VIRAL. Noul trailer pentru “Bohemian Rhapsody”, filmul biografic despre Freddie Mercury
https://www.ziarulmetropolis.ro/viral-noul-trailer-pentru-bohemian-rhapsody-filmul-biografic-despre-freddie-mercury/

Ieri s-a lansat noul trailer pentru“Bohemian Rhapsody”, filmul biografic despre Freddie Mercury (interpretat de Rami Malek), care va fi lansat anul acesta pe 2 noiembrie. La 18 ore de la lansare, trailerul a devenit viral pe facebook, cu 14.000 de comentarii, 250.000 de distribuiri şi 9 milioane de vizualizări…

Un articol de Petre Ivan|18 Iulie 2018

Trailerul oscilează între perioada de început a trupei și perioada de glorie. De-a lungul clipului vedem trupa înregistrând piese clasice ca “We Will Rock You” și, desigur, piesa-titlu a filmului, “Bohemian Rhapsody.

Apar și referiri la viața sexuală a lui Freddie Mercury, prima lui prietenă și confidentă, Mary Austin, dar și iubiți care apar în scene emoționale, ducând către momentul final, care nu este surprins în film, moartea acestuia, cauzată de SIDA, în 1991.

Foto: Bohemian Rhapsody – facebook

 

11
/12
/19

CRONICĂ DE FILM „Marriage Story” (2019), noul film al regizorului Noah Baumbach, unul dintre cei mai importanți reprezentanți ai cinemaului american independent, are toate datele pentru a se face simpatic: actori celebri și cool, un subiect cu o puternică încărcătură emoțională și o regie discretă. Este însă și un mare film?

09
/12
/19

Ajuns la ediția a 23-a, festivalulul de film studențesc CineMAiubit, care a avut loc între 3 și 7 decembrie la Cinemateca Eforie din București, a scos în prim-plan câțiva tineri cineaști foarte promițători, care merită urmăriți și de care foarte probabil vom mai auzi în anii care vin.

09
/12
/19

Muzeul Național de Artă al României invită publicul, pe 12 decembrie, de la ora 19.00, la o seară de film cu o proiecție specială: un moment rar de confesiune în care Corneliu Baba, acest pictor singuratic, a acceptat prezența celorlalți în atelierului său.

08
/12
/19

Al șaselea și ultimul sezon al dramei Vikingii a revenit, în exclusivitate, la HISTORY® cu două episoade, joi, 5 decembrie, de la ora 21:00, la doar o zi după premiera din Statele Unite. Drama crește în intensitate pe parcursul călătoriei vikingilor în locuri îndepărtate, la mii de kilometri de Kattegat, pe măsură ce aceștia vor întâlni rivali de temut și vor înfrunta consecințele morții lui Ragnar.

28
/11
/19

CRONICĂ DE FILM După „Cealaltă Irina” (2009) și „Q.E.D.” (2013), regizorul Andrei Gruzsniczki revine cu un nou lungmetraj, „Zavera” (2019), o dramă minimalistă - dar și manieristă - despre un inginer constructor (Dorian Boguță) a cărui viață e dată peste cap de moartea celui mai bun prieten (Șerban Pavlu).

28
/11
/19

Organizat de American Independent Film Festival și Cinema „Elvire Popesco”, pe 30 noiembrie, Maratonul „Blade Runner” este o invitație în lumea a două filme cult.

27
/11
/19

CRONICĂ DE FILM Martin Scorsese revine cu voluptate la ce i-a fost cel mai drag: filmul cu gangsteri. Produs și lansat de Netflix, adică în afara limitărilor la durată impuse de o distribuție în cinematografe, „The Irishman” i-a permis veteranului regizor să se lăfăie într-o cronică a mafiei de aproape trei ore și jumătate.

23
/11
/19

10 filme internaționale proiectate în premieră la București, un juriu de excepție, 12 masterclass-uri și 2 workshop-uri cu specialiști în cinematografie și actorie, și voie bună fără limite!

Page 1 of 25412345...102030...Last »