VIRAL. Noul trailer pentru “Bohemian Rhapsody”, filmul biografic despre Freddie Mercury
https://www.ziarulmetropolis.ro/viral-noul-trailer-pentru-bohemian-rhapsody-filmul-biografic-despre-freddie-mercury/

Ieri s-a lansat noul trailer pentru“Bohemian Rhapsody”, filmul biografic despre Freddie Mercury (interpretat de Rami Malek), care va fi lansat anul acesta pe 2 noiembrie. La 18 ore de la lansare, trailerul a devenit viral pe facebook, cu 14.000 de comentarii, 250.000 de distribuiri şi 9 milioane de vizualizări…

Un articol de Petre Ivan|18 iulie 2018

Trailerul oscilează între perioada de început a trupei și perioada de glorie. De-a lungul clipului vedem trupa înregistrând piese clasice ca “We Will Rock You” și, desigur, piesa-titlu a filmului, “Bohemian Rhapsody.

Apar și referiri la viața sexuală a lui Freddie Mercury, prima lui prietenă și confidentă, Mary Austin, dar și iubiți care apar în scene emoționale, ducând către momentul final, care nu este surprins în film, moartea acestuia, cauzată de SIDA, în 1991.

Foto: Bohemian Rhapsody – facebook

 

26
/11
/21

INTERVIU „Cu fiecare film am impresia că învăţ ceva nou despre meseria de actor”, afirmă într-un interviu cunoscutul actor franco-algerian Kad Merad, progatonist în comedia „Succes de public” („Un triomphe”, 2020), regizată de Emmanuel Courcol şi disponibilă în prezent în cinematografele din România.

22
/11
/21

„Titane”, cel mai șocant film al anului, ajunge în cinematografele din România din 3 decembrie, distribuit de Independența Film. Catalogat drept thriller psycho-sexy, „Titane” a stârnit valuri de șoc la Cannes, mai mulți spectatori pierzându-și cunoștința în timpul proiecției.

22
/11
/21

Primele trei filme din seria „Matrix” vor fi difuzate de Warner TV în luna decembrie, în așteptarea celui de-al patrulea lungmetraj, „Renașterea/ Resurrections”, care va fi lansat în preajma Crăciunului.

22
/11
/21

Viaţa grea din Gaza, violenţele asupra palestinienilor din teritoriile ocupate, agresiunile asupra femeilor în lumea arabă sau problema refugiaţilor se numără printre subiectele tratate de o serie de documentare care completează programul ediţiei din acest a Festivalului Filmului Palestinian.

17
/11
/21

Regizat de britanicul Edgar Wright, „Last Night in Soho” (2021) stă pe o idee grozavă. Ia un reflex des întâlnit al multora dintre noi, idealizarea unei anumite perioade, şi îl aruncă în aer cu stil.

10
/11
/21

CRONICĂ DE FILM Mi-e neaşteptat de greu să scriu despre „La civil” (2021), deşi e un film pe care am fost nerăbădător să îl văd. „Waiting for August” (2014), documentarul cu care a debutat Teodora Mihai, regizoare din Belgia, dar de origine română, m-a impresionat când l-am văzut şi încă îi port o amintire puternică.