VIRAL. Noul trailer pentru “Bohemian Rhapsody”, filmul biografic despre Freddie Mercury
https://www.ziarulmetropolis.ro/viral-noul-trailer-pentru-bohemian-rhapsody-filmul-biografic-despre-freddie-mercury/

Ieri s-a lansat noul trailer pentru“Bohemian Rhapsody”, filmul biografic despre Freddie Mercury (interpretat de Rami Malek), care va fi lansat anul acesta pe 2 noiembrie. La 18 ore de la lansare, trailerul a devenit viral pe facebook, cu 14.000 de comentarii, 250.000 de distribuiri şi 9 milioane de vizualizări…

Un articol de Petre Ivan|18 iulie 2018

Trailerul oscilează între perioada de început a trupei și perioada de glorie. De-a lungul clipului vedem trupa înregistrând piese clasice ca “We Will Rock You” și, desigur, piesa-titlu a filmului, “Bohemian Rhapsody.

Apar și referiri la viața sexuală a lui Freddie Mercury, prima lui prietenă și confidentă, Mary Austin, dar și iubiți care apar în scene emoționale, ducând către momentul final, care nu este surprins în film, moartea acestuia, cauzată de SIDA, în 1991.

Foto: Bohemian Rhapsody – facebook

 

28
/05
/20

CRONICĂ DE FILM La unele documentare ne uităm pentru că ne interesează mai ales un autor sau un stil. Iar pe altele le privim în primul rând pentru subiect. Din a doua categorie face parte „Becoming” (2020), de Nadia Hallgren – un film despre Michelle Obama produs şi difuzat de Netflix.

22
/05
/20

O serie de interviuri reunite sub umbrela InspiraTIFF, un proiect nou conceput de echipa Festivalului Internațional de Film Transilvania, va fi difuzată săptămânal pe platforma de streaming TIFF Unlimited, începând din 25 mai. Primul invitat al jurnalistului Mihnea Măruță este regizorul Cristi Puiu, unul dintre cei mai valoroși invitați ai TIFF, prezent la Cluj cu toate filmele sale în ultimii 20 de ani.

19
/05
/20

CRONICĂ DE FILM Pentru că încă nu putem merge la cinema şi la festivaluri, rămânem tot la platformele cu filme accesibile din fotoliul de acasă. De data asta, vă recomandăm trei scurtmetraje foarte speciale, realizate de britanicul Jonathan Glazer, thailandezul Apichatpong Weerasethakul şi americanul Jonas Mekas şi disponibile pe MUBI.

17
/05
/20

CRONICĂ DE FILM Cu premiera recentă la HBO şi disponibil pe platforma HBO GO, „Natalie Wood: Ce rămâne în urmă” (2020) este un documentar biografic realizat de Laurent Bouzereau despre una dintre cele mai cunoscute actriţe americane. Filmul are ca punct de pornire moartea suspectă a vedetei la doar 43 de ani.

13
/05
/20

CRONICĂ DE FILM Era inevitabil să apară și primele filme realizate în izolare. Radu Jude a lansat un scurt autoportret conceput la invitația Arte/ZDF. Iar Dan Chișu a încercat un lungmetraj, un simplu excercițiu autocomplezent despre un regizor care roagă actori să joace într-un film despre viața în carantină.

07
/05
/20

PREVIEW Din multitudinea de oferte de filme care pot fi văzute de acasă în perioada asta de izolare, vă propunem câteva titluri clasice maghiare, puse la dispoziţie online şi gratuit, cu subtitrare în engleză, chiar de Arhiva de Film din Ungaria.

Page 1 of 26212345...102030...Last »