografic majuscul” (r. Radu Jude) sunt filmele care intră oficial în cursa pentru trofeul Gopo la categoria Cel mai bun film de lungmetraj.

06
/05
/21

Dintre zecile de filme româneşti disponibile Netflix, vă recomandăm trei documentare – poate mai puţin cunoscute, dar extrem de ofertante. Există mai multe filme de non-ficţiune româneşti pe platformă, însă cele trei propuneri sunt de neocolit.

22
/04
/21

CARTEA DE CINEMA A apărut recent, la Editura Universităţii din Bucureşti, o substanţială şi pasionantă carte: „Umorul între divertisment şi ideologie. O istorie culturală a filmelor de comedie din România comunistă (1948-1965)”. Volumul - lectură obligatorie - este teza de doctorat a tânărului istoric Eugen Ignat.