VIDEO Secretul succesului şi sacrificiile unei legende, în „Steve Jobs. Omul care a schimbat lumea“, din 23 august în cinematografe
https://www.ziarulmetropolis.ro/video-secretul-succesului-si-sacrificiile-unei-legende-in-steve-jobs-omul-care-a-schimbat-lumea-din-23-august-in-cinematografe/

Din 23 august, Ashton Kutcher revine pe marile ecrane din România în rolul geniului Steve Jobs în filmul „Steve Jobs. Omul care a schimbat lumea“, distribuit de Hollywood Multiplex Operations.

Un articol de Andrada Văsii|22 august 2013

Din 23 august, Ashton Kutcher revine pe marile ecrane din România în rolul geniului Steve Jobs în filmul „Steve Jobs. Omul care a schimbat lumea“, distribuit de Hollywood Multiplex Operations.

Filmul spune povestea inspirațională, și totodată tulburătoare, a omului care a trasat viitorul tehnologiei și a schimbat lumea pentru totdeauna. De la munca asiduă din garajul părinților săi, până la clădirea unui real imperiu financiar, drumul lui Jobs nu a fost unul ușor. Steve avea capacitatea incredibilă de a vedea în perspectivă și de a înțelege cum vor arăta lucrurile peste zece, cincisprezece ani.

Dar ecranizarea vieții lui Steve Jobs nu ar fi completă fără explorarea părții lui mai întunecate. Scenaristul Matt Whiteley spune că nu există geniu fără sacrificiu, iar în cazul lui Jobs cele sacrificate au fost relațiile personale.

Film Steve Jobs 4

„El nu și-a dorit niciodată în mod expres să rănească pe cineva”, spune Whiteley. „Dar nu accepta ca cineva să-i stea în cale. Dacă nu vedeai ce vede el, însemna că îl încetinești. Da, este adevărat că au fost oameni care au avut de suferit. S-au stricat prietenii, relații, dar dacă puteai înțelege modul în care funcționa el, dacă puteai să-ți găsești locul în cadrul viziunii sale, atunci îi putea sta alături mult timp.”

„Steve Jobs. Omul care a schimbat lumea” prezintă aspectele mai puțin cunoscute ale vieții lui Steve Jobs, dar și marile descoperiri care l-au făcut pe Jobssimbolul de astăzi.

Un film distribuit de Hollywood Multiplex Operations, cu Ashton Kutcher, Dermot Mulroney, Josh Gad, Matthew Modine, John Getz, Lukas Haas si J.K. Simmons, Steve Jobs. Omul care a schimbat lumea poate fi văzut din 23 august în cinematografe.

Film Steve Jobs

Foto credit: „Steve Jobs. Omul care a schimbat lumea“

27
/10
/22

În cele 4 zile de festival au fost peste 300 de oameni în public, în cele 3 locații: la Cinema Victoria, Faber și Facultatea de Arte și Design. Festivalul a fost deschis cu “Pentru minte tu ești Ceaușescu“, în regia lui Sebastian Mihăilescu, care a avut asociat și primul Q&A al festivalului, și s-a încheiat la Faber, cu proiecția filmului „Alb pe Alb”, în regia lui Viera Čákanyová.

26
/10
/22

În luna noiembrie, la History Channel puteţi urmări un documentar despre istoria Colosseumului (cea mai celebră arenă din toate timpurile), cum este viața trăită în munți, ce știa omenirea în antichitate despre extratereștrii și cum s-au păstrat până astăzi legendele faraonilor.

25
/10
/22

După un turneu sold out al echipei în mai multe orașe din țară, filmul Capra cu Trei Iezi intră oficial în cinematografe pe 28 octombrie, în weekendul de Halloween. Bazat pe povestea lui Ion Creangă, filmul a fost primit de public cu surprindere și nostalgie: scenariul respectă basmul lui Creangă, care este, în fond, o poveste de groază, nu neapărat una de adormit copiii. În rolurile principale joacă Maia Morgenstern și Marius Bodochi, iar regia este semnată de Victor Canache.

21
/10
/22

Duminică, 23 octobrie, de la 18.30, la Cinema Astra va avea loc proiecția filmului documentar dedicat Brașovului, realizat de tinerii care au participat la cursurile „Be-Brașov: retrocedarea emoțiilor I memoria orașului”. Participanții la eveniment vor asista și la o reprezentație de tip teatru verbatim și la o expoziție cu fotografii din Brașov.

20
/10
/22

„Oameni de treabă” / „Men of Deeds”, noul film al regizorului Paul Negoescu, cu Iulian Postelnicu, Vasile Muraru, Anghel Damian și Crina Semciuc în distribuție, va avea o avanpremieră specială în cadrul Les Films de Cannes à Bucarest, sâmbătă, 22 octombrie.

19
/10
/22

CRONICĂ DE FILM După câteva încercări nereuşite de-a lungul anilor de-a face un horror românesc inspirat din literatură sau folclor (de la moroi la vampiri), iată în sfârşit un film căruia nu îi este ruşine să scoată capul în lume - „Capra cu trei iezi”, un debut independent realizat de Victor Canache, care acum câţiva ani lansa şi un scurtmetraj cu acelaşi titlu.